Soul-Fueled Leven

Podcast

‘Mezelf voorstellen wat een horror vond ik dat... één wit blad was het. Alsof ik een actrice was in in mijn eigen leven en telkens een andere rol aannam. En zo eigenlijk een acteur of 'imposter' was in mijn eigen leven. Tot ik rond mijn 42 in een 'spirituele' burn-out belandde. En de juiste tools naar meer zingeving als co-creator op mijn pad kwamen. Als SoulFueled zielsverwant inspireer ik jou graag naar een authentiek bewust leven in verbinding met anderen vanuit jouw pure kern, jouw Sat nam. Zodat elke ziel het unieke puzzelstukje kan bijdragen in het grotere geheel van het nieuwe waterman tijdperk.’ 

Deze pagina is slechts een kleine selectie van de podcast.
Alle Soul-Fueled Leven podcast afleveringen vind je vrij op Spotify waar je me kan volgen om niets van inspiratie te missen!

Geïnspireerd, genoten en ook weer wat opgestoken van een soul-fueled leven podcast aflevering? Met veel liefde stuur ik deze wijsheid  de wereld in en ik ben blij te mogen bijdragen aan een meer zielvol leven. Wil jij ook jouw bijdrage doen om deze wijsheid te helpen verspreiden, zonder er een verdienmodel van te maken? Dan kan je jouw bijdrage doen door de podcast te liken & delen (dat spreekt voor zich) maar ook door me te tracteren op een heerlijke haver latte (of 2 , of 3...) bij de lokale barista.
Zo houden we de podcast samen gratis voor iedereen. Alvast een hele dikke merci.
From my heart to yours. Buy Me a Coffee

podcast(s) van de week

SoulTalk met 'peacemaker' Katrin Van de Water over de balans in denken, voelen en doen als instrument voor ease, joy en abundance en het hoogste goed. 25/9

In deze podcast aflevering heb ik de eer en het genoegen om Katrin intiem te leren kennen. Puur en onversneden vanuit haar unieke energie blauwdruk en de crisissen die het leven haar bracht. Met haar open identiteit en energie van de frictie en de crisis was haar grootste les om volledig trouw te zijn en blijven aan zichzelf en volop te kiezen voor haar mooiste leven ipv de dood. Met het hoogste goed en empowerment voor het collectief als drijvende kracht.

Geniet mee van de wijsheid die uit deze SoulTalk spreekt.

🌟 Katrin begeleidt ambitieuze ondernemers (omzet + €150k) om een High-end aanbod succesvol te verkopen, zodat ze met een simpel bedrijf heel goed kunnen verdienen. Met haar taboe-doorbrekende podcast laat ze bewuste miljonairsvrouwen aan het woord en inspireert ze iedereen die luistert om haar volle potentieel te leven en zich niet klein te houden. 🌟

https://passionforbusiness.be/katrin-van-de-water/

https://passionforbusiness.be/podcast-miljonairsvrouwen/

Energie update 18/9
Van Conflict naar Vrede - wuwu of niet? 
- aflevering 54-

Het is door de wrijving en het conflict dat we tot nieuwe creatie en tot voortplanting komen. De dualiteit heeft absoluut zijn functie in dit aardse bestaan. Om de essentie van een conflict te ontmijnen worden we uitgenodigd om dieper te kijken naar de emotionele mechanismes die hieronder liggen. Het afdekken en beschermen van ons hart en onze kwetsbaarheid door de maskers en het schild dat we dragen. De angst om gekwetst te worden waardoor we zelf onze vrijheid opgeven. Wat de sleutel is om dit te kunnen transformeren tot vrede, hoor je in deze wat meer 'spirituele' aflevering. Just so you know ;-)

Energie update 11/9
Mentale projector SoulTalk met Leen Schelfhout hoe zij haar innerlijk licht in de wereld draagt
. - aflevering 53

Hoe voelt het als iemand met een zeer sterk gedefinieerde mentale energie, samen komt met iemand met een overwegend sterk gedefinieerde sacrale buikgevoel & oer intuïtie en een volledig open hoofd en ongedefinieerde ajna (conceptuele mind))? Dat kan je ervaren in deze SoulTalk met Leen Schelfhout, een 2/4 mentale projector en mezelf (een 1/3 manifesting generator).

Leen is een 'specialleke' omdat enkel haar hoofd, ajna en keel een gedefinieerde doorstroming heeft (slechts 2 à 3% van de populatie) met een sterk mentaal vermogen om uit abstracte vraagstukken (gebaseerd op ervaring uit het verleden) een begrip te distilleren en door haar consistente nieuwsgierigheid dat begrip ook om te vormen naar ideeën en concepten - waar ze de wereld op haar beurt mee mag inspireren.

In deze aflevering praat Leen over haar bijdrage rond werken aan burgerinitiatieven (oa via deep democracy), klimaat en sociale rechtvaardigheidsprojecten.

Geniet van haar levensvreugde, licht en immense dankbaarheid voor het Leven!

  • Via haar geesteskind 'All for Climate' creëert ze een platvorm voor mensen die buiten het systeem zoeken naar andere manieren om financieel rond te komen. ⁠https://allforclimate.earth/⁠
  • Met haar andere geesteskind ' regens unite' begeleid ze het vormen van communities en organiseren van events om over verschillende diciplines en 'verschillende' werelden heen aan kruisbestuiving te doen. ⁠https://www.regensunite.earth/⁠
  • Met haar dérde geesteskind  Open Facilitation faciliteert ze conferenties en team buildings voor bedrijven en organisaties die uitgedaagd worden te werken vanuit diepere menselijke verbinding en gedecentraliseerde samenwerking. ⁠http://www.openfacilitation.com/⁠

Energie Update 4/9
De weg van mentale verwarring naar verlichting (aflevering 52)

"Before completion", de I Ching geeft de mentale energie die we momenteel ervaren, een mooie naam.

We zijn immers nooit 'af', de verlichting is nooit compleet, er is altijd nog meer mogelijk, als je vertrouwen hebt in het natuurlijke proces van transformatie na transformatie na transformatie. Als we alles wat we dénken te weten durven bevragen en onze verbeelding in actie (om)zetten worden we steeds meer 'bewust', steeds meer 'ontwaakt', wetende dat dit proces nooit af zal zijn. Alsof je steeds blijft doorschrijven aan het script van onze transformatie en dat dàt is waar het in dit leven om gaat. Schoon toch?

Je kan me een berichtje sturen via info@kristinjulliette.be of volgen op de socials https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Lees je deze wekelijkse energie update graag nog even rustig na, schrijf je dan in op de energy flow maanbrief.


Soul-Fueled Leven

SoulSessies met inspirende gasten..... 


SoulTalk met Sophia Govaerts over leven in overgave met vertrouwen, liefde, zachtheid en een vleugje humor (aflevering 51)

Deze heerlijke SoulTalk met Sophia Govaerts (een 5/2 generator met emotionele autoriteit en een triple split) gaat over de tantrische energie van leven in volle overgave (haar onbewuste noordnode en mars in poort 29) en zóveel meer.... Sophia belichaamt de energie van de water goddess op al haar kleine en grote avonturen, doorheen haar spirituele reisverhalen sociale media posts en maatschappelijke commitment inzake integrale gezondheid, onderwijs enz... . She really is een 'one of a kind creatief rolmodel' ( individueel kanaal van de inspiratie 1-8) en ik laat jou hier graag van haar energie proeven. Neem je journal alvast bij de hand cause you're not gonna want to miss all these nuggets of wisdom. Let's get inspired!

Interesse om Sophia beter te leren kennen doorheen al haar verhalen & lezingen als levenskunstenaar, haar kijk op zelfhelende gezondheid of haar helende massage handen & energie?

https://www.sophiagovaerts.com/

Self Healing platvorm https://www.claimyourhealthinstitute.com/

Socials: https://www.facebook.com/sophia.grace.elisabeth

https://www.instagram.com/sophiagovaerts/

Aflevering 40
Op 5 juni heb ik Timothy van Bambost op de podcast, de iets meer ingetogen stem van de TimTom podcast. Timothy is een 1/3 energie projector met een energie split en milt autoriteit. Met een open keel, een open identiteit (G)-, een open zonnevlecht- en een open sacraal centrum heeft hij heel wat ongedefinieerde energie om veel wijsheid te vergaren doorheen zijn onderzoekende & experimenterende 1/3 lijn.

Het is zijn zielsmissie om meer bewustzijn te cultiveren in het collectief. Dit doorheen de ervaringen die hij met een positieve optimistische kijk op het leven aangaat zonder te weten wat het resultaat zal zijn. Het zijn de lessen die hij onderweg leert (for good or bad) die mogen dienen als meststof om onze fouten niet collectief te herhalen. Enjoy! Alles over de TimTom podcast alsook tickets voor het TimTom Festival op 9/9/2023 vind je op https://timtompodcast.com/

Aflevering 30
Over de energie van emoties uiten & open-hartig (geweldloos en verbindend) communiceren met Sigrid Wilmsen van Open Up
De mens is een sociaal wezen. De een al wat meer dan de ander maar de rol van het individu is niets zonder de sociale vaardigheid om authentiek te verbinden met anderen. Maar om echt en openhartig te kunnen verbinden heb je de openheid nodig voor je eigen innerlijke wereld én het ontvangen van de emotie van anderen. 

In deze aflevering spreken we met Sigrid  die deze energie belichaamt in haar specifieke Humman Design met het kanaal van het sociale wezen.
En als een 6/2 rolmodel manifestor met de meer spirituele Non Violent Communication (NVC) teachings vernieuwing brengt om mensen met elkaar te verbinden vanuit een open hart. Walking her talk.

Peter inspireert vele mensen met zijn brede kijk op persoonlijke groei. Op zijn PS Grow 'What's On Your Mind" podcast (YouTube, Spotify, Apple..) interviewt hij gasten over hun passie, gaande van prospectie ,verkoop & marketing, AI technologie, ETF beleggen duurzaam ondernemen, impact maken met je je stem en public speaking, maar evengoed over introversie, verslaving, narcisme, depressie etc.... Hij draait het gesprek op zijn emotie provocerende manier altijd naar meer diepgang en zelfreflectie ... vanuit zijn nood aan meer zorgzaameid en compassie voor iedereen, zodat luisteren naar zijn podcast àltijd op een intiem onderons feestje lijkt.... Puur, rauw en kwetsbaar vanuit het hart. Just the way I like it, net zoals hoe hij mij en iedereen van zijn tribe onder zijn brede vleugels ook inspireert hetzelfde te doen.

Schrijf je in op de What's On Your Mind nieuwsbrief als je niets van wat hij genereus deelt nog wil missen .

Wil je graag meer nalezen over de Human Design & Astro energie van het moment: dan kan dit via de Energy Flow maanbrief.

Iris Scheys over de energie van Opinie en Correctie om onze wereld te dienen en verbeteren. 

Iris is als schrijfster vérre van een hokjes denker. Met haar boeken Queeste, Happy Ziek en 2084 - een tijdrijs van George Orwells 1984, inspireert ze mensen tot het vérder kijken dan de klassieke geneeskunde, wetenschap en massa informatie om ons collectief te helen. 

Zelf leeft ze met de uitdaging van chronische vermoeidheid.
Met haar right angle cross of service is zij hier om ons te begeleiden en corrigeren. Vanuit de voor haar zo broodnodige stilte kan zij haar opinie en advies verspreiden voor mensen die het nodig hebben. Laat je inspireren & begeleiden op je pad door haar boeken, lezingen of kaartleggingen. 

https://www.irisscheys.be/


Soul-Fueled Leven

Energie Updates - just me, myself and I 


Dit is slechts een klein selectie van de podcast.
Alle Soul-Fueled Leven podcast afleveringen vind je vrij op Spotify waar je me kan volgen om niets van inspiratie te missen!

Energie Update 21/8 
Leven in Volle overgave, de power of commitment (aflevering 50)

Leven in Volle Overgave aan het moment, in het nu, vanuit de sacrale respons om jààà te zeggen op het leven en ten volle te springen in de ervaring.

Dit zonder op voorhand te weten wat de uitkomst zal zijn en wanneer iets tot een (natuurlijk) einde mag komen. Het voluit laten werken van je lifeforce energie zonder enig gevoel van onderdrukking of beperkingen van buitenaf. Met overgave, surrender, vertrouwend op het leven. De échte joie de vivre. Dààr gaat deze energie over.

Enjoy!

Je kan me een berichtje sturen via info@kristinjulliette.be of volgen op de socials https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Lees je deze wekelijkse energie update graag nog even rustig na, schrijf je dan in op de energy flow maanbrief.

De obsessie & anxiety van onze oordelende neocortex mind: het pad van intolerantie naar begrip en de ultieme vergeving (aflevering 49
We leven in een wereld die bepaald wordt door onze mind, wetenschappelijk de neocortex in ons brein. En die werkt binair, plaatst in vakjes wat goed of slecht, juist of fout is. Handig om tot wetenschappelijke verklaringen te komen om de wereld te verbeteren. Catastrofaal om je eigen beslissingen op te baseren, en je te laten leiden door oordelen - waarbij we de weg naar ons hart vaak verliezen. Er zijn immers altijd 1000 en redenen om te verklaren waarom iets goed of slecht is maar als we ons hart niet laten beslissen, zijn we wel heel ver van wat ons 'mens maakt': de liefde, het verliefd zijn en de magie die ontstaat als je de zaken niét wil of kan verklaren. Mentale energie en harts energie, we hebben het allebei nodig, zij het op een heel andere manier. 

Wil je graag nog wat dieper invoelen in dit onderwerp, schrijf je dan in op de maanbrief, waar ik naast de energie updates ook tools en tricks aanreik als kompas voor een overvloedig Soul-Fueled Leven.

Welke leider zit er in jou: Richting, Creativiteit en of Visie?
(aflevering 43)
Innerlijk leiderschap, een thema dat me zeer nauw aan het hart ligt omdat ik het zelf lang onderdrukt heb. Ik had daardoor ook echt wel moeilijkheden met hiërarchie en autoriair leiderschap. Human Design gaf mij daarin veel helderheid, waarmee ik anderen ook graag bekrachtig in hun eigen invloedrijke innerlijk leiderschap om echt goede dingen in de wereld te zetten.

Wil je graag meer weten over de gratis 'snuffel' soulsessesies of wil je de energie van de week nog eens rustig nalezen schrijf je dan in op mijn wekelijkse maanbrief.

Hoe onze emoties leren doorvoelen ons leert te manifesteren (aflevering 41)
Voor veel mensen is voelen nog steeds een mentaal in plaats van lichaamsgericht proces.  Deze  aflevering geeft je dus heel wat inzichten & food for thought rond emoties voelen.

De multi potentialite: meesterschap in niet één maar meerdere skills (aflevering 39)

Deze week staat de zon in poort 16, skills & enthoesiasme en de aarde in poort 9 focus & de temmende kracht van het detail.

Over je ruimte innemen, helende intimiteit en de niet lichamelijke tantra (aflevering 36)

Overvloed : van slachtoffer naar vrijheid doorheen het toelaten van jouw Spirit
(aflevering 34)

Human Design, voorbij het hokjes denken
(aflevering 29)

In deze algemene podcast aflevering licht ik mijn diversifiërende benadering van Human Design toe en laat ik jou kennismaken met de belangrijkste terminologie van dit systeem.

Aflevering 6/2/2023: een cadeau'tje! 

Trauma Release is nodig om jouw beperkende energie terug naar de energie van oorsprong als kind te brengen, daar waar de mogelijkheden nog als oneindig werden ervaren en plezier en liefde jouw geboorterecht was. De Ho'oponopono is een eeuwenoud native Hawaiïaans ritueel en gebed om jezelf en anderen systemisch te vergeven en zo terug naar de hoogste emotionele vibratie van liefde, vrijheid en geluk te brengen. Het verhogen van je vibratie is belangrijk in het energetisch manifesteren van wat jou plezier, voldoening, succes, impact en verrassing geeft .

Bij deze deel ik jullie graag mijn eigen oorspronkelijke - nederlandstalige versie.

Meer lezen? 

  • Ho'oponopono anders bekeken, een niewe kijk op het authentieke Hawaïaanse vergevingsritueel van schrijver Luc Bodin
  • The Final Secrets to Zero Limits, The Quest for Miracles Through Ho'oponopono door auteur Joe Vitale

Mantra Ho'oponopone door Lotte Verbeeck (Mantra Amrita) en Valerie

Interesse in werken met jouw energie in functie van jouw zielsmissie?


Soul-Fueled Leven

Kristin Juliette te gast bij ..... 

Yay! Te gast bij Timothy en Tom op de bewustzijn verruimende TimTom podcast:
Wellicht ken je de uitdrukking: “Laat mij je boekenkast zien en ik vertel je wie je bent”. Nou, dat mag dan wellicht zo zijn, maar niet wat onze gast van deze week betreft! Het kan diep, dieper en tot het diepste van ieder van ons. Kristin Naeyaert, of kortweg Kris.

Waar het allemaal mee startte: mijn eigen gast-optreden op de What's on Your Mind podcast van Peter Snauwaert.

In deze podcast praat ik over hoe Human Design mij inzichten gaf om mezelf 100% graag te zien, en hoe dit ook de basis werd voor een nieuwe manier om naar mijn relatie en partner te kijken. 
Ook leg ik Peter zelf op de rooster met een inkijkje in zijn eigen persoonlijke blauwdruk. 


Te gast op de A-Typisch podcast over 'Anders Ondernemen' van ondernemer sidekick en administratief wonder Annelies Delmoitié...

Wil je graag een voorproefje wat een SoulExperiment Human Design Consultatie concreet inhoudt dan is dit een reëel voorbeeld in de praktijk...
 

Te gast op de Your Future is Now podcast met Greet Bunnens, praat ik uitgebreid over het spirituele brein, het ego centrum, ontleren wie je dàcht te moeten zijn en zoveel meer.

Een heerlijk interview tussen twee vrouwen die graag verandering willen creëren in het nieuwe waterman tijdperk!

Boek Gratis SoulFuel Sessie

Ontdek hoe het leven vanuit jouw energie blauwdruk je de brandstof geeft om jouw missie te leven vanuit overvloed, flow en fun.  Mijn trajecten vragen een zeer persoonlijke aanpak en een hoog vertrouwensgehalte. Tijdens een SoulFueled gesprek bespreken we de mogelijkheden die ik voor jou zie en voel ik in hoe onze energie zich tot elkaar verhoudt.