Soul-Fueled Leven

Podcast

‘Mezelf voorstellen wat een horror vond ik dat... één wit blad was het. Alsof ik een actrice was in in mijn eigen leven en telkens een andere rol aannam. En zo eigenlijk een acteur of 'imposter' was in mijn eigen leven. Tot ik rond mijn 42 in een 'spirituele' burn-out belandde. En de juiste tools naar meer zingeving als co-creator op mijn pad kwamen. Als SoulFueled zielsverwant inspireer ik jou graag naar een authentiek bewust leven in verbinding met anderen vanuit jouw pure kern, jouw Sat nam. Zodat elke ziel het unieke puzzelstukje kan bijdragen in het grotere geheel van het nieuwe waterman tijdperk.’ 

Deze pagina is slechts een selectie van de podcast
De vorige Soul-Fueled Leven podcast afleveringen vind je vrij op Spotify.

Aflevering 27/03/2023 : Iris Scheys over de energie van Opinie en Correctie om onze wereld te dienen en verbeteren.

De wereld en onze maatschappij dienen en verbeteren op een pragmatische, gegronde logische manier, dat is wat Iris Scheys doet met haar boeken Happy Ziek, Queeste en 2084 (een tijdreis van George Orwells 1984). Ook met haar redactie & schrijfbegeleiding, haar lezingen en haar gegronde tarot readings houdt ze de wereld graag een spiegel voor. 

Bewustzijn brengen bij wat werkt en niet werkt en wat mogelijkheden/opinies zijn voor verbetering is ook hélemaal de energie van deze week (24-30 april) in de vorm van de Cross of Service - welke Iris in haar onbewuste design heeft (de bovenste zon en aarde poort in de linker kolom van haar Human Design bodygraph in ajna poort 17 en milt poort 18).

Hoe je deze corrigerende en opiniërende energie van je meest kritische Zelf ten dienste stelt van de wereld rondom jou in plaats van jezelf te laten verlammen door zelfkritiek en belemmerend perfectionisme, dàt hoor je van de dame zelf!

Iris Scheys is een 38-jarige auteur/redacteur en tarotreader. Naast echtgenote en moeder van 2 jonge jongens is zij een 2/4 sacrale generator. Op dit moment is ze volop aan het experimenteren met deconditioneren na een Advanced Human Design Foundation en Expert Incarnation Cross Reading (zie https://kristinjuliette.be/soulexperiment/)

Haar boeken zijn in elke boekhandel verkrijgbaar of gesigneerd via haar webshop. Ook een tarotreading boek je in haar shop: www.irisscheys.be/shop

Aflevering 6/2/2023

Trauma Release is nodig om jouw beperkende energie terug naar de energie van oorsprong als kind te brengen, daar waar de mogelijkheden nog als oneindig werden ervaren en plezier en liefde jouw geboorterecht was. De Ho'oponopono is een eeuwenoud native Hawaiïaans ritueel en gebed om jezelf en anderen systemisch te vergeven en zo terug naar de hoogste emotionele vibratie van liefde, vrijheid en geluk te brengen. Het verhogen van je vibratie is belangrijk in het energetisch manifesteren van wat jou plezier, voldoening, succes, impact en verrassing geeft .

Bij deze deel ik jullie graag mijn eigen oorspronkelijke - nederlandstalige versie.

Meer lezen? 

  • Ho'oponopono anders bekeken, een niewe kijk op het authentieke Hawaïaanse vergevingsritueel van schrijver Luc Bodin
  • The Final Secrets to Zero Limits, The Quest for Miracles Through Ho'oponopono door auteur Joe Vitale

Mantra Ho'oponopone door Lotte Verbeeck (Mantra Amrita) en Valerie

Interesse in werken met jouw energie in functie van jouw zielsmissie?


Aflevering 13/2/2023

Dat 'All you need is love', de TV show bij uitstek waar Robert ten Brink geliefden bij elkaar brengt, gebaseerd is op wel érg traditionele waarden van liefdes- en familiegeluk, lijkt me na 30 jaar wel wat achterhaald. Met meer en meer mensen die ontwaken in een relatie die hen niet de voldoening schenkt die ze zoeken, en hen niet laat groeien in de beste versie van zichzelf, mag het duidelijk zijn dat een nieuwe set van vaardigheden en afspraken nodig zijn om met elkaar in diepere verbinding te staan. Het tonen en kunnen ontvangen van kwetsbaarheid is iets wat we vaak niet van thuis hebben meegekregen, maar ook niet leerden op school. En dus dringt een nieuwe -Manier van Zijn- zich op. In deze aflevering spreek ik over hart-ontwaking in de relatie, over kwetsbaarheid als iets comfortabels gaan ervaren én geef ik je de tips en tricks om met je emotioneel kompas te werken binnen de relatie.

Wil jij de uitdaging aangaan en expert worden over je geliefde, en je geliefde over jou? Dan raad ik je van harte een SoulConnection Sabbatical of Connection Human Design Reading  aan (mogelijk met of zonder betrokken partner). Jullie relatie zal zich hierdoor gaan verdiepen naar een wederzijds begrip van elkaars energie en de relationele dynamieken die tussen jullie bestaan.

SoulConnection Empowerment
Connection Reading


In deze podcast aflevering licht ik mijn diversifiërende benadering van Human Design toe en laat ik jou kennismaken met de belangrijkste terminologie van dit systeem, zijnde de energie types, de definitie, je strategie, de non-self, je signatuur en autoriteit.

Deze informatie is algemeen en er is enorm veel nuance bij elk type. Dank je wel om te luisteren, en je mind daarbij te openen voor dit logische (maar op het eerste zicht een tikkeltje ingewikkelde) systeem dat ons toelaat om beter met jezelf en elkaar te verbinden, mijn grote wens voor mezelf én de wereld.

Te gast op de A-Typisch podcast over 'Anders Ondernemen' van ondernemer sidekick en administratief wonder Annelies Delmoitié...

Wil je graag een voorproefje wat een SoulExperiment Human Design Consultatie concreet inhoudt dan is dit een zeer reëel voorbeeld...
 
@https://kristinjuliette.be/soulexperiment/

Boek Gratis SoulFuel Sessie

Ontdek hoe het leven vanuit jouw energie blauwdruk je de brandstof geeft om jouw missie te leven vanuit overvloed, flow en fun.  Mijn trajecten vragen een zeer persoonlijke aanpak en een hoog vertrouwensgehalte. Tijdens een SoulFueled gesprek bespreken we de mogelijkheden die ik voor jou zie en voel ik in hoe onze energie zich tot elkaar verhoudt.