Mijn SoulTribe aan het woord

Ik ben nog steeds onder de indruk van de SoulExperiment Foundation reading. Het is nog aan het nazinderen... Wat Kristin me vertelde was zo verhelderend en herkenbaar.
Ik voelde dat het 'juist' was. De puzzelstukjes van mijn hooggevoelig zijn vallen in elkaar.

Ik raad dit echt iedereen aan die op zoek is naar de ontbrekende stukjes op zijn 'spirituele' zingevings pad.

Tina Ghysels - 6/2 Emotional Manifesting Generator

De SoulMission Coaching was een geschenk in de vorm van een prisma. Elke sessie verkenden we samen een aantal vlakken van het prisma. Dat gaf  nieuwe inzichten in mijn eigen kern. Afhankelijk van hoe het licht viel (de energie van het moment) kon ik dit later op mijn eigen tempo heronderzoeken, erop reflecteren en analyseren. Doorheen de maanden kreeg ik een beter zicht op hoe de verschillende vlakken elkaar beïnvloeden en heb ik de tools ontwikkeld om zowel op persoonlijk als professioneel vlak te begrijpen en doorgronden waarom ik me voel hoe ik me voel, waarom sommige zaken me gemakkelijk afgaan terwijl andere enorme valkuilen zijn, waarom bepaalde samenwerkingen/relaties zo vlot gaan en andere van de ene uitdaging in de andere overgaan; en bovenal hoe ik mijn energie het best inzet om op creatief, professioneel, spiritueel, relationeel vlak mijn hoogste potentieel en gelukkigste versie van mezelf te zijn, worden en blijven. 

Yana  Pannecoucke - Self directed 2/4 Projector

Het SoulMission traject heeft, op het moment dat ik op een groot kruispunt in mijn leven stond, echt veel ontwaakt in mij. Wat er geshift is en hoe ik dit verder in mijn leven ga integreren, besef en weet ik nog niet helemaal, maar ik sta nu wel volledig met open armen klaar om het te ontdekken, zonder angst en zonder me continu aan te passen aan wat ànderen van mij verwachten.... Ik trek de wereld in met een veel legere rugzak, en kan  iedereen aanbevelen hetzelfde te doen!

Aline Fransen  - 6/2 sacral generator

Ik wil Kristin enorm bedanken voor de heldere Soulreading, een geschenk aan mezelf waar ik nog lang van ga nagenieten. Emoties en inzichten kwamen tegelijkertijd naar boven. Veel heb ik opnieuw mogen bekjken, herkennen en loslaten. Na de reading ben ik ziek geworden, een bizarre combinatie van ziek zijn en zoveel verwerken. Ik weet nu dat ik het kan dragen, het hoorde bij mijn pad, en dat maakt de weg voor me ineens zoveel lichter. Echt duizend x dank voor de heldere uiteenzetting en mooie uitwisseling van energie en ik ben benieuwd naar het vervolg met de SoulMission!  

.

Dorrit van Camp - 5/2 splenic manifestor

Kris nam me mee naar mijn on- en bewuste blauwdrukken, naar mijn beslissingsmechanismen, mijn levensdoelen, mijn drijfveren en zo veel meer. Mijn man vroeg me grappend of ze iets wereldschokkends verteld had, maar ik kon enkel zeggen dat het voelde als diep thuiskomen in mezelf. Als beseffen dat ik, sinds ik mijn leven een andere wending gaf, op het juiste spoor ben. Nog steeds zijn er niet genoeg woorden om de diepgang van deze Human Design reading te verklaren, te rationaliseren of te promoten. Maar er is nu wel een diep besef, een prachtige bevestiging en een vanzelfsprekende aanmoediging van mijn leven, mijn zijn, mijn manier om een leven zonder weerstand te leiden. En met het spreekwoordelijke gereedschap dat ze in mijn rugzakje stopte, voel ik me zekerder dan ooit en heb ik onbeschrijflijk veel zin om mijn unieke, ietwat bijzondere, levenspad te bewandelen. En ik heb voor mijn eigen professionele readings ook een extra verdiepende laag aangeboord.
Ook mijn man Marc ontving de Foundation en Advanced reading en moest toegeven dat ik gelijk had. Zoveel klaarheid dat dit ons brengt, echt zeer bijzonder!

Iris Scheys - 2/4 sacrale generator

Zo zo blij dat ik ja heb gezegd op het SoulMission traject!  
Als mentale projector met enkel outer autoriteit ben ik constant aan het leren, lezen, analyseren... én ben ik mega beïnvloedbaar door de energie in mijn omgeving wat als deep democracy facilitator niet altijd even gunstig voor me was.
De tip om mezelf op te nemen in een dagboek, mijn stem te gebruiken en eerst zelf te horen, is echt goud waard. 

Ik vergeet tijd en ruimte als ik luidop aan het nadenken, schrijven, lezen, studeren, verder zoeken ben. LOVE IT, en dan de leermomentjes vangen in een 10-tal minuutjes per inzicht, heerlijk, heerlijk. Ik heb via Kristin Human Design en de Gene Keys op een dieperliggende laag kunnen doorgronden. De drie geactiveerde poorten om de mysteries van het leven te ontrafelen zijn hier door ontwaakt. Zoveel materiaal dat klaar lag om te ontdekken, en de live sessies bij Kris kon ik gebruiken om nieuwe inzichten helemaal te doorvoelen, om eindelijk keuzes te maken, en om ze diep in mijn lichaam te laten aankomen. Wat een geschenk...!

 

Leen Schelfhout - 2/4 mentale projector

Insert Video

Sigrid Van Tassel 6/2 sacrale Manifesting Generator

Sigrid is Kundalini & Yin Yoga Teacher in bijberoep, werkt in hoofdberoep op de HR afdeling van een financiële instelling en staat te popelen om volledig voor haar yoga passie te gaan... (alles op haar tijd, met het 5-15 kanaal van het ritme).
Ze volgde het SoulMission 6 maanden traject.

Insert Video

Mieke  Hillaert4/6 sacrale Manifesting Generator

Mieke is natuurcoach en drumbouwer en met haar bedrijf Dragende Aarde helpt ze vrouwen thuiskomen in hun ware natuur en in hun vrouwelijke zachte kracht en wijsheid.  
Mieke ontving de Foundation en Advanced SoulExperiment reading, alsook een deep dive sessie rond haar aanbod.

Boek Gratis een SoulFuel Sessie

Ontdek hoe het leven vanuit jouw energie blauwdruk je de brandstof geeft om jouw missie te leven vanuit overvloed, flow en fun.  Mijn trajecten vragen een zeer persoonlijke aanpak en een hoog vertrouwensgehalte. Tijdens een SoulFueled gesprek bespreken we de mogelijkheden die ik voor jou zie en voel ik in hoe onze energie zich tot elkaar verhoudt.