-Phoenix Energie Expansie-
Reis doorheen de 9 energielagen

jouw kennismaking met de beste meest authentieke versie van jezelf .

Aligneer je met je energie blauwdruk en de beste meest authentieke versie van jezelf ... 

Hej daar, jij mooie ziel.
Fijn dat je hier bent.

Wiij vinden het gewéldig dat onze passie voor Holistisch SoulFueled leven jou hier bracht. Met Human Design en Energetisch Lichaams Werk als middel willen we mensen  helpen herinneren wie ze  puur & authentiek zijn om van daaruit met elkaar te verbinden.
Als jij hier bent, betekent dit dat ook jij jouw persoonlijke verantwoordelijkheid en maatschappelijke leiderschap opneemt in in een tijd waarin persoonlijke ontwikkeling en sociale verbinding vanuit je authentieke zelf zo cruciaal zijn om in deze wereld in verandering ook te groeien in mens-heid.

Wij zijn benieuwd of jij één van de zes creatief ondernemende visionairs bent met een sterke humane missie die graag wil gaan leven vanuit jouw eigen unieke energie blauwdruk en met ons samen een kleine 'fellowship of man' groep ' wil vormen. Om volop in de transitie  te stappen van wie je dacht te moeten zijn naar het energetisch authentiek zijn. Met je onderneming en je relaties als een uitvergrote spiegel voor je persoonlijke groei potentieel.

Zodat we sàmen een veel sterker geheel zijn dan apart. By unapologetically being who we are  & doing what we love.
Zonder concurrentie. Helemaal vanuit onze eigen energie & met ons eigen sausje over onze unieke talenten. 
Rising like a Phoenix , birthing a new visionary world from the ashes of an old one.

Krijg meesterschap over je eigen leven door emotioneel en mentaal leiderschap te nemen in wat je uitstuurt en aantrekt als energie vibratie.

Online Leren en Live Verbinden, Ont-moeten & Ont-leren met Human Design & Energy Flow

Samen met 6 creatieve visionairs maak je een reis doorheen de 9 energie centra die jouw energie bepalen alsook jouw human design type en intuïtieve beslissings autoriteit. Het diepe begrijpen van deze energie lagen, zorgt dat je jezelf en jouw relatie met de ander beter gaan begrijpen. Deze inzichten zorgen voor meer diepte in jouw bewustzijn en meer moeiteloosheid in het leven van jouw beste leven vanuit jouw energie. Dit is tevens het absolute fundament om jouw Human Design in de diepte te kunnen begrijpen en ermee te gaan experimenteren.

Deze reis doorheen de 9 energie lagen bestaat uit 2 delen: 

1. Een online leertraject waar je op eigen tempo de kennis van de 9 energie centra of chakras leert en die kennis kan gaan toepassen in jouw leven en relaties. Dit vanuit mijn eigen Advanced Human Design expertise en persoonlijke ervaring.

2. Een Transformatie Healing retreat waar we werken rond onze energie uitlijning en uitbreiding in een aangename setting met dezelfde 6 creatieve visionairs en mee begeleid door Sigrid van Tassel, (Sense of Bliss) energetisch lichaamsexpert , yoga teacher en holistisch coach.

Tijdens het Phoenix Energie Expansie Retreat zakken we in ons lichaam en onze human design blauwdruk om met onszelf en anderen te connecteren op een dieper authentiek niveau.

Van 26/3  tot 28/3  verblijven we samen in de prachtige omgeving van Cobreville  met culinaire verwennning door gezondkok Ludo Slaets.

Deze driedaagse is een herbronning vol

 • energy flow lichaamswerk om los te trillen wat we nog vast houden in ons lichaam.
  Energy Flow is een combinatie van kundalini endocriene yoga sets, shiatsu & accupressuur handelingen, Chi aansturende bewegingen & crystal sound alignement om blokkades op te heffen en je eigen energieveld te versterken en uit te breiden.
 • kundalini rebirthing om op een diepere laag herbronning te ervaren
 • verbonden ademwerk om goed te aarden
 • mantras om de keel vrij te maken en nieuwe neurologische paden te creëren waarbij de donkerte plaats maakt voor licht
 • kunstzinnige bewustzijnsoefeningen om meer klaarheid te krijgen over onbewuste emotionele blokkades in je transformatie
 • een Human Design cocreatie cirkel om klaarheid (en bewustzijn) te krijgen in jouw unieke human design energie blauwdruk
 • pauzes en reflectie momenten in de bosrijke omgeving van Cobreville.

Als Phoenix toolkit krijg je tevens:

 • De online masterclasses rond de 9 energie centra in Human Design ter voorbereiding van de retreat (deze blijven ook erna nog beschikbaar voor 3 maanden) + Live Q & A (kennis ter waarde van 4500 euro!) .
 • Jouw gedetailleerde human design blauwdruk met executive summary (Type , Profiel, Strategie & Autoriteit)
 • Eigen creatief materiaal om je kunstzinnige emotionele expressie aan te moedigen

Timing

 • Toegang tot de masterclasses vanaf 16/3/2024 - Q&A sessie tijdens het retreat
 • Het Phoenix Retreat  loopt van dinsdag ochtend 26/3 tot donderdag 28/3 17.00u
 • Aankomst op maandag avond is tevens mogelijk 

Investering

 • Voor dit holistische transformatie retreat betaal je éénmalig de pilot prijs van 1313 euro excl BTW - alles inbegrepen
 • Maaltijden in de prijs inbegrepen: Dinsdag (26/03): brunch + vieruurtje + diner, Woensdag (27/03): ontbijt + brunch + vieruurtje + diner, Donderdag (28/03): ontbijt + brunch + vieruurtje
 • Inbegrepen zijn eveneens huur beddenlakens, overnachtingen, verbruik water, elektriciteit, verwarming en 2 x 2 uur sauna. Handdoeken dienen zelf meegebracht te worden.

Als jouw SoulFuel mentor is het Kristin haar rol om:

 • Mijn Advanced Human Design expertise op de blauwdrukken van jou en je cocreators toe te passen en om jou zo de inzichten te geven waar je nog niet helemaal in alignement staat en hoe het meer moeiteloos kan stromen.
 • Je uit te dagen om je comfortzone te vergroten, je eigen expansie aan te gaan en je why in je energie, je missie, je energie sterktes en uitdagingen uit te klaren om moeiteloosheid te mogen ervaren en te manifesteren waar je van droomt.
 • De groep een veilige plaats te bieden waar je al je persoonlijke vragen kan stellen die een blokkade kunnen zijn voor jouw alignement.
 • Jouw behoeften volgens jouw manier van zijn erkennen, ondersteunen, aanmoedigen, feedback & richting geven.

Als soulsourced cocreator is het jouw verantwoordelijkheid om:

 • Je eigen blauwdruk  & levenservaring in te brengen alsook wat goed loopt en wat minder goed loopt, je aha-bevindingen maar ook je vragen en verwarring rond het leven van je strategie en autoriteit.  
 • Dit vereist de nodige maturiteit en open hartigheid naar elkaar toe en de bereidheid om te leren van elkaars spiegels zonder hierdoor in de defensie of drama driehoek te gaan (wat uiteraard ook is wat we samen leren toepassen en verfijnen).

Voor wie is dit bedoeld?

 • de klant georienteerde & soul driven mentor/coach/trainer
  Die wil weten hoe hij meer moeiteloos en impactvoller kan werken met en voor mensen door zijn eigen authentieke energie en rol ten opzichte van de energie van klanten en persoonlijke relaties beter te begrijpen en ondersteunen. 
 • de mensgerichte, gevoellige & verbindende (solo) ondernemer
  die van zichzelf en zijn persoonlijke, relationele en spirituele groei prioriteit maakt en hier ook in wil investeren door binnen een veilige omgeving te experimenteren om zijn energie vibratie te verhogen om zo ook als ondernemer sterker te staan.         
 • de breed denkende zelfbewuste creator 
  die open staat & leergierig is naar de holistische aanpak om onze energie vibratie uit te lijnen via chi & kundalini uitlijning, soundhealing, beweging, de emotionele vibratie leer, meridianen, chakra's , kunstzinnig systemisch coaching, verbindend openhartige communicatie, systemische familie opstellingen en zoveel meer...      
 • toepasbaar in: elke business waar men zijn persoonlijke, authentieke & gevoellige kracht wil kunnen inzetten vanuit flow en alignement  
 • toepasbaar in: het dagelijkse leven als investering in een gezonder holistisch leven met meer draagkracht wanneer onder fysieke, mentale, sociale, emotionele en spirituele druk om je zelf recht te houden in een maatschappij die kleine zelfstandige (solo) soul driven ondernemers het leven niet gemakkelijk maakt.

Waar ben jij als bewuste en creatief ondernemende ziel naar op zoek?

Als zelfbewuste creatieve ondernemer ben jij op zoek naar alles wat jou meer vrijheid, plezier, autonomie en verbinding geeft maar jou ook helpt om te ondernemen vanuit klaarheid, authenticiteit, eerlijkheid en integriteit. Met een gelijkwaardige energie uitwisseling als logisch gevolg.

Als gevoelige ondernemer helpt het jou om in de diepte te begrijpen hoe de mensen waar jij mee leeft en voor werkt in elkaar zitten: wat hen drijft, wat hun motivaties en gedragingen zijn en wanneer en waarom bepaalde zaken jou/hen triggeren, zodat je hier sneller de juiste actie in kan nemen om te kunnen uitdragen wat jouw missie nodig heeft. Vanuit jouw volle frequentie om de juiste mensen en hulpmiddelen  te magnetiseren

Waarom Human Design? Persoonlijkheidstesten zoals Insights, MBTI DISC, Ennegram etc geven een indicatie van wie je bent maar leveren maar een klein stukje van de informatie aan en zijn gebaseerd op vragenlijsten die onbewust of bewust gemanipuleerd kunnen worden. Bovendien stoppen deze systemen mensen in hokjes op basis van een aantal algemene vragen. 

Human Design echter is gebaseerd op het exacte geboortemoment en geeft een ongeloofelijk accurate klaarheid in hoe je als mens in elkaar zit, wat je aangeboren sterktes, uitdagingen, schaduwkanten zijn en geven daarmee een archetypisch kader waar je mee kan gaan werken om jezelf en anderen te upliften, puur en authentiek zoals men geboren is. 

 • Je wil jezelf en anderen beter en vooral dieper leren kennen om bestendiger te zijn in je energie en je te upliften uit het slachtofferschap, het imposter syndroom, faalangst, straalangst etc
 • Je wil kunnen bijdragen aan een synarchie, die minder steunt op hiërarchie, en meer op de energie van mensen, waarbij ieder meer moeiteloos zijn eigen puzzelstukje kan innemen.
 • Je wil helemaal jezelf kunnen zijn, en de laagjes van conditionering afpellen waarmee je jezelf en jouw missie niet dient zoals pleasing gedrag, bewijsdrang en andere coping mechanismes. 
 • Je wil kunnen luisteren naar jouw intuïtie, innerlijke wijsheid en lichamelijke energie ipv het advies van anderen om de zaken toch maar volgens het boekje te doen en er zo in te passen (fitting in to feel you belong).
 • Je wil niet langer in een constant vlucht-vecht-bevries overlevingsmechnisme staan waardoor je geen riscico's of verniewing durft aangaan en veilig bij het oude gekende tekort denken blijft, en je energie wegstroomt aan de voor jou niet soul driven groei zaken en werkwijzen.
 • Je wil leren om zeer intentioneel met je energie om te gaan, deze te optimaliseren en geïnspireerde actie te nemen vanuit flowcus met de hulp van jouw persoonlijke kracht.  
 • Je wil ervoor kiezen om in jezelf in je volle potentieel aan de wereld te tonen , hulp te vragen waar nodig en je missie te laten stromen door elke dag op te dagen vanuit overgave en commitment. Dit fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel.

Als we niet in onze volle persoonlijke energetische creatiekracht gaan staan, en onze eigen wortels niet diep verankerd zijn, spiegelen we ons aan anderen en leven vooral op de motor van ons resultaatgerichte, validatie zoekende ego (wil en daadkracht) en ervaren zo weinig of geen natuurlijke FLOWCUS in ons leven en creatieve ondernemen.  In de plaats ervan cultiveren we  mindvirussen en wachtmechanismes zoals

 • Een tekort aan focus en klaarheid
 • Geen flow maar push strategie
 • Meer geven dan ontvangen, over je grenzen gaan en zo leeglopen
 • Té veel vanuit tekort-denken & begeerte  op jacht gaan
 • Anderen vanuit de verkeerde strategie benaderen en afstoten
 • Iedereen willen pleasen, hierdoor de confrontatie met de waarheid uit de weg gaan en dus te blijven reageren vanuit frustratie, boodheid, verveling, of bitterheid zonder ooit echte verandering te creëren
 • Teveel enthousiasme in teveel zaken steken met versnipperde energie als gevolg
 • Geen commitment vanuit onzekerheid wie je bent, wat je natuurlijke talenten zijn en wat je wil
 • Wél weten wat je de wereld te bieden hebt maar dit niet vertalen naar de oplossing  die anderen broodnodig hebben
 • Geen waarde (durven) vragen vanuit dienstbaarheid of een aangeleerde beperkende money mindset
 • Je missie/werk loskoppelen van andere levensgebieden & je eigen levensgeluk

Als jij ook al eens in die kramp schoot dan wéét je wat ik bedoel. Het ene moment wil men ergens volledig voor gaan, en het andere moment word je overmand door twijfels en angst. Die eeuwige vragen en twijfels zorgen ervoor dat men op het wachtperron van een volledig vervuld moeiteloos en overvloedig leven blijft staan zodat verschillende treinen voorbij rijden of men er terug afspringt nog voor de trein het volgende station bereikt heeft…


Waar het Phoenix Energie werk jou bij zal helpen.

'It is all about the energy', we voelen het allemaal als iemand de ruimte vult met zijn energie. Als een mens doet waarvoor die gemaakt is,  en de energie volgt ipv zaken zelf te wilen sturen, dan stróómt het moeiteloos en wordt iédereen daar beter van. En toch is niets zo 'vaag spiritueel' als werken met energie, waardoor veel mensen erdoor afgeschrikt worden.

 • Met Human Design krijg je een kompas dat als archetypisch systeem heel toegankelijk werkt om je bewust te worden van jouw energie, jouw authenticiteit en jouw WHY, hoe we als mens ànders in elkaar zitten, wat de sterkes, schaduwkanten en uitdagingen zijn en de manier waarop elk individu het gemakkelijksten felst kan schijnen. Puur. energetisch, authentiek en in alignenement met wie jij bent. 
 • Naast jezelf te laten schijnen op de best mogelijke manier kan je als coach of mentor hierdoor ook beter op maat van de klant gaan werken en duurzame resultaten boeken door het zelf-empowerment aspect van Human Design. Jij bent met jouw kennis van Human Design dan een kanaal om de klant zijn eigen energie te helpen volgen en hen hun authenticiteit en why te laten volgen. Eerlijk, integer, geïntegreerd in jezelg, vastberaden, diep geworteld en daardoor ook super krachtig.
 • Human Design op de juiste manier toegepast, helpt je om de energie te begrijpen en te leren en accepteren waarom zaken lopen zoals ze lopen, en wat andere mensen bij te dragen hebben aan hun verhaal. Het creëert een overstijgend éénheidsdenken ipv de apartheid en dualiteit waar we nu in leven. door het gevoel altijd ergens een slachtoffer van te zijn en zo geen eigen regie over je leven te hebben. Je diepe wortels helpen je veel beter om te gaan met de diepere dalen en uitdagingen in het leven, die als ondernemer vaak nog verder uitgediept worden.
 • Je bent/wordt de som van mensen waar je je mee omringt is een gegeven feit. En toch heb je dit niet steeds in de hand. In een persoonlijke relatie, een samenwerking met een partner, binnen je gezin of team komen er vaak triggers die jou uit jouw kracht kunnen halen. Waardoor jouw energie en dus ook de energie van jouw onderneming stagneert of zelfs blokkeert.  En toch voel je dat deze relaties jou ook iets te brengen hebben. Met Human Design krijg je een klare kijk op de energie die er aanwezig is, hoe deze aanvult of kan triggeren en om consensus vraagt en waar men volledige harmonie (zonder veel verrassing of actie) gaat ervaren. Door dit bewustzijn kan men veel meer begrip voor zichzelf en de ander creëren en zijn kleine veranderingen of aanvullingen vaak al voldoende om een hele nieuwe dynamiek te krijgen en zo de positieve energie in jouw leven te upliften, of sneller uit een energie dip te geraken.
 • De Energy Flow toepassingen en thema's zullen je niet alleen theoretisch maar ook praktisch ondersteunen, zodat je deze kan integreren in jezelf voor een maximaal energetisch potentieel. Zo kan het zeer helpend zijn wanneer je weet welke energie meer of minder universeel aanwezig is, zodat je hier zelf mee aan de slag kan. Dit zowel via de kosmische transits als je persoonlijke lichaams-energetische kwaliteit door het begrijpen van 'seizoenen', de orgaanklok, je hormonale reacties etc. Je persoonlijke kracht krijgt een enorme boost door mét de energie te werken , en je sneller bewust te worden wanneer je uit alignement gaat, en hoe je dit kan bijsturen door je eigen ritme, strategie en autoriteit te leren volgen.   

Wat maakt het Phoenix Energy aanbod uniek?

Als men zijn authentieke blauwdruk ként heeft men een energie stafkaart om zich op te baseren, maar we dragen uiteraard nog steeds die oude mind-virus-gedachten mee. Het kénnen van je blauwdruk in theorie verandert de realititeit van de wereld niet ineens in licht en liefde, en het is met andere woorden geen quick fix naar een moeiteloos overvloedig leven. Het vraagt een constant bewust worden van je uitdagingen en schaduwkanten en een bewust oefenen in de no-mind om echt vanuit je buik en hart te gaan leven. Zodat de zaken  naar je toe kunnen komen op een manier die mooier is dan jij zelf kan bedenken.  Zonder spirituele omwegen maar vanuit persoonlijke kracht.

De tijd die men nodig acht om te ontleren wat niet meer dient, wordt geschat op 7 jaar. Dit vraagt actieve toewijding aan jouw persoonlijke groei en alertheid voor jouw automatische fysieke, mentale, emotionele en relationele processen.

We combineren Human Design met het bewustzijnswerk en energetisch lichaamswerk volgens de chakraleer  om gestagneerde energie los te maken (door adem, beweging & sound). Hierdoor krijg je bijkomende duurzame tools om een holistisch welzijn na te streven op lange termijn en door je ontleringsproces te navigeren zonder te crashen.

You didn't come forth to learn lessons - you came forth to use the energy to create. (Abraham Hicks) Wat maakt mijn manier van werken met Human Design anders?

Energy Flow: het chakra systeem binnen Advanced Human Design

Human Design is zoveel meer dan een kader of een systeem waar je binnen bepaalde vakjes wordt ingedeeld . Met definities, modellen, typeringen, ordeningen en verklaringen die dan een gevoel van herkenning en gelijkgestemdheid moeten geven. 

Ik ben zelf al vier jaar volledig commited om op een hoog expertise niveau àlles te leren over het 9 center mens-zijn van het Human Design systeem, inclusief de oude wijsheid die aan de oorsprong ligt.  

 • Zo verdiep ik me naast in de Human Design poorten ook in de opbouw en inhoud van de hexagrammen die hun oorsprong vinden in de Taoïstische I-Ching.
 • Astro- psychologie was al een voorliefde voor ik Human Design kende waardoor ook de astrologische kant van Advanced Human Design gemakkelijker in de diepte te interpreteren is.
 • Een derde en misschien wel belangrijkste onderdeel van Human Design zijn de 9 energie centra die gebaseerd zijn op de oude vedische Chakraleer, welke mij reeds zeer vertrouwd is door mijn uitgebreide opleiding in kundalini yoga en transformatonal healing. 
 • Mijn kennis van de Chinese Geneeskunde, de 5 elementen &  energie leer en de lichamelijke energiebanen (meridianen) uit de Shiatsu helpen me om het archetypische meer 'theoretische'  kader van Human Design te koppelen aan het voelen en in alignement brengen van de energie in je lichaam en het vrij maakte van mogelijke Chi stagnatie of energie blokkades.
 • Advanced Human Design  in combinatie met de hieraan gekoppelde  Gene Keys sterktes/schaduwkanten/siddhi  helpen me begríjpen hoe jouw energie loopt en hoe je  volledig vanuit jouw persoonlijke kracht kan gaan leven.  Het geeft me ook inzichten om je sneller bewust te worden van je triggers, je schaduwkanten en de uiting van je ego dat je terug in de verhaallijn duwt die je jaren in stand hebt gehouden om jezelf veilig te houden.
 • Relaties zijn mijn grootste passie. Elk probleem is altijd ontstaan in relatie tot de ander en daar zit dus ook de heling. Het is dan ook het relationele aspect van hoe jouw energie zich verhoudt tot de ander waar voor mij de grootste focus naar toe gaat.

Door mijn uitgebreide vervolmaking in alles wat met energie te maken heeft, legde ik een stevig fundament om de Human Design leer niet klakkeloos over te nemen als een hele nieuwe hippe manier om mensen te categoriseren...

Mijn Energy Flow methode gebaseerd op al deze kennis helpt je om je lichaamsenergie te voélen en te voeden. Het helpt je uit de negatieve mind te treden en je lichaam en geest in alignement te brengen met de hogere vibraties zonder een spirituele bypass te nemen. 

Human Design & energiewerk geeft je een poort naar meer difersifiëring, naar meer vanuit je essentie leven, naar zijn en experimenteren met wie jij van nature bent en wat jouw levenswerk hier is, en ontleren wat niét van nature bij jouw past. Om dàt dan te kunnen bijdragen aan het geheel om onze ervaring hier collectief te versterken (we are in this together!).


Deze format om Human Design te gaan toepassen op je eigen leven en al je relaties is nieuw.
Er is een nieuw programma in de maak in het verlengde van deze driedaagse: de Energy Phoenix Circle met een online Human Design kennis platvorm gericht op jezelf en de ander beter leren kennen en begrijpen, ook zal er online energy flow lichaamswerk zijn om beter te gaan voelen en je eigen frequentie in alignement te brengen. Daarnaast zal er ook live deconditioneringswerk zijn verspreid over drie aparte llive dagen om alles  praktisch toe te kunnen passen en gebruiken in je eigen leven en onderneming.Zodat jij Human Design kan gaan toepassen zoals het bedoeld is: om de verbinding met jezelf te vergroten in connectie met de ander.
Omdat het project een PILOT fase is, zijn er nog geen aanbevelingen. Wel kan je de recensies nalezen van mijn SoulTribe klanten die individueel met me hebben samen gewerkt rond de optimalisatie van hun energie en Human Design blauwdruk.


Met de hulp van jouw huidige kennis in je experiment met jouw Human Design blauwdruk kan jij jezelf en anderen gaan bekrachtigen op de 9 diepere lagen van het energetisch 9 centra Energy Flow schema. 

Waarbij je vanuit joùw persoonlijke energie definitie geeft aan de 9 uitingen van overvloed & spiritueel succes: 

 • Confidence: je geaard, zeker & veilig voelen om jouw eigen ritme en WHY te volgen, fysieke (werk)druk van buitenaf minder als stress te ervaren of deze eeuwig af te wenden door uitstelgedrag
 • Courage: intuitief weten en vertrouwen op wat wel/niet goed voor je is inzake jouw welzijn en gezondheid, intuïtie (je innerlijk weten) & instinct (je reptielenbrein) van elkaar onderscheiden en je niet laten 'lijden' door de kracht & mis'leiding' van je geest
 • Creative: je seksuele energie, nood aan voortplanting & creatieve plezier laten stromen door te doen wat je graag doet & je in vuur en vlam zet, zonder jezelf op te branden
 • Connected: je verlangens voelen en uiten in verbinding, zonder te pleasen of confrontatie uit de weg te gaan met bewustwording van je trauma stukken die in re-actie modus je emotionele vibratie kunnen doen kelderen
 • Congruent: je (zelf)waarde niet zoeken buiten jezelf en je eigen wil/daadkracht niet laten beïnvloeden door verwachtingen of regels van buitenaf of oude beloningspatronen
 • Cocreative: je richting nemen vanuit jouw authentieke Self, jouw zingeving & zelfrealisering  in cocreatie met de universele liefde en de sjamaan in jezelf
 • Communicative: door klare uitdrukking van wat je wil moeiteloos en in flow manifest laten worden wat jij nodig hebt voor jouw beste leven, zonder het gevoel te hebben daarbij geforceerd de aandacht te trekken & te moeten trekken of duwen 
 • Conceptual: concepten uitwerken en planningen creëren/ streamen vanuit je mentale intuitie in verbinding met je hogere weten, vanuit uitnodiging door wat anderen/de wereld nodig heeft en zonder zekerheid & antwoorden te willen hebben op alles wat je niet weet of kan weten.
 • Contraceptive: Bewust van de overweldigende informatie  & prikkels die je worden aangereikt van buitenaf of van binnenuit, om een oplossing te vinden op de vragen hoe, wat, waarom, zónder de mentale druk, angst of overweldiging te ervaren en na te denken over zaken die (voor jou) niet belangrijk zijn.


Het Phoenix Expansie Retreat als mogelijke voorbereiding op het Phoenix Energy Circle Traject

Binnenkort start er een eerste pilot mastermind groep met 6 creatief ondernemende visionairs die reeds een stevige basiskennis hebben van Human Design en al volop experimenteren met hun Human Design blauwdruk. De selectie wordt gemaakt op basis van de SoulFueled inspiratie gesprekken aangezien ik graag afstem op de samenstelling (en diversiteit) van de groep. 

Deze driedaagse met verdieping in de 9 energie centra is hier een mooie voorbereiding op maar kan ook als losstaand evenement van enorme meerwaarde zijn. Schrijf je jezelf in op de retreat en besluit je achteraf in te stappen in de Phoenix Energy Circle traject mag je een fijn geschenk verwachten.

Tijdens het Phoenix Energy Circel traject stappen we in een 'fellowship of (wo)men' met zes andere creatief ondernemende creators  die hun dagelijkse ervaringen & relaties willen bundelen tot levenswijsheid en hun energie willen upliften om openhartig en meer moeiteloos te kunnen leven (en ondernemen).

Als resultaat zal het nog duidelijker worden wie men is, hoe men in interactie staat met de wereld en hoe men de oude wijsheid van het universum kan aanwenden om jouw energie te upliften. Zo kan je dit levensexperiment volledig aan gaan door de energiestroom  te volgen in plaats van zaken te forceren of in weerstand te gaan of onbewuste signalen uit te sturen waardoor je manifestatie de andere kant uitgaat. Zo is het mijn intentie om samen mee de toon aan te geven in het nieuwe Phoenix tijdperk. Voel jij je buik kriebelen bij dit unieke aanbod?


Kan je niet wachten om in de ongelofelijk boeiende wereld van Human Design,  Energetisch Welzijn & natuurlijke overvloed te stappen? Wil jij leren en ervaren hoe het voelt om te leven vanuit jouw natuurlijk energie stroom? Wil jij dit holistisch leren toepassen binnen je persoonlijke en professionele relaties, je professionele activiteit, je gezin, je hele leven?

Voel jij 100% een ja bij dit aanbod en wil jij investeren in jouw transformatie en meesterschap?

Aarzel dan niet en meld je meteen aan voor een  SoulFueled Inspiratie gesprek.
Hierin verkennen we de mogelijkheden die ik voor jou zie, en kan ik invoelen of deze kleine mastermind groep matcht met jouw energie en behoefte. Ik werk in alles volledig op maat, en ga steeds voor de voor joù beste optie.


Ben jij klaar om de snelweg in persoonlijke & relationele ontwikkeling te nemen voor diepere verbinding, herkenning en vervulling op een meer moeiteloze manier? Zin-gevend, Aanwezig, Authentiek, Verbonden, Vrij, Open-hartig en méér Energiek, meld je dan aan voor een  SoulFueled Inspiratie gesprek


"

Zo zo blij dat ik ja heb gezegd op het SoulMission traject!  
Als mentale projector met enkel outer autoriteit ben ik constant aan het leren, lezen, analyseren... én ben ik mega beïnvloedbaar door de energie in mijn omgeving wat als deep democracy facilitator niet altijd even gunstig voor me was.
Alle tips, zoals die om mezelf op te nemen in een dagboek, mijn stem te gebruiken en eerst zelf te horen, is echt goud waard. 
Ik vergeet tijd en ruimte als ik luidop aan het nadenken, schrijven, lezen, studeren, verder zoeken ben. LOVE IT, en dan de leermomentjes vangen in een 10-tal minuutjes per inzicht, heerlijk, heerlijk. Ik heb via Kristin Human Design en de Gene Keys op een dieperliggende laag kunnen doorgronden. De drie geactiveerde poorten om de mysteries van het leven te ontrafelen zijn hierdoor ontwaakt. Zoveel materiaal dat klaar lag om te ontdekken, en de live sessies bij Kris kon ik gebruiken om nieuwe inzichten helemaal te doorvoelen, om eindelijk keuzes te maken, en om ze diep in mijn lichaam te laten aankomen. Wat een geschenk...!


Leen Schelfhout- Community builder, freelance trainer en (deep democracy) facilitator


Disclaimer:
Human Design is Hot , en net als bij alle populaire zaken springen de niet gecertifieerde coaches en readers  als paddestoelen uit de grond. Omdat er veel informatie beschikbaar is, dénken veel mensen een Human Design blauwdruk te kunnen lezen (en mensen hiermee te kunnen begeleiden). Voorzichtigheid is echter geboden, aangezien je zonder het vollédige kader die vrije informatie gemakkelijk verkeerd en gefragmenteerd kan gaan interpreteren, je jezelf terug in een box  kan laten herconditioneren om weer te gaan leven volgense een beperkend label....
Zoals bij alles vind ik een goed fundament super belangrijk bij het ondersteunen van mensen hun geloof, welzijn en ontwikkeling.
Na de Nine Center basis opleiding van Jes Fields  heb ik dan ook geïnvesteerd in de Advanced Human Design Reader Training met Jes en Téo Montaya (16 maanden intensieve  opleiding inclusief heel wat testreadings en groepscoaching)  en werd ik door het gerenommeerde ART als alumni ook geacrediteerd via de Jes Fields' Advanced Reader Directory.  

Als kers op de taart volgde ik de Human Design in Color training van de geweldige Allyson Forseth,
 dé expert in de nog diepere differentiatie (onder de lijn en kleur) van de vier transformaties (pijlen) in Advanced Human Design. Hiermee kan ik me verdiepen in welke voedings(wijze), omgeving, perspectief en motivatie ideaal zijn om  jouw transformatie proces lichamelijk en mentaal op de beste manier te ondersteunen.

Boek Gratis SoulFuel Sessie

Gratis SoulFuel kennismakingsessie voor het SoulMastery 1:1 jaartraject en de Phoenix energy Circle.
Ontdek hoe het leven (& ondernemen) vanuit jouw energie blauwdruk je de brandstof geeft om jouw missie te leven vanuit overvloed, flow en fun.  Mijn trajecten vragen een zeer persoonlijke aanpak en een hoog vertrouwensgehalte. Tijdens een SoulFueled gesprek bespreken we de mogelijkheden die ik voor jou zie en voel ik in hoe onze energie zich tot elkaar verhoudt.