Energy Flow ReLoad
(energy body work & wellbeing events)
yoga, shiatsu, sound healing, ademsessies, openhart cirkels

Love your Self, Love your Soul, Let go of the past and ReLoad the present

In de Reload Antwerp wellness studio & praktijkruimte te Mortsel leer je via individuele zelfzorg sessies én focus groep sessies op maat de energie & kracht in jezelf te herstellen en optimaliseren via yoga, relaxatie- en energie therapie.

Het menselijk lichaam heeft een ongekend natuurlijk zelfhelend vermogen dat we jammer genoeg in onze moderne (Westerse) maatschappij vaak ondermijnen onder tijdsdruk en de algemeen geaccepteerde farmaceutische invloed. We dragen de fakkel van een niet goed functionerend lichaam over aan de dokter et voilà, hij zal het voor ons wel oplossen. Terwijl, hallóoo is hier iemand thuis - wie woont er in dit lichaam?!

Met een aanbod in vooral therapeutisch lichaamswerk willen we jou met 1:1 of focusgroep coaching in alle zachtheid en integriteit helpen om terug in contact te komen met het zelfhelend vermogen van de mens en zo de balans tussen lichaam en geest.
 
Deze holistisch therapeutische sessies, gaande van soundhealing, mindful yoga, yin yoga, ouder-kind yoga, kundalini rebirthing, EFT tapping, seiki & shiatsu massage, systemisch opstellingswerk en ademwerk vinden plaats in de energetisch opgeladen Reload Antwerp Praktijk - Studio te Mortsel en worden gegeven door een SoulTribe van specialisten in hun vak om jou de handvaten te geven voor een fysiek, mentaal, emotioneel, relationeel en spiritueel welzijn. Kirsten, Sigrid en Kristin heten je van harte welkom! 

Kristin specialiseerde zich in energetisch lichaamswerk & advanced Human Design.
Mensen empoweren in hun zielsmissie en diep verbinden met elkaar in wat haar drijft. De ReLoad studio is haar geesteskind, als verzamelplek voor mooie mensen met een mooie missie.
Kirsten De Haes introduceert als klinisch psycholoog 'mindful yoga' aan kinderen en ouders met autisme. Hiermee creëert ze ook een ontmoetingsplek voor ouders die een eigen weg moeten zoeken, naast of soms mijlenver van het geëffende pad.

Sigrid van Tassel geeft als trauma- geïnformeerd yogacoach Yin, BackMitra en Kundalini Yoga & sound healing in kleinschalige gepersonaliseerde focusgroepen. Sigrid richt zich specifiek op herbronning en life design na (of preventief aan) een burnout.

De magie en de kracht van jouw leven zit in de relatie met jezelf... you cannot fill from an empty cup, en dus is een dagelijks rust- en oplaadpunt vinden voor je zenuwstelsel in deze drukke maatschappij cruciaal voor een goede energie doorstroming.  
RELOAD WORKSHOPS & LEZINGEN

De ReLoad Studio is een bezielde locatie en een platvorm om mensen tot een diepe verbondheid en cocreatie te brengen met zichzelf en gelijkgestemden.  In de vorm van workshops, vrouwencirkels,  ervaringsgerichte lezingen en energie alignment sabbaticals dragen we graag ons steentje bij aan een meer gedragen wereld in balans. 

 1. Relaxatie & Sound Healing Cirkel door Kristin of Sigrid
  Ontspannende en energie activerende adem technieken, herstellende yoga  & op celniveau balancerende Sound Healing werken  in op het zenuwstelsel en zijn erg ondersteunend bij nier- en bijnieruitputting, intense stress situaties of burn-out.
  Deze sessies zijn privé te boeken voor groepen tot 6 personen.  
  Prijs 147 euro 
 2. Energy Flow Spiritueel verwenmoment door Kristin
  Een mix van Energy Flow Massage & Crystal Sound Healing 1.5 à 2u om je energetisch terug helemaal in aligenment te brengen met je lichaam en je zielsmissie.
  Prijs 97 euro
 3. SoulPreneur CoCreatie Cirkel voor coaches door Kristin
  Als waardegedreven solo ondernemer loop je vaak tegen hindernissen en uitdagingen aan waar mensen in loondienst minder van wakker (hoeven) liggen.
  Het is belangrijk  dat we als ondernemers met elkaar verbinden en elkaar versterken.  Een netwerk van gelijkgestemde business buddies die geloven in een nieuwe wereld en een andere manier van ondernement vanuit het hart, kan enorm helpen...
  Via tools als Human Design en de open Hart Cirkel methode van Tej Steiner help ik ondernemers graag om op gedifferentieerde eigen-wijze manier in hun kracht te staan. De cirkel vindt maandelijks plaats op afspraak.
  Prijs 35 euro
  Schrijf je in op de gastenlijst onderaan de pagina om de maandelijkse uitnodiging te ontvangen. 

Reload Aanbod Kristin Juliette

FULL MOON Energy Flow Cirkel: 
Loslaten om plaats te maken voor meer overvloed & moeiteloosheid

Volle Maan is energetisch een hoog vibrerend moment waarop de aarde en de maan in alignement staan met de zon. De maan straalt haar energie in volle glorie op de aarde wat maakt dat dit moment vaak sterk gevoeld wordt door het menselijk lichaam, dat voor (gemiddeld) 70% uit water bestaat. Op dit moment kan je vaak met meer klaarheid zien en voelen wat je mag loslaten, wat niet meer dient. Slaaptekort of gewoon meer vermoeid zijn dan anders is hier een logisch gevolg van.

Tijdens de volle maan sessies ondersteun ik dit proces energetisch met energy flow practises werkend op de 9 energie centra (de meer uitgebreide chakras) en de energie banen (meridianen). 
Een uitgebreide relaxatie,  conscious touch, meridianen stretch & kundalini activerende prayanam of meditatie sessie zorgt voor een betere integratie van de energie van het moment.
Je brengt je zenuwstelsel tot op celniveau in volledige ontspanning. Waardoor het zich openstelt voor het energetische loslaten.

De kristallen klankschalen hebben allemaal een verschillende trilling en bezitten de mogelijkheid om zich af te stemmen op jouw energiepunten (bvb buik, navel, hart, keel etc...) en deze te helen.

Elke crystal bowl vibreert op een andere frequentie en stemt zich af met jouw noden. Omdat de structuur van een kristal zo stabiel is en de onze net erg veranderlijk ontstaat een diep helend geluidseffect, daar waar jij het op energetisch vlak nodig hebt.

Wist je dat:

 • Crystal bowls voor 99.9% bestaan uit pure quartz, hetzelfde materiaal dat ervoor zorgt dat onze computer, mobiele telefoon en andere elektronica perfect afgestemd zijn?
 • Het menselijk lichaam ook is opgebouwd in een kristallijn structuur en elke toon & vibratie van de kwarts kristal zich gaat afstemmen op een specifiek energie centrum in ons lichaam?
 •  Kwarts kristal hierdoor een helend wetenschappelijk effect heeft op onze organen, spieren, cellen en weefsel?
 • Om deze reden de crystal sound therapy ook de meest gevraagde therapie is in het bekende Redondo Beach Cancer Support center, omdat deze de pijn tenminste een uur weg neemt (zonder pijnmedicatie), het angst en stress niveau langdurig verlaagt en de concentratie terug verhoogt

28/9 + 26/10 Maancirkel in RAM

Met de Maan + Aarde in RAM mogen we met klaarheid zien hoe we onze energie in dienst kunnen stellen om de mensheid te dienen, om het leven beter en mooier te maken voor onszelf en anderen.

Dit is heel potente energie om zaken af te sluiten die totaal niet meer dienen en dat nooit zullen doen, maar ook om een verbetering waar je al langer op broedt conceptueel uit te werken tot een concreet plan dat antwoordt op waar jij blij & gelukkig van wordt.

28/9 - 26/10 (eclips) van 19.30u - 22.00u

Investering = 25 euro per sessie

De sessies kunnen samen of apart gevolgd worden maar de mensen die beide data boeken hebben voorrang.

Plaatsen zijn beperkt tot 8 personen, inschrijving op de gastenlijst is noodzakelijk
& then just go &

Be YUU !

(your unique you)

De bijdrage voor een losse cirkel is 25 euro .
De mensen die zich vanaf de eerste cirkel inschrijven op beide dagen hebben voorrang op de losse inschrijvingen

Inschrijvingen sluiten steeds de dag voor het evenement  af.

 • donderdag 28/9 (volle maan in ram)
 • donderdag 26/10 (volle maan in ram - eclips)

De Reload Yoga Studio en ReLoad Kraftelier locatie bevindt zich in de Lusthovenlaan 9, 2640 te Mortsel, op 5 minuten van de tramterminus (tram 7 en 15) en het treinstation Oude God Mortsel. 

Plaatsen voor yoga & soundhealing zijn beperkt tot 8 personen. Zet je dus enkel op de gastenlijst als je ook zeker bent dat je kan komen.

SOULpreneur HD CoCreatie Cirkel - Ondernemen vanuit je eigen energie blauwdruk 

We zetten tijdens deze maandelijkse cirkel ons hart wijd open en magnetiseren wat het is dat we nodig hebben, in plaats van op de oude manier te duwen en trekken om vooropgestelde resultaten te behalen.

In deze cirkel kunnen we ons hart als ondernemer luchten en geven we (gevraagd) advies. Er is geen vaste structuur en er ontstaat wat er mag ontstaan in cocreatie. Hierbij zijn je Human Design energie blauwdruk,  en de Tej Steiner open hart facilitatie methode de ondersteunende elementen.:

 • Being Clear: wat is mijn levensmissie, hoe ondersteunt hoe ik dagelijks opdaag leven vanuit zingeving?
 • Being Present: Hoe stop ik mijn continue gedachtenstroom om tot stilte te komen
 • Being Real: Wat voel ik momenteel, en hoe vertaalt zich dat in mijn e-moties?
 • Being Connected: Ervaar ik op dit moment liefde en verbinding?
 • Being Heart-Directed: Volg ik wat ik echt wil & nodig heb of wat anderen van mij verwachten?

Naast de nood aan gelijkgestemde 'business buddies' met gelijkaardige uitdagingen, is het ook een heel mooi vooruitzicht om  energetisch matchende cocreatie partners te ontmoeten, want dat is naar mijn ervaring als solo ondernemer erg 'dragend'.

De invulling van de cirkel is elke keer anders en wordt mee vorm gegeven door de deelnemers in het veld en op het moment zelf. Wil je graag dat jouw Human Design blauwdruk mee wordt genomen in de cirkel, geef je bij de eerste inschrijving in de boodschap je exacte geboortedag, uur en plaats door. 

Deze cirkels vinden  plaats op de  eerste vrijdag van de maand (tenzij anders aangegeven in de maandelijkse uitnodiging) van 19.30u -22u.
Plaatsen zijn bepert tot 8 personen.
De bijdrage per avond is 35 euro (ter plaatste te betalen).

Volgende Data (steeds van 19.30 - 22.00u): 

 • vrijdag 1/9
 • vrijdag 6/10 
 • vrijdag 3/11
 • vrijdag 1/12 

Met Human Design kan je veel meer vanuit je eigen energie werken, én leer je op een energetische manier connectie zoeken met mensen die complementair zijn om mee in cocreatie te gaan. 
Human Design bestaat  niet om mensen in hokjes in te delen en van elkaar te onderscheiden. De bedoeling is net dat er harmonie mag ontstaan met respect en in ontzag voor elkaars verscheidenheid.

Wat de meerwaarde is van je persoonlijke Human Design elementen in je ondernemerschap:
 • Energie Type : Hoe ieders energie werkt en welke impact dat heeft op andere mensen  
 • Strategie : Hoe je uitgelijnd & in flow door de wereld beweegt en wat alarmbellen zijn
 • Autoriteit : Ieders unieke navigatie systeem om de juiste intuiïtieve beslissingen op te baseren
 • Profiel : Hoe je jezelf (bewust) ziet en hoe anderen je (onbewust) waarnemen
 • Energetische Co-Creatie : Hoe en op welke gebieden aura’s samenwerken, complementair, harmonieus, dominant of compromiterend