Energy Flow
Maanbrief & Energie updates


Dank voor je 
inschrijving op de maanbrief.
Bevestig zeker ook de inschrijving in jouw e-mail box (check ook reclame en spam folder) en voeg me toe aan jouw contacten om de energie updates te ontvangen
IF THE MOON CAN RENEW ITSELF EVERY MONTH, SO CAN YOU.

De maan beheerst het element water. Eb en vloed bewegen volgens de maancyclus.
Ons lichaam bestaat als het goed is voor ongeveer 70% uit water. Het brein en hart bestaan voor 73% uit water en de longen maar liefst 83%.  

Het lijkt dus niet meer dan logisch dat ook ons lichaam & onze gemoedstoestand beïnvloed worden door de stand van de maan en de maanfase.
 

Niet enkel de maan maar ook de collectieve energie van de Zon, de Aarde en andere planeten hebben een grote invloed op onze eigen persoonlijke energie.

Als creatieve veelzijdige zinzoeker kan het enorm heilzaam zijn om je bewust te zijn wat er daarboven speelt, zodat je hier ook actief mee kan werken. So above so below. Je zal voelen dat alles meer moeiteloos vorm mag krijgen... en een evenwicht in yin en yang ook heel heilzaam is voor het maanifesteren van jouw intenties. 

Wil je graag een wekelijks overzicht van de collectieve energie flow laat dan je naam en e-mail achter en dan stuur ik mijn energie update én tips met liefde jouw kant uit

Vergeet na het invullen van je e-mail gegevens zeker de ontvangen e-mail niet te bevestigen (owv opt-in reglement) om deze tool te ontvangen.

"

"Ik volg je mail met de maanenergie nu al een tijdje en het is altijd een hart onder de riem. Hoe de aanwezige energieën zich uiten in mijn leven geeft vaak een antwoord waarom iets gebeurt. Het tovert een glimlach op mijn lippen te weten dat ik niet alleen ben met alles wat er gebeurt en de extra puzzelstukjes ervoor zorgen dat alles op zijn plaats mag vallen."
X Linde

"Het klopt weer als een bus, bedankt voor de zorg die je in jouw brieven steekt en de inspiratie die je daarbij zo genereus deelt"
Ilse


"Wat een prachtige, authentieke Maanbrief Kris! En wat voel ik jouw puurheid en authenticiteit in élk woord dat je schrijft!Zààààlig om jou zo te zien transformeren naar jouw ware Spirit! Ik voel ook in mijn eigen proces precies wat jij in jouw maanbrief beschrijft. Héérlijk. Namasté."
An 

"Dank je voor deze maanbief Kristin, heel verhelderend voor me momenteel, ik ga eens wat dingen grondig doordenken en voelen om tot oplossingen te komen, ben 
benieuwd!"

Charlotte