De 'Woord Van Het Jaar' Methode om meer moeiteloos te Leven/Manifesteren vanuit intentie


Fijn dat je interesse toont in de 'Woord van het Jaar' Methode en zo jouw Dromen manifest laat worden vanuit Intentie in plaats van 'resultaat jagen'.
Bevestig je gegevens na deze te hebben in gevuld nog even via het bericht in jouw e-mail box (check ook je reclame/spam folder, dit kan even duren!) en ontvang deze methode die ik zelf al 4 jaar toepas.


Met Focus en in Flow aantrekken wat je nodig hebt, vraagt 100% klaarheid, commitment  & persoonlijk empowerment, om vanuit dit alignement meer moeiteloos te mogen geven én ontvangen.

Hoe authentieker, energieker en passioneler je bent hoe meer daadkracht en hoe meer effect je zal hebben. Zo kunnen de dingen die jij nodig hebt naar je toe komen in plaats van dat jij er achter aan moet gaan. Je krijgt dus energie in plaats van dat je vooral energie geeft. En daar gaat je focus en concentratie helemaal van stralen. Hierbij is het belangrijk om jezelf te zien als een holistisch individu waarvan de energie frequentie aantrekt wat jij nodig hebt. 

Leef je Bewust vanuit Intentie en met de universele energie van het moment dan ontstaan er zaken waar jij op voorhand niet kon weten hoe ze zouden lopen, maar vaak is het resultaat mooier dan je zelf kon bedenken met je hoofd. Deze Woord Van Het Jaar methode leerde ik zelf van top business coach Christine Kane. Ik verrijkte ze zelf met een Inner Assessment Meditatie en de Energetische Tijdlijn volgend op de Human Design rave mandala astrologie.

Laat je naam en e-mail achter en ik stuur jou deze unieke verdiepings tool als start van een magisch nieuw jaar!

Vergeet na het invullen van je e-mail gegevens zeker de ontvangen e-mail niet te bevestigen (owv opt-in reglement) om deze tool te ontvangen.