Systemische realisaties uit het verleden verlichten onze toekomst…

Deze week krijgen we kosmisch een rustige & ondersteunende week die ons voorbereidt op een transformerend eclips seizoen dat start met de volle maan in Vissen die niet alleen persoonlijk maar ook collectief heel wat zal uitnodigen tot loslaten & ruimte maken.

Afgelopen dagen voelden we de mentale druk van de collectieve twijfel en verwarring in de vorm van ‘leerstof’ (die vaak opdagen als ‘triggers’, een negatief beladen woord dat ik niet graag gebruik) om gebeurtenissen uit het verleden logisch te begrijpen en een beeld te vormen van wat onze toekomst ons mag brengen en welke ervaringen we daarvoor vol willen en durven aangaan.

Deze week voelen we de emotionele openheid en gastvrijheid om stil te staan bij onze emoties en eerlijk te doorvoelen wat ons raakt en waarom.

Brené Brown formuleert het als

“Daring greatly means the courage to be vulnerable to show up and be seen, ask for what you need, talk about what you’re feeling and have the HARD conversations.”

En ik voeg daar dan graag ‘with yourself’ aan toe, want eerlijk zijn met je eigen gevoelens vraagt ‘Jedi’ moed & kracht.
May the Force be with you! (ja, ik ben een hard-core StarWars lover.)

Pas als je zelf helemaal geaard bent en eigenaarschap neemt over je gevoelens, je verlangens kan je ook aanreiken en uitreiken wat je nodig hebt om deze tot vervulling te brengen in je aardse ervaring.

De mentale druk van de voorbije dagen omtrent gebeurtenissen in het verleden brengt in de komende dagen een bepaald besef rond ‘de waarheid’ waardoor je het volledige plaatje kan zien. Hoe je dit kan gebruiken om jouw realiteit, jouw missie, zingeving en vervulling scherp te stellen kan daarbij nog wat mistig zijn, maar alles op zijn tijd lieve Reader.
Voor nu is het belangrijk om te vertrouwen en te beseffen dat systemisch bewust zijn dient om je in alignement te brengen met je toekomst en niet om vast te houden aan het verleden.

Denk hierbij aan de woorden van mijn wijze teacher Mona: ‘when you poo it out, do not keep stirring in it!’.

Het probleem ontstaat altijd in een relatie tot iemand en het zijn dus ook donkere kanten & geheimen in relaties waar nu een spotlicht op wordt gezet. Maar onthoudt dat je je wil focussen op hoe je die informatie NU gaan gebruiken in jouw voordeel, in jouw leven, in jouw relaties, in jouw missie?

Samenvattend in Human Design / astrologie taal is het de Zon in maagd in de poort 47 (besef), de Aarde in vissen in poort 22 en Mercurius die uit zijn schaduwzone gaat en beweegt naar maagd in de poort 57 die deze week vooral klaarheid en organisatie / opruiming van mindvirussen brengen, om ons nieuwe inzichten & tools te geven die we dan kunnen gebruiken tijdens het aankomende eclips seizoen.

We ervaren de ‘cross of rulership’ energie waar we mét de juiste feiten en realisaties uit het verleden ons bewustzijn aanscherpen alsook onze raakbaarheid vergroten om relationeel dieper te kunnen verbinden;
Het is door de waarheden uit je ‘systemische’ verleden te integreren in je leven hier en nu dat je afstemming of uitlijning mag ervaren met jouw missie en de volgende stappen efficiënt in kaart kan gaan brengen.

Dat ik hier deze week met de hubs aan het Comomeer verblijf met aan de ene kant zicht op de (momenteel wat mistige) bergen en aan de andere kant het meer, tijdens een vooral regenachtige week, maakt dat we sàmen kunnen vertragen en ik mijn eigen huiswerk in de optimalisatie van mijn leven en mijn relaties ook prioriteit kan geven.

Het leven brengt ons altijd wat we nodig hebben en zolang je daarin kan vertrouwen én dankbaar kan zijn met wat je mag ontvangen (het licht én het donker, de regen, de mist en de zonneschijn) ben je altijd op het juiste pad.

It is all about the journey and not the destination Reader.

Je leest me volgende week met een kosmische update rond het eclips seizoen dat start met de volle maan (supermaan) op 18 september.

And remember: wat je uitpoept hoeft echt niet steeds weer omgeroerd te worden 🙂 .

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your Cosmic SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Levenskunst Mentor, Human Design Insights & Energie Expert empower ik persoonlijk leiderschap op energetisch niveau en dit zowel in de ‘professionele’ vervulling als binnen persoonlijke relaties.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


I see your true colors shining through
I see your true colors and that’s why I love you
Cindy Lauper


Deze vind je misschien ook leuk