SoulTribe Client Love...

Ik ben nog steeds onder de indruk van de SoulExperiment Foundation reading. Het is nog aan het nazinderen... Wat Kristin me vertelde was zo verhelderend en herkenbaar.
Ik voelde dat het 'juist' was. De puzzelstukjes van mijn hooggevoelig zijn vallen in elkaar.

Ik raad dit echt iedereen aan die op zoek is naar de ontbrekende stukjes op zijn 'spirituele' zingevings pad.

Tina Ghysels - 6/2 Emotional Manifesting Generator

Lange tijd struggelde ik met wat in mij zit en hoe ik dit in de wereld zet of breng. Daarnaast waren er ook zaken die ik continu als negatief zag van mezelf. Kris bracht me dankzij haar oneindige stroom van inzichten en Human Design dichter bij mezelf en leerde zo op mijn intuïtie te vertrouwen. Ze deed dat door me continu te laten vertragen terwijl ik continu wilde versnellen om tot de antwoorden in mij te komen. Zo kwam ik uit als creator, bruggenbouwer en spiegel. Hoe alles rond verbinding en authenticiteit draait.

Dank je om JOU te zijn! Heel dankbaar dat onze wegen gekruist zijn.

Ik blijf ook steeds terug katapulteren in die energie en stilte van de Soul Sabbatical dag, en er is zeker iets geshift, een bepaalde 'het is goed zoals je bent, en het komt goed'. En die energie straalt af in al wat ik momenteel doe en voel.

Ik neem zeker de stilte mee om in de wereld te kunnen zetten wat mijn hart mij ingeeft.

Zalig die laatste meditatie ook.

Love it !

Dank je !

Peter Snauwaert- 2/4 emotionele manifesting generator

Business Developer,  inspirator & PS: Grow podcast host

Ik kan de mini soul alignment retreat aanraden aan iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, meer vanuit flow wil leven en ondernemen én eens een echt duurzaam me-time-dagje wil.

Je gaf me een heel warme ontvangst en ik voelde mij super welkom. Je leeft human design waardoor het absoluut niet enkel bij de theorie bleef . Tijdens onze lunch was je echt helemaal op dreef, leek je niet meer te stoppen en kon ik van elk woord wel iets leren!

De afwisseling tussen kennis opdoen, reflectiemomenten en het energetisch lichaamswerk zorgde ervoor dat ik na deze mooie verwendag helemaal in balans terug naar huis ging. Momenteel volg ik nog een vervolgopleiding teamcoach, helemaal in lijn met de klaarheid en inspiratie die ik die dag kreeg om me te specialiseren als ‘change agent’ in organisaties. Dit dagje is voor mij dus echt wel levensveranderend geweest.

Vanessa De Clercq- 1/3 sacrale  generator

Als coach en trainer helpt Vanessa organisaties om de performance van zowel hun medewerkers als hun teams te verbeteren om het human capital maximaal te benutten.

De relatie reading was mindblowing, dingen die je al voelt worden bevestigd waardoor je beseft waar bepaalde zaken van komen. Dit gaf me zoveel inzichten in onze (nieuwe) familie dynamieken waardoor ik meer rust kan ervaren in de triggers en reacties van anderen. Het geeft me ook veel meer zelfbewustzijn in mijn relaties waardoor de verbinding beter kan stromen. De manier waarop je alles uitlegt is heel helder. Ook al was het heel veel informatie in een reading van 3 uur over 4 mensen maar toch kon je het overzicht bewaren.  Door de metaforen die je gebruikt maakt het het ook visueel voor me en kon ik het allemaal goed begrijpen. Fantastische en heel leerzame ervaring waarvoor dank!

Tom Bracke- 3/5 emotionele manifesting generator

Co Host van de awardwinning TimTom podcast over persoonlijke groei Mindsetcoach, hypnose / NLP therapeut & verslavingsdeskundige 
www.timtompodcast.com

De SoulMission Coaching was een geschenk in de vorm van een prisma. Elke sessie verkenden we samen een aantal vlakken van het prisma. Dat gaf  nieuwe inzichten in mijn eigen kern. Afhankelijk van hoe het licht viel (de energie van het moment) kon ik dit later op mijn eigen tempo heronderzoeken, erop reflecteren en analyseren. Doorheen de maanden kreeg ik een beter zicht op hoe de verschillende vlakken elkaar beïnvloeden en heb ik de tools ontwikkeld om zowel op persoonlijk als professioneel vlak te begrijpen en doorgronden waarom ik me voel hoe ik me voel, waarom sommige zaken me gemakkelijk afgaan terwijl andere enorme valkuilen zijn, waarom bepaalde samenwerkingen/relaties zo vlot gaan en andere van de ene uitdaging in de andere overgaan; en bovenal hoe ik mijn energie het best inzet om op creatief, professioneel, spiritueel, relationeel vlak mijn hoogste potentieel en gelukkigste versie van mezelf te zijn, worden en blijven. 

Yana  Pannecoucke - Self directed 2/4 Projector

Freelance content, communication and event strategist & fulltime digital nomad with a passion for social impact and sustainability projects.

Ik wil je enorm bedanken voor de heldere Soulreading, een geschenk aan mezelf waar ik nog lang van ga nagenieten. Emoties en inzichten kwamen tegelijkertijd naar boven. Veel heb ik opnieuw mogen bekjken, herkennen en loslaten. Na de reading ben ik ziek geworden, een bizarre combinatie van ziek zijn en zoveel verwerken. Ik weet nu dat ik het kan dragen, het hoorde bij mijn pad, en dat maakt de weg voor me ineens zoveel lichter. Echt duizend x dank voor de heldere uiteenzetting en mooie uitwisseling van energie en ik ben benieuwd naar het vervolg met de SoulMission!  

.

Dorrit van Camp - 5/2 splenic manifestor

Kris nam me mee naar mijn on- en bewuste blauwdrukken, naar mijn beslissingsmechanismen, mijn levensdoelen, mijn drijfveren en zo veel meer. Mijn man vroeg me grappend of ze iets wereldschokkends verteld had, maar ik kon enkel zeggen dat het voelde als diep thuiskomen in mezelf. Als beseffen dat ik, sinds ik mijn leven een andere wending gaf, op het juiste spoor ben. Nog steeds zijn er niet genoeg woorden om de diepgang van deze Human Design reading te verklaren, te rationaliseren of te promoten. Maar er is nu wel een diep besef, een prachtige bevestiging en een vanzelfsprekende aanmoediging van mijn leven, mijn zijn, mijn manier om een leven zonder weerstand te leiden. En met het spreekwoordelijke gereedschap dat ze in mijn rugzakje stopte, voel ik me zekerder dan ooit en heb ik onbeschrijflijk veel zin om mijn unieke, ietwat bijzondere, levenspad te bewandelen. En ik heb voor mijn eigen professionele readings ook een extra verdiepende laag aangeboord.
Ook mijn man Marc ontving de Foundation en Advanced reading en moest toegeven dat ik gelijk had. Zoveel klaarheid dat dit ons brengt, echt zeer bijzonder!

Iris Scheys - 2/4 sacrale generator
Iris is spreker, schrijver, redacteur, schrijfbegeleidert én tarotreader. De grootste verbindende factor in dit alles is authentieke communicatie.

Het SoulMission traject heeft, op het moment dat ik op een groot kruispunt in mijn leven stond, echt veel ontwaakt in mij. Wat er geshift is en hoe ik dit verder in mijn leven ga integreren, besef en weet ik nog niet helemaal, maar ik sta nu wel volledig met open armen klaar om het te ontdekken, zonder angst en zonder me continu aan te passen aan wat ànderen van mij verwachten.... Ik trek de wereld in met een veel legere rugzak, en kan  iedereen aanbevelen hetzelfde te doen!

Aline Fransen  - 6/2 sacral generator

Zo zo blij dat ik ja heb gezegd op het SoulMission traject!  
Als mentale projector met enkel outer autoriteit ben ik constant aan het leren, lezen, analyseren... én ben ik mega beïnvloedbaar door de energie in mijn omgeving wat als deep democracy facilitator niet altijd even gunstig voor me was.
De tip om mezelf op te nemen in een dagboek, mijn stem te gebruiken en eerst zelf te horen, is echt goud waard. 

Ik vergeet tijd en ruimte als ik luidop aan het nadenken, schrijven, lezen, studeren, verder zoeken ben. LOVE IT, en dan de leermomentjes vangen in een 10-tal minuutjes per inzicht, heerlijk, heerlijk. Ik heb via Kristin Human Design en de Gene Keys op een dieperliggende laag kunnen doorgronden. De drie geactiveerde poorten om de mysteries van het leven te ontrafelen zijn hier door ontwaakt. Zoveel materiaal dat klaar lag om te ontdekken, en de live sessies bij Kris kon ik gebruiken om nieuwe inzichten helemaal te doorvoelen, om eindelijk keuzes te maken, en om ze diep in mijn lichaam te laten aankomen. Wat een geschenk...!

 

Leen Schelfhout - 2/4 mentale projector 
Community builder, freelance trainer en (deep democracy) facilitator

Het is je energie die iets veranderd heeft bij me, dat mag je wat mij betreft nog meer in de verf zetten.

Ik kon er na de eerste sessie zelfs niet van slapen omdat de ene post na de andere in mijn hoofd oppopte. De woorden die ik toen na jouw meditatie opschreef voelden als de missing piece waar ik al zo lang naar op zoek was. Het voelt altijd zo warm als ik je zie en hoor. Jouw begeestering en aanmoediging zijn echt goud waard. Het voelt helemaal juist dat ik zo onverwacht bij jou terecht kwam.

Kristien Lefever- 2/5 sacrale manifesting generator
Kristien laat je intappen in de wijsheid van je lichaam via fascia-based lichaamswerk en perceptieve coaching

Human Design… een beetje mysterieus

En het maakte me curieus

Ik boekte een reading met KJ

Ze praatte voor een uur of 2

Enthousiast, gepassioneerd

En ook enorm geïnteresseerd

Om te weten of het klopte

Of dat het hier of daar wat stokte

De reading liet me niet los

Zoveel bomen in het bos

Gelukkig wilde Kristin met me op pad

En dompelde me onder in een waar Human Design bad

De kennis van Kristin is waarlijk niet te evenaren

Ze legt al je puzzelstukjes om dingen op te klaren

Ze loopt aan je zij, zakelijk of privé

En leent je haar hoofd met alle wel en wee

Ik voelde me niet langer onbegrepen

Of soms door het lot gegrepen

Kristin biedt een klankbord, ongezien

Ondersteunend, verhelderend, geen gegrien

Ik ben verrijkt door nieuwe inzichten

Mijn sterktes kan ik laten oplichten

De schaduwkanten neem ik er bij

Ze reeds beseffen maakt me wat meer vrij!

Ik voel mijn zelfvertrouwen groeien

En me van dag tot dag meer openbloeien

Nu durf ik zelfs in het ongewisse

Luisteren naar mijn signalen en te beslissen

Kristin's aanpak is compleet: van praktijk tot theorie

Een deel online, maar ook blij als ik ze in 't echt dan zie

De basis is gelegd: enorm dankbaar

De rest van de reis wordt zo boeiend, da's klaar! 

Isabel Van de Weyenberg
 - 6/2 sacrale manifesting generator

Isa-Nidra en natuurlijke Crack-a- bit voeding zijn haar passie, naast haar hoofdberoep als technisch projectleider bij Flanders-Make


Sigrid is Kundalini & Yin Yoga Teacher in bijberoep en zaakvoerder van Sense of Bliss, werkt in hoofdberoep op de HR afdeling van een financiële instelling en staat te popelen om volledig voor haar yoga passie te gaan... (alles op haar tijd, met het 5-15 kanaal van het ritme).
Ze volgde het SoulMission jaartraject.

Sigrid Van Tassel 6/2 sacrale Manifesting Generator

Insert Video

Mieke is natuurcoach en drumbouwer en met haar bedrijf Dragende Aarde helpt ze vrouwen thuiskomen in hun ware natuur en in hun vrouwelijke zachte kracht en wijsheid.  Mieke ontving de Foundation en Advanced SoulExperiment reading, alsook een deep dive sessie rond haar aanbod.

Mieke  Hillaert4/6 sacrale Manifesting Generator

Boek Gratis een SoulFuel Sessie

Ontdek hoe het leven vanuit jouw energie blauwdruk je de brandstof geeft om jouw missie te leven vanuit overvloed, flow en fun.  Mijn trajecten vragen een zeer persoonlijke aanpak en een hoog vertrouwensgehalte. Tijdens een SoulFueled gesprek bespreken we de mogelijkheden die ik voor jou zie en voel ik in hoe onze energie zich tot elkaar verhoudt.

Insert Content Template or Symbol