Neem meesterschap over je leven & zielsmissie vanuit jouw energie en persoonlijke kracht in zijn volle sterkte.

Authentiek, goed geaard én spiritueel thuis bij jezelf.

Hej daar, jij mooie ziel.
Fijn dat je hier bent.
Het is mijn missie om creatieve mensen met een gevoellige ziel vanuit hun persoonlijke kracht te laten stralen en hun missie en creatiekracht overvloedig te laten stromen.  Soms dragen we daar nog een erfenis in mee, en zijn er onzichtbare beperkende banden die ervoor zorgen dat het leven soms meer op een strijd of een tranendal lijkt. Terwijl jouw geboorterecht ongetwijfeld het geluk is.  
Is het jouw wens om jouw levensweg vanuit een dieper meer holistisch bewustzijn te bewandelen? Zonder concessies te doen op jouw materiële levensgeluk? Door uniek en authentiek je eigen energie en aangeboren zielstalenten te belichamen los van je beperkende banden, je aangeleerde overtuigingen en saboterende mechanismes? 

Wil jij je geboorterecht om heel en gelukkig te zijn terug volledig claimen? En neem je daarin zelf de verantwoordelijkheid om je  bewust te worden van jouw eigen energie blauwdruk , jouw WHY & levensmissie,  je relationele uitdagingen, je levenskruis & ancestrale energie, om te bewegen van jouw schaduwkanten naar verlichting?  Om je meer bewust te worden van je oude patronen en slachtofferschap, van de collectieve en persoonlijke angsten die je klein houden en de  wacht- en vluchtmechanismes die jou hierin vast houden?
Durf je ten volle in jouw persoonlijke ont-wikkeling  investeren om het vertrouwen in jezelf, je geboortegeluk en je levensmissie compleet te herstellen?
Ben je bereid om daarbij de beweging maken van he hoofd naar je hart en luisteren naar jouw lichamelijke voertuig om jouw volle potentieel vanuit joùw intuitie, strategie en autoriteit te benutten en zo meer moeiteloos te leven in plaats van uit onzekerheid, tekortdenken en bewijsdrang ?

Hoe fijn zou het zijn om gedurende een jaar een compagnon de route te hebben die meeloopt in jouw aards spirituele zoektocht, die in jouw ziel kan kijken en jou béter lijkt te kennen dan jij jou zelf? Een vertrouwenspersoon waar je alles kan aan toe vertrouwen en die jou op een zeer persoonlijke en energetische benadering helpt om in jouw hogere Zelf te gaan staan en de blinde vlekken te zien in jouw persoonlijke en professionele uitdagingen? Open, gevoellig en raakbaar, gelijkwaardig, complementair en relevant in àlle rollen van jouw soulfueled leven?

Belangrijke Mededeling:
Het individuele 6 maanden SoulMission traject werd omgevormd naar dit 12 maanden traject om nog meer systemisch in de diepte van jouw deconditionering en het aanleren van jouw nieuwe patronen te kunnen gaan.

Voor wie is dit bedoeld?

 • Jij staat op een kruispunt in jouw leven om meer te gaan leven vanuit jouw persoonlijke authentieke kracht & purpose.
 • Jij wil jouw aardse verlangens ook combineren met spirituele diepgang, een gevoel van bestemming en diepere vervulling in alles wat je doet. 
 • Jij zoekt een intieme diepere verbondenheid in je relaties en interactie met de wereld, zonder te pleasen of de confrontatie met wat jij echt wil en nodig hebt uit de weg te gaan.  
 • Jij weet dat je emoties uit de weg gaan niet de oplossing is maar je onbewuste stukken je wel in een emotionele re-actie laten belanden waardoor ze jouw emotionele vibratie doen kelderen.
 • Je beseft dat je (zelf)waarde niet te vinden is buiten jezelf en door dit wel te doen, het imposter syndroom je eigen wil/daadkracht beïnvloed op een inkrimpende ipv expansieve manier waarbij je jezelf en je succes en geluksgevoel afhankelijk maakt van verwachtingen of regels & beloning van buitenaf.
 • Je wil je leven graag richting geven om jouw authentieke Zelf zich te laten realiseren en te cocreëren vanuit het verlangen om jouw liefde op een vrije manier te kunnen uiten, vanuit jouw diepere innerlijke waarheid. 
 • Je bent bereid jezelf aan de wereld te laten zien, puur zoals je bent en zonder masker om vanuit authenticitiet de zaken meer moeiteloos en in flow naar jou te laten komen zonder resultaat gedreven te moeten trekken of duwen. 
 • Je wil graag geïnspireerde acties nemen en plannen creëren vanuit je intuïtie in verbinding met je hogere weten, in functie van anderen en wat de wereld van jou nodig heeft en dit zonder zekerheid & antwoorden te willen hebben op alles wat je (nog) niet weet of kan weten.
 • Je wil je mind (de antwoorden op het hoe, wat,waarom) graag leren sàmen werken met je innerlijke strategie en autoriteit zónder de mentale druk, angst of overweldiging te ervaren en na te denken over verwarring, twijfels en onverklaarbare zaken die eigenlijk niet belangrijk zijn in het moment.
 • Je bent bereid om verder te gaan dan enkel je mindset te herprogrammeren (zoals veel coaches je terug herconditioneren). Je wil je persoonlijke fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele kracht optimaliseren om jezelf energetische te upliften naar een nieuwe realiteit. Je bent bereid je energie te richten om jouw persoonlijke krachten te vergroten en niet om jouw zwaktes of uitdagingen te verdoezelen (bye bye maskers).

Voor wie is dit niet bedoeld?

 • de spirituele bypasser die een quick fix zoekt en Human Design ziet als de magische truk die alles voor je oplost zonder zelf het (schaduw)wérk te doen en verantwoordelijkheid te nemen om je oude niet dienende patronen te ontmantelen en nieuwe patronen aan te leren.
 • de criticus die alles wat naar spiritualiteit ruikt onmiddelijk wegzet als spiri-wiri 
  en in alles zijn hoofd wil volgens zonder je hart te openen voor systemisch bewustzijnswerk,opstellingswerk, de chinese geneeskunde, sound, ademwerk en andere oude esotherisch wetenschappelijke wijsheid, je intuïtie en innerlijke waarheid 'die misschien niet altijd volledig logisch verklaard kan worden'.
 • de mentale 'fixer'-perfectionist
  die alles wil/denkt op te kunnen lossen vanuit gesprekstherapie en de 'mindset' aanpak, zonder je oude emoties te doorvoelen, je lichaamsenergie te upliften, en het 'onzichtbare' zichtbaar te maken (want te vermoeiend, te vergezocht, te 'holistisch')...  

Wat wil jij graag veranderen, en wat zijn jouw valkuilen?

Jij wil graag je aardse 'hardere' kant verenigen met jouw spirituele kant.  Je zoekt meer zingeving, vrijheid, liefde en verbinding en voelt dat er méér is dan wat je nu ervaart, maar kan er niet de vinger op leggen wàt dan dan juist is. Je voelt een dieper verlangen en een soort van ontevredenheid die je niet helemaal kan verklaren. Soms berust je in jouw situatie en op andere momenten voelt het alsof een existentiële crisis alles wat je hebt opgebouwd, zo onderuit kan halen.

De ‘uitdaging’van veel mensen is dat ze geleerd hebben om te werken vanuit een 'naar buiten gerichte validatie of gelukgsgevoel’, zonder te weten wie ze écht zijn. We willen die hoogste staat van geluk constant bereiken en voeden ons systeem met dopamine shots die ons 'tijdelijk' een high geven. Een hoge professionele status, een jong/mooi uiterlijk, een sjiek huis, citytrips of misschien wel een resem van (spirituele) ervaringen geven ons een gevoel van 'high' zijn, dat daarna weer even snel verdwijnt.
 
Je vervulling en levensgeluk lijkt wel een jojo. Je lijkt constant naar iets te streven, en als dat er dan is, verval je weer in het tekort denken, waardoor iets nieuws moet behaald worden. De zoektocht naar de forever geweldige job,  die ene vervullende missie, je meest intieme en stabiele relatie, je gezinsharmonie en die ideale balans tussen werk en gezin houden je in hun greep op het wachtperron van jouw ideale leven.

Jouw échte kern zit bedolven onder zoveel laagjes. Ons onderbewustzijn verbergt heel wat laagjes en mechanismes die we ons eigen gemaakt hebben om situaties en belevenissen een plaats te geven. Ook als die nog voor ons bewust-zijn hebben plaats gevonden. En soms kan het ook zijn dat je het gevoel hebt zélf niet meer de controle te hebben over wat je voelt, doet, be-leeft. Alsof iets het van jou overneemt en aan de touwtjes trekt. En de reacties van anderen je helemaal uit jouw zone of genius trekken.

Onze mind werkt op een wel erg bijzondere manier mee aan deze show, vanuit haar taak om ons te beschermen om te laten overleven & niet om onszelf uit te breiden. Hij wil ons enkel de zaken laten beleven zoals we ze altijd gedaan hebben, ook als dit is vanuit een armoede-bewustzijn.
In het repetitieve karakter zit immers de veiligheid en de beloning, ook al voelt die beloning niet goed, toch is het dat wat je zélf onbewust nastreeft.  Bovendien hebben we een natuurlijke negatieve bias.
Van de 10 zaken die we ons herinneren houdt onze 'neutral mind'  slechts 2 positieve zaken vast. Dat is belachelijk weinig, en staat ons 'overvloed' denken vanuit dankbaarheid (dé manifestatie-tool voor abundance) enorm in de weg.

En zo vervallen we bij het veranderen van deze "denk" gewoontes (desondanks onze goede voornemens) in mindvirussen zoals

 • Wachtmechanismes & uitstelgedrag
 • Een tekort aan focus en klaarheid (en zo gemengde signalen uitsturen)
 • Geen flow maar push strategie
 • Meer geven dan ontvangen en zo zelf leeglopen
 • Té veel vanuit tekort-denken & begeerte  op jacht gaan ipv te vertrouwen op jouw energie en geïnspireerde actie
 • Anderen vanuit de verkeerde strategie benaderen en afstoten
 • Iedereen willen pleasen en zo ook de verkeerde mensen aantrekken
 • Teveel enthousiasme in teveel zaken steken met versnipperde energie als gevolg
 • Geen commitment vanuit onzekerheid wie je bent, wat je natuurlijke talenten zijn en wat je wil
 • Wél weten wat je de wereld te bieden hebt maar dit niet vertalen naar de oplossing  die anderen broodnodig hebben
 • Geen waarde (durven) vragen vanuit dienstbaarheid of een aangeleerde beperkende money mindset
 • Je missie/werk loskoppelen van andere levensgebieden om professioneel (aards) succes & welzijn te kunnen ervaren

Als jij ook al eens in die kramp schoot dan wéét je wat ik bedoel. Het ene moment wil men ergens volledig voor gaan, en het andere moment word je overmand door twijfels en angst. Je hebt klaarheid over wat je wil ervaren en het gevoel dat dit je geeft, om dan weer gemengde signalen uit te sturen, waardoor je de manifestatie zelf in de omgekeerde richting stuurt.
Weet dus dat het niet de omstandigheden of mensen buiten jou zijn, die aan de oorsprong liggen van een onvervuld leven, het ben jij zélf die jouw energie niet laat stromen zoals het bedoeld is. Die denkt te moeten passen in een kader, en zichzelf in een gouden kooi heeft vast gezet.

Hoe zou het voor je zijn als het helemaal zou voelen dat jij éxact bent waar je op dit moment mag zijn, met de tools om in die authentieke versie van jezelf jouw energie vibratie bestendig te laten groeien in wat jouw dharma nodig heeft? Door exact op het juiste moment op de juiste plaats jezélf te zijn?

'Sometimes, on the way to your dream, you get lost and find a better one'

Waarom het SoulMission Mastery traject de snelweg is om meer moeiteloos eigenaarschap van jouw bestemming te nemen.  

Het individuele SoulMission Mastery jaar traject is anders dan andere trajecten omdat het werkt met jouw energie.
Je hebt een blauwdruk waar je terug naar toe wil keren, met een duidelijke levensmissie te vervullen, een levenskruis om in te evolueren, en jouw eigen modaliteiten, zielstalenten en uitdagingen om te gebruiken en ontwikkelen.  

Met Human Design krijgen we inzichten op bewust en onbewust niveau door, waar jij dan voluit mee kan gaan experimenteren en spelen.
Het leuke aan Human Design is dat het zoveel wijsheden sàmen brengt die je helpen om jouw spelniveau te verhogen. 
En dit op fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel vlak. Als je deze voor jezelf in kaart kan brengen, wordt het ook veel gemakkelijker om te voelen wanneer je uit koers gaat varen om dan weer sneller in de voor jou juiste richting te evolueren. En dit zonder de bijhorende expansie uit de wegte gaan. 

Omdat we werken met joùw energie is er ook minder kans op beïnvloeding van een coach of mentor. We blijven zo weg van de herconditionering die bij vele coaches wel werkt op het moment dat je met hen samen zit, maar waar de energie volledig als een kaartenhuisje in elkaar valt als je het alleen moet doen (het Tony Robins effect aka een 6/2 manifesting generator met een zeer gedefinieerde wilskracht). Zo wordt het gemakkelijker om jouw energie in de hogere vibratie te brengen en zo de wet van aantrekking zijn werk te laten doen op een duurzame blijvende manier.

 • door meer klaarheid en focus te brengen naar wie je bent, naar jouw energie en jouw intentie, naar wat jij echt wenst en nodig hebt voor jouw groei
 • door jouw eigen energie te verhogen in functie van wat je wenst (jouw dharma)
 • door je sneller bewust te worden wanneer je uit joùw alignement (non self) gaat
 • door je sneller bewust te worden wanneer je vanuit de schaduwkant van jouw energie leeft in plaats van de gave van jouw energie 
 • door de Jung archetypes duidelijk te maken die jou bescherming gaven in situaties waar je die nodig had, maar nu soms nog steeds met de bus van jouw leven willen rijden en zo de groei en expansie tegen gaan
 • door te werken op de verschillende lagen: fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel, om geen gemengde sigalen meer uit te sturen (op basis van oude verhalen) en zo veel sneller in de realiteit van jouw nieuwe manifestatie te stappen 
 • door te werken met al je relevante levensgebieden creëren we meer holistisch geluk. Je zelfzorg en gezondheid, je sociale relaties, je werk, je relatie & gezin, je persoonlijke ontwikkeling, je omgeving, je financiën, je zingeving & dagbesteding en je maatschappelijke betrokkenheid ... Zo ga je manifesteren van ín jouw optimale 'energie vortex' (Esther Hicks) ipv er steeds weer in & uit te stappen en terug opnieuw te moeten beginnen.
 • Door jouw energie te vervolmaken, neem je meesterschap over jouw leven, en dat zorgt voor jouw expansie in de kleine en grote dingen in jouw leven. Door je innate kracht te gaan herkennen en uitvergroten, en deze op de juiste manier met de juiste strategie en interne autoriteit te gebruiken komen de zaken ook meer moeiteloos naar je toe., waardoor je nog meer bevestigd wordt in jouw gevoel van voldoening, succes, impact, verrassing (afhankelijk van je energie type).
 • Het resultaat wordt minder belangrijk dan de weg er naar toe, je leert om vanuit overgave en flow te leven en toch jouw unieke kracht en licht te verspreiden zoals het bedoeld is! 
 • Je neemt steeds meer de juiste beslissingen en voelt dat wat je verlangt er in spirit als is. In spirit  Dat de énergie ervan er is. En dàt leidt tot het manifest worden van wat er nodig is. Eerst ga je de energie van je realiteit verhogen om dan de energie van je droom op dezelfde energetische trilling tegemoet te lopen.
 • In plaats van het dharma van iemand anders te vervullen met vallen en opstaan maak je zelf de optelsom van jouw passie + expertise + bruikbaarheid om jouw dharma voluit te leven (cfr Jay Shetty).

Find out who you are and do it on purpose 

to use your creative power to serve the greater calling that your soul came here for ...

Ben jij klaar met gemengde signalen uitsturen, die jou steeds weer uit je Hogere Zelf halen?
Ben jij klaar om volledig vanuit  ‘jouw goesting’ en jouw intuïtie te leven, te werken, te dienen en de juiste relaties aan te trekken?

Ben jij klaar om te stàrten om de energie van al jouw cellen volledig uit te lijnen met wat jíj vrijgevend aan jezelf en de wereld wilt geven?
Ben jij klaar om de ‘opgelegde regels & verwachtingen’ van een leven volgens oude normen te verlaten en te experimenteren met een vrij, integer en ontvang-kelijk leven? En dit op fysiek, mentaal, emotioneel, relationeell en spiritueel vlak?

Dan loop ik graag mee op jouw pad om helemaal in jouw persoonlijke kracht & spirit te gaan staan. Om meesterschap te nemen vanuit jouw unieke authentieke ziel. Zelfbewust, Integer en Krachtig. Vanuit je innerlijke weten en de no-mind expressie van je ziel.

Naarmate je meer en meer de weg volgt om te leven vanuit je hart en je zingeving, krijg je  meer nood aan mature en gedragen holistische begeleiding, dat wat ik benoem als SoulFueled Coaching . Zeker waar diepgaande transformatie gevraagd wordt om bepaalde uitdagingen aan te gaan die je verder duwen of een andere koers laten nemen. Om dan niet alleen jezelf recht te houden, maar ook nog verder te groeien heb je een persoonlijke aanpak nodig. Iemand die je door en door kent, met al je sterktes maar ook mogelijke valkuilen en trauma’s.

Door te werken vanuit de diepere kennis van jouw eigen energie blauwdruk kan ik functioneren als een trouwe metgezel die óók "de ballen heeft" om jou tot zelf confronterende inzichten te laten komen.  Hierdoor ben ik in staat om jou zowel op fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal-relationeel en spiritueel vlak uit te dagen en sneller te laten evolueren in jouw transformatie.  Zo wordt jij de beste versie van jouw authentieke Zelf en wordt je vanzélf erkend in jouw energie.

Zij gingen je voor... (zie ook soultribe pagina)Human Design… een beetje mysterieus

En het maakte me curieus

Ik boekte een reading met KJ

Ze praatte voor een uur of 2

Enthousiast, gepassioneerd

En ook enorm geïnteresseerd

Om te weten of het klopte

Of dat het hier of daar wat stokte

De reading liet me niet los

Zoveel bomen in het bos

Gelukkig wilde Kristin met me op pad

En dompelde me onder in een waar Human Design bad

De kennis van Kristin is waarlijk niet te evenaren

Ze legt al je puzzelstukjes om dingen op te klaren

Ze loopt aan je zij, zakelijk of privé

En leent je haar hoofd met alle wel en wee

Ik voelde me niet langer onbegrepen

Of soms door het lot gegrepen

Kristin biedt een klankbord, ongezien

Ondersteunend, verhelderend, geen gegrien

Ik ben verrijkt door nieuwe inzichten

Mijn sterktes kan ik laten oplichten

De schaduwkanten neem ik er bij

Ze reeds beseffen maakt me wat meer vrij!

Ik voel mijn zelfvertrouwen groeien

En me van dag tot dag meer openbloeien

Nu durf ik zelfs in het ongewisse

Luisteren naar mijn signalen en te beslissen

Kristin's aanpak is compleet: van praktijk tot theorie

Een deel online, maar ook blij als ik ze in 't echt dan zie

De basis is gelegd: enorm dankbaar

De rest van de reis wordt zo boeiend, da's klaar! 


Isabel Van de Weyenberg 
6/2 sacrale manifesting generator

Isa-Nidra en natuurlijke Crack-a- bit voeding zijn haar passie, naast haar hoofdberoep als technisch projectleider bij Flanders-Make


De soulfueled coaching was een geschenk in de vorm van een prisma. Elke sessie verkenden we samen een aantal vlakken van het prisma. Dat gaf  nieuwe inzichten in mijn eigen kern. Afhankelijk van hoe het licht viel (de energie van het moment) kon ik dit later op mijn eigen tempo heronderzoeken, erop reflecteren en analyseren. Doorheen de maanden kreeg ik een beter zicht op hoe de verschillende vlakken elkaar beïnvloeden en heb ik de tools ontwikkeld om zowel op persoonlijk als professioneel vlak te begrijpen en doorgronden waarom ik me voel hoe ik me voel, waarom sommige zaken me gemakkelijk afgaan terwijl andere enorme valkuilen zijn, waarom bepaalde samenwerkingen/relaties zo vlot gaan en andere van de ene uitdaging in de andere overgaan; en bovenal hoe ik mijn energie het best inzet om op creatief, professioneel, spiritueel, relationeel vlak mijn hoogste potentieel en gelukkigste versie van mezelf te zijn, worden en blijven. 


Yana  Pannecoucke 
Self directed 2/4 Projector

Freelance content, communication and event strategist & fulltime digital nomad with a passion for social impact and sustainability projects.Het is je energie die iets heeft veranderd bij me, dat mag echt wel in de verf gezet worden.

Ik kon er na de eerste sessie zelfs niet van slapen omdat het ene idee na het andere in mijn hoofd oppopte.

De woorden die ik toen na jouw meditatie opschreef voelden als de missing piece waar ik al zo lang naar op zoek was.

Het voelt altijd zo warm als ik je zie en hoor. Jouw begeestering en aanmoediging zijn echt goud waard. Het voelt helemaal juist dat ik zo onverwacht bij jou terecht kwam.


Kristien Lefever
2/5 sacrale manifesting generator
Kristien laat je intappen in de wijsheid van je lichaam via fascia-based lichaamswerk en perceptieve coachingWat maakt mijn manier van werken met Human Design anders?

Disclaimer:
Human Design is Hot (and so are yoù) , en net als bij alle populaire zaken springen de coaches en readers  als paddestoelen uit de grond. Omdat er veel informatie beschikbaar is, dénken veel mensen een Human Design blauwdruk te kunnen lezen (en mensen hiermee te kunnen begeleiden). Voorzichtigheid is echter geboden, aangezien je zonder het vollédige kader die vrije informatie gemakkelijk verkeerd en gefragmenteerd kan gaan interpreteren, je jezelf terug in een box  kan laten herconditioneren om weer te gaan leven volgense een beperkend label....

Zoals bij alles vind ik een goed fundament super belangrijk bij het ondersteunen van mensen hun geloof, welzijn en ontwikkeling.
Na de Nine Center basis opleiding van Jes Fields  heb ik dan ook geïnvesteerd in de Advanced Human Design Reader Training met Jes en Téo Montaya (16 maanden intensieve  opleiding inclusief heel wat testreadings en groepscoaching)  en werd ik door het gerenommeerde ART als alumni ook geacrediteerd via de Jes Fields' Advanced Reader Directory.  


Als kers op de taart volgde ik de Human Design in Color training van de geweldige Allyson Forseth, dé expert in de nog diepere differentiatie (onder de lijn en kleur) van de vier transformaties (pijlen) in Advanced Human Design. Hiermee kan ik me verdiepen in welke voedings(wijze), omgeving, perspectief en motivatie ideaal zijn om  jouw transformatie proces lichamelijk en mentaal op de beste manier te ondersteunen.

Human Design is zoveel meer dan een kader of een systeem waar je binnen bepaalde vakjes wordt ingedeeld . Met definities, modellen, typeringen, ordeningen en verklaringen die dan een gevoel van herkenning en gelijkgestemdheid moeten geven. 

Ik ben zelf al vier jaar volledig commited om op een hoog expertise niveau àlles te leren over het 9 center mens-zijn van het Human Design systeem, inclusief de oude wijsheid die aan de oorsprong ligt.  

 • Zo verdiep ik me naast in de Human Design poorten ook in de opbouw en inhoud van de hexagrammen die hun oorsprong vinden in de Taoïstische I-Ching.
 • Astro- psychologie was al een voorliefde voor ik Human Design kende waardoor ook de astrologische kant van Advanced Human Design gemakkelijker in de diepte te interpreteren is.
 • Een derde en misschien wel belangrijkste onderdeel van Human Design zijn de 9 energie centra die gebaseerd zijn op de oude vedische Chakraleer, welke mij reeds zeer vertrouwd is door mijn uitgebreide opleiding in kundalini yoga en transformatonal healing. 
 • Mijn kennis van de Chinese Geneeskunde, de 5 elementen &  energie leer en de lichamelijke energiebanen (meridianen) uit de Shiatsu helpen me om het archetypische meer 'theoretische'  kader van Human Design te koppelen aan het voelen en in alignement brengen van de energie in je lichaam en het vrij maakte van mogelijke Chi stagnatie of energie blokkades.
 • Advanced Human Design  in combinatie met de hieraan gekoppelde  Gene Keys sterktes/schaduwkanten/siddhi  helpen me begríjpen hoe jouw energie loopt en hoe je  volledig vanuit jouw persoonlijke kracht kan gaan leven.  Het geeft me ook inzichten om je sneller bewust te worden van je triggers, je schaduwkanten en de uiting van je ego dat je terug in de verhaallijn duwt die je jaren in stand hebt gehouden om jezelf veilig te houden.

Door mijn uitgebreide vervolmaking in alles wat met energie te maken heeft, legde ik een stevig fundament om de Human Design leer niet klakkeloos over te nemen als een hele nieuwe hippe manier om mensen te categoriseren...

Mijn Energy Flow methode gebaseerd op al deze kennis helpt je om je lichaamsenergie te voélen en te voeden. Het helpt je uit de negatieve mind te treden en je lichaam en geest in alignement te brengen met de hogere vibraties zonder een spirituele bypass te nemen. 

Human Design & energiewerk geeft je een poort naar meer difersifiëring, naar meer vanuit je essentie leven, naar zijn en experimenteren met wie jij van nature bent en wat jouw levenswerk hier is, en ontleren wat niét van nature bij jouw past. Om dàt dan te kunnen bijdragen aan het geheel om onze ervaring hier collectief te versterken (we are in this together!).

Met de hulp van jouw huidige kennis in je experiment met jouw Human Design blauwdruk kan jij jezelf gaan bekrachtigen op de 9 diepere lagen van het energetisch 9 centra Energy Flow schema. 

Waarbij je vanuit joùw persoonlijke energie definitie geeft aan de 9 uitingen van overvloed & spiritueel succes: 

 • Confidence: je geaard, zeker & veilig voelen om jouw eigen ritme en WHY te volgen, fysieke (werk)druk van buitenaf minder als stress te ervaren of deze eeuwig af te wenden door uitstelgedrag
 • Courage: intuitief weten en vertrouwen op wat wel/niet goed voor je is inzake jouw welzijn en gezondheid, intuïtie (je innerlijk weten) & instinct (je reptielenbrein) van elkaar onderscheiden en je niet laten 'lijden' door de kracht & mis'leiding' van je geest
 • Creative: je seksuele energie, nood aan voortplanting & creatieve plezier laten stromen door te doen wat je graag doet & je in vuur en vlam zet, zonder jezelf op te branden
 • Connected: je verlangens voelen en uiten in verbinding, zonder te pleasen of confrontatie uit de weg te gaan met bewustwording van je trauma stukken die in re-actie modus je emotionele vibratie kunnen doen kelderen
 • Congruent: je (zelf)waarde niet zoeken buiten jezelf en je eigen wil/daadkracht niet laten beïnvloeden door verwachtingen of regels van buitenaf of oude beloningspatronen
 • Cocreative: je richting nemen vanuit jouw authentieke Self, jouw zingeving & zelfrealisering  in cocreatie met de universele liefde en de sjamaan in jezelf
 • Communicative: uitdrukking geven en vanuit moeiteloosheid en in flow manifest laten worden wat jij nodig hebben voor jouw beste leven, zonder het gevoel te hebben daarbij geforceerd de aandacht te trekken & te moeten trekken of duwen 
 • Conceptual: concepten uitwerken en planningen creëren/ streamen vanuit je mentale intuitie in verbinding met je hogere weten, vanuit uitnodiging door wat anderen/de wereld nodig heeft en zonder zekerheid & antwoorden te willen hebben op alles wat je niet weet of kan weten.
 • Contraceptive: Bewust van de informatie  & prikkels die je worden aangereikt van buitenaf of van binnenuit, om een oplossing te vinden op de vragen hoe, wat, waarom, zónder de mentale druk, angst of overweldiging te ervaren en na te denken over zaken die (voor jou) niet belangrijk zijn.

The Soul Mastery - practical stuff...

Door je te verdiepen in en te experimenten met jouw Human Design, leer je jezelf 100% permissie te geven om te zijn wie je bent.  Je creëert zo meer focus op de juiste zaken en  geeft jezelf de zelfzorg nodig voor een zelfbewust, stromend, intentievol leven. Vanuit de juiste energie alignment ga je vanzelf de juiste mensen, situaties en omstandigheden magnetiseren die jou én jouw missie verder helpen verspreiden met impact. 
Be Your Authentic Self when everyone else is already taken

Tijdens het 1/1 jaartraject van de SoulMission Mastery gaan we samen op pad en bekijken jouw leven door de lens van Human Design.
Daarin ben ik jouw spiegel, klankbord en compagnon de route. Met jouw advanced Human Design als stafkaart.

Een mix van tools waaronder het Energy Alignement lichaamswerk (breathwork, kundalini activatie, rebirthing, shiatsu massage, EFT & crystal sound healing) en systemisch Kunstzinnig Bewustzijn Coaching & individueel opstellingswerk  helpen je om je  los te maken van oude conditionering.

Daarnaast practiseren we coaching tools in ons leven om ons bewustzijn dagelijks verder te verfijnen. De dramadriehoek, de emotionele vibratieladder, verbindende communicatie en The Work zijn slechts enkele van mijn technieken die op maat ingezet kunnen worden om jouw energie vibratie te verhogen.

 Wil je jezelf overstijgen in je levenszin en de relatie met jezelf en anderen op een holistische, leerzame, plezierige én duurzame manier verder uitbouwen ? Dan is het SoulMissoin Mastery jaartraject wat jij nodig hebt!

Als jouw SoulFuel mentor ben ik jouw spiegel, klankbord en compagnon de route en is het mijn rol om:

 • Jouw Advanced Human Design lessen volledig op maat uit te werken wat je  sterktes, schaduwkanten en verlichtende aspecten zijn en waar  je niet volgens je natuurlijk design leeft. En om jou zo de inzichten te geven waar je jezelf nu tegenhoudt of in de weg staat en hoe het meer moeiteloos kan stromen.
 • Je uit te dagen om het persoonlijke werk te doen . Te vertragen om je bewust te worden van de dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt. Om te reflecteren over je zingeving en je moeilijke relaties. Te verzachten en bruggen te gaan bouwen naar een meer bestendig zinvol héél leven. Maar ook om je schaduwwerk te doen, de ui af te pellen, je spanningsvelden aan te kijken en je comfortzone te vergroten om ze aan te pakken.
 • Je te steunen in al je levensgebieden die ook onderdeel uitmaken van je levenszin en zielsmissie. Zowel huidige relaties als de omgeving waarin je bent opgegroeid wordt hier in mee genomen als dit extra inzichten in (ancestrale) blokkades kan opleveren.
 • Je te steunen in jouw vooruitgang & expansie en je met mijn ideeënpoort, onderzoekskills en marketing achtergrond, concepten aan te reiken die je vooruit kunnen helpen.
 • Je een veilige plaats te bieden waar je al je persoonlijke vragen kan stellen die een blokkade kunnen zijn voor jouw Alignement.
 • Jouw behoeften volgens jouw manier van zijn te ondersteunen, aan te moedigen, feedback & richting te geven doorheen het programma. Dit tijdens en na de sessies via WhatsApp en e-mail.

Als soulsourced cocreator is het jouw verantwoordelijkheid om:

 • Tijd te maken in jouw agenda om de masterclass modules door te nemen. 
 • Je eigen blauwdruk te gaan gebruiken als kompas in jouw leven en bewust te gaan observeren wanneer je getriggerd wordt en uit alignment gaat wanneer je niet jouw strategie en autoriteit toepast. Deze bewustwording is het materiaal voor onze live callsl. 
 • Het bijkomend bronmateriaal te raadplegen wanneer hier naar verwezen wordt.
 • Het energie - lichaamswerk en bewustzijnswerk in je dagelijkse leven te verweven door hier min 15 minuten in de ochtend, min 15 minuten in de middag en 30 minuten in de avond voor uit te trekken.
 • Je eigen blauwdruk  & levenservaring inbrengen alsook wat goed loopt en wat minder goed loopt, je aha-bevindingen maar ook je vragen en verwarring rond het leven van je strategie en autoriteit.  Dit vereist de nodige maturiteit en open hartigheid naar jezelf en naar mij en de bereidheid om te leren van de spiegels die mensen je voorhouden zonder hierdoor in de defensie of drama driehoek te gaan (wat ook is wat we samen leren toepassen en verfijnen). 

Gedurende 1 jaar (12 maanden) gaan we samen op pad om, met je Advanced Human Design blauwdruk als kompas,  jouw energetisch correcte strategie en jouw intuïtieve autoriteit te leren toepassen en meer joy & ease te ervaren in de verschillende deelgebieden van jouw leven.

Dit intensieve en zeer persoonlijk uitgewerkte traject bestaat uit

 • Online Human Design introductie masterclasses op maat.
 • 12 maanden 1 op 1 online Advanced Human Design Coaching of live contactmomenten (te Mortsel) op maat (varieert van 1 tot 2 keer per maand).
 • Energy Alignement LIVE contacten (4 dagen of 6 halve dagen) gericht op fysieke Energy Flow alignement, reflectie & in-zicht creatie, het zichtbaar maken van je saboteurs,het ontwaken van je kundalini energie en het creëren van klaarheid om je beste leven te magnetiseren.
 • On call support via WhattsApp & e mail.
 • bovenop de 1:1 coaching heb je ook toegang tot video's, energie oefeningen en meditaties die je kunnen ondersteunen bij jouw deconditioneringsproces.

Als SoulMission Mastery toolkit krijg je:

 • in detail gepersonaliseerde mails & cheat sheets rond de voor jouw belangrijkste inzichten per sessies en de energie van de personen in jouw leven die een belangrijke impact hebben op jouw energie (ouders, partner, kinderen ....)
 • mijn eigen manual rond de energie van de 64 hexagammen, poorten en kanalen
 • alle opnames van de online sessies
 • een waaier van holistische oefeningen, meditaties en systeem- therapeutische tools om de fysieke, mentale , emotionele en spirituele groei en zelfzorg toe te passen die jij in deze fase van jouw persoonlijke ontwikkeling nodig zal hebben.
 • op maat gemaakt materiaal & prints rond de methodes die je deconditionering bekrachtigen.
 • een embodiment van mijn kosmische spirituele wetten van Overvloed en Succes.
 • een Paraplu Statement met je Unieke Teaching Points & je Unieke Learning Points, en indien wenselijk alsook je energetisch matchende ICA (ideal client attraction), de voeding, omgeving, het perspectief en de motivatie die jou het meest in jouw unieke kracht laat staan.

Jouw investering voor dit expansieve traject en mijn holistische mentorship & soul guidance voor een heel jaar is :

- 7777 euro (excl BTW) /eenmalig

of gespreid 
-  2* 3977 euro  


of  gespreid
- 12 * 677 euro (per vaste betaalopdracht)


Voel jij je buik hélemaal kriebelen bij dit aanbod?


Kan je niet wachten om in de ongelofelijk boeiende wereld van Advanced Human Design,  Energetisch Welzijn & natuurlijke aantrekking en overvloed te stappen? Wil jij ervaren hoe het voelt om te leven vanuit jouw natuurlijk energie stroom? Wil jij dit holistisch leren toepassen binnen je persoonlijke en professionele relaties, je professionele activiteit, je gezin, je hele leven?

Ik neem maximum 10 van deze begeleidingen aan per kalender jaar, als jij hiertoe wil behoren, is twijfelen enkel tijd- en energie verlies. Voel jij 100% een ja bij dit aanbod en wil & kan jij investeren in jouw grootste expansie ooit?

Aarzel dan niet en meld je aan voor een SoulFueled Inspiratie gesprek.
Hierin verkennen we de mogelijkheden die ik voor jou zie, en kunnen we beiden voelen hoe onze energie matcht.
Verwacht je niet aan een verkoopsscript, ik werk in alles volledig op maat, en ga steeds voor de voor joù beste optie op dit moment van jouw leven.

"

Lange tijd struggelde ik met wat in mij zit en hoe ik dit in de wereld zet of breng. Daarnaast waren er ook zaken die ik continu als negatief zag van mezelf. Kris bracht me dankzij haar oneindige stroom van inzichten en Human Design dichter bij mezelf en leerde zo op mijn intuïtie te vertrouwen. Ze deed dat door me continu te laten vertragen terwijl ik continu wilde versnellen om tot de antwoorden in mij te komen. Zo kwam ik uit als creator, bruggenbouwer en spiegel. Hoe alles rond verbinding en authenticiteit draait. Dank je om JOU te zijn! Heel dankbaar dat onze wegen gekruist zijn. Ik blijf ook steeds terug katapulteren in die energie en stilte van onze live dagen , en er is toen zeker iets geshift, een bepaalde 'het is goed zoals je bent, en het komt goed'. En die energie straalt af in al wat ik momenteel doe en voel. Ik neem zeker de stilte mee om in de wereld te kunnen zetten wat mijn hart mij ingeeft!


Peter Snauwaert Business Developer,  inspirator & PS: Grow podcast host

Boek Gratis SoulFuel Sessie

Gratis SoulFuel kennismakingsessie (voor de 1:1: SoulMission Mastery Journey of de Phoenix Energy Circle.
Ontdek hoe het leven (& ondernemen) vanuit jouw energie blauwdruk je de brandstof geeft om jouw missie te leven vanuit overvloed, flow en fun.  Mijn trajecten vragen een zeer persoonlijke aanpak en een hoog vertrouwensgehalte. Tijdens een SoulFueled gesprek bespreken we de mogelijkheden die ik voor jou zie en voel ik in hoe onze energie zich tot elkaar verhoudt.