Fotografie by Nouchka

OVER MIJ
'Kris' aka Kristin Juliette

 Ik ben Kristin. Voor velen ook bekend als Kris.
Juliette is mijn tweede naam, en tevens de naam van mijn mémé. Een kranige West-Vlaamse die met haar gezin van 3 kwajongens en een langdurig depressieve man naar Antwerpen verhuisde om hier in haar eentje een kruidenierswinkel te runnen. Deze winkel werd dé spil van het sociaal leven in een van de meest multi-culturele buurten van Antwerpen. Zij was mijn grote voorbeeld in hoe je het leven altijd door twee brillen kan zien en zelf je eigen realiteit kan creëren. "When life gives you lemons, make lemonade". 

Mijn diepste, meest vervullende wens is om mensen te helpen ont-leren wie/wat men aangeleerd heeft hier te moeten zijn, en van daaruit in alignment komen met hun hoogste potentieel en natuurlijke leiderschap. Om zo vanuit zingeving op een authentieke laag te kunnen verbinden met anderen.

Waarom

De wetenschap dat er meer mogelijk is dan wat men ons graag doet geloven, was van jongsaf in mij aanwezig. Uren kon ik naar dat kerststalletje kijken, waarbij ik voélde dat onze vorm hier tijdelijk was. Maar onze creatiekracht optimaal benutten daarom ook net zo belangrijk. 

Mijn papa, die ik aanbad, toonde me door zijn langdurige depressie, hoe het voelt als je het leven leidt dat anderen van je verwachten, als je niet jouw plaats in dit leven vindt/claimt. De momenten dat ik hem terug écht gelukkig zag, zat hij achter zijn schildersezel, las hij een van zijn encyclopedie reeksen, dook hij in zijn onderzoek naar de Naeyaert stamboom of schreef hij kaligrafische teksten & gedichten. De medicatie hield hem initieel destijds misschien wel bij ons maar zijn door creatieve therapie herontdekte krachten hielden zijn ziel levend

Toen ik in een zelfde onvervuld 'spirituele burn-out' straatje dreigde te belanden, en van de ene in de andere niet voldoening gevende job of onzekere relatiefase belandde, kwam niet toevallig kundalini yoga op mijn pad. De yoga van het Bewustziijn.

In mijn pad naar de  fysieke heling van mijn lichaam met een defecte nierfilter, een trage schildklier, spastisch darmcolon, aanhoudende blaasontstekingen, rugverschotten en herpes koortsblaas opstoten, werd ik bovendien gedwongen te kijken naar meer dan enkel het fysieke plaatje.

Ook mijn geest was immers al een tijd mistig, waardoor ik vaak zaken vergat, en me professioneel langere tijd op een taak concentreren was vaak te veel gevraagd. Het label ADHD paste me niet, en dus ging ik verder op zoek!

Mijn fysieke & mentale ‘falen’ en mijn tekort aan professionele zingeving brachten me uiteindelijk op een levensnoodzakelijk groeipad van bewustwording en ‘spirituele ontwaking’.  
 
Landen in mijn lichaam, mijn eigen mentale focus terug roepen, en mezelf écht leren kennen en liefhebben waren belangrijke werkpunten die me jàren zoet hielden.
 
Ik leerde als snel dat een te eenzijdige kijk op welzijn niet duurzaam is en dat er voor écht alignment moet gekeken worden naar de fysieke, mentale, emotionele en relationele noden in mijn leven. En de zingeving of het spirituele, dat loopt daar als een sausje overheen, het is niet alleen de kers op de taart maar houdt ons welzijn als stevig cement bij elkaar.

Transformational ‘kundalini’ yoga, energetische lichaamswerk, kunstzinnig dynamisch coachen, crystal sound healing, the Work of ‘Katie Byron’ en de emotionele vibratie ladder van E.Hicks waren enkele tools die me hielpen om authentiek & bewust te gaan Leven.  Ik ging me ook meer en meer interesseren in het grotere plaatje, met vooral de fluctuaties van de maan en de Astro Psychologie als grote leermeesters.

Toen Advanced Human Design uiteindelijk op mijn pad kwam, had ik me al 10 jaar verdiept in persoonlijke ontwikkeling, het endocriene klierstelsel, de meridiaan energiebanen en de vedische chakras. En bleek het de voor mij de vervolmaking om energetische processen ook mentaal te analyseren en begrijpen, om zo écht tot de wortels van je  authentieke herkomst te komen.

Ik stond toen meer dan klaar om me vollédig te verdiepen in de logica van de aura energie & kwantum fysica en de vertaling van de I-Ching, de Kabbala, het chakra systeem, en de astrologie in een logisch systeem dat ons de hogere kennis aanreikt naar ons pure authentieke & holistische wel-zijn. 

Ik kwam nà een 10 jaar durende zoektocht  thuis bij mezelf en mijn enorme creatiekracht, leerde luisteren naar mijn hart & mijn sacrale intuïtie en ontdekte de scheppende en energetisch helende kracht van mijn handen.

Vanuit die creatiekracht zoek ik nu verbinding met gelijkgestemden om de wereld samen verder te laten  ontwaken en hen te empoweren om vanuit zuivere intentie en  authentieke, creatieve en spirituele Aandachtzaam Zijn hun uniek bijdrage te maken.  Vanuit hun eigen Sat nam - hun innerlijke waarheid en de wijze sjamaan/guru in zichzelf.

Mijn Energie

Mijn Human Design als leidraad
Ik mag mezelf  naast Transformational Kundalini Teacher, Shiatsu masseur en  Crystal Sound Healer ondertussen ook een ART- Advanced Reader Trainer noemen via de gerenommeerde opleidingen van oa Jes Fields & Teo Montaya met absolute vervolmaking in Human Design als internationale maatstaf.

Ondertussen wordt Human Design steeds meer mainstream, wat absoluut een goede zaak is want de accuraatheid ervan heeft zich voor mij al oneindig keer bewezen. Hoe meer mensen deze wetenschap ontdekken, hoe bewuster de wereld wordt. Zoals met elke coaching en of therapie is het belangrijk om 100% vertrouwen te kunnen stellen in de kennis die jou wordt aangeboden, maar ook in de energetische match met de persoon in kwestie. Het gaat tenslotte om jouw holistische mens-zijn en er is mijns inziens niets meer gevoeillig dan dat.


Leer je me graag wat beter kennen in wat míjn Human Design mentorship voor jou kan betekenen, weet dan dat ik volgende zaken met mijn energie in jou zal uitdagen

  • Als onderzoekende wetenschapper zie ik het leven als één groot experiment, waarbij verandering de enige constante is die er altijd zal zijn. Als eeuwige student aan de school des levens zal ik altijd blijven bijleren en pivotteren met wat me (en dus ook jou) aangereikt wordt. Je mag van mij dus heel wat vernieuwing verwachten (en een zachte schop onder je kont wanneer je in wachtmodus gaat). 
  • Bovendien heb ik een erg actieve  idealistische ideeënpoort die niet voor mezelf maar voor anderen bedoeld is en die wacht op de uitnodiging om jouw zingeving conceptueel mee te voeden om impact te creëren.. 
  • Ik heb een design van ‘gefocuste energie’ om het collectief vanuit e-motie nieuwe dingen te laten beleven en jou als cocreator te gidsen om jouw dromen manifest te laten worden.
  • Als natuurlijke ‘influencer’ help ik je graag om wanneer jij me daartoe uitnodigt, vanuit mijn professionele achtergrond als psycho-diagnostisch marktonderzoeker, jouw unieke gave te structureren en met de wereld te delen vanuit een toekomstgerichte visie op een nieuwe co-creatieve wereld.
  • Ik ben een game-changer en mijn spirit staat volledig open voor alles wat vrijheid en liefde magnetiseert. De beperkende overtuigingen & ideeën uit een verouderde hiërarchishe wereld zal ik steeds challengen met mijn vrije geest en emotionele inleving voor groei en overvloed. Daarom inspireer ik  jou  graag met dezelfde tools die mijn emotionele vibratie helpen verhogen.  
  • Men mijn helende sjamanen energie heb ik een lijntje met de maan, de aarde , het universum en alles wat leeft (of dat nu in de stad of de natuur is). Ik ben erg gevoelig aan de nood en het verlangen van anderen en voel vaak de emotionele druk om de harmonie te bewaren. Daarin is het mijn leerproces om ook mijn eigen 'wanting' duidelijk in te voelen & aan te geven, en het verlangen naar een specifiek resultaat te overstijgen om vanuit natuurlijke flow de overvloed  te ontvangen. 
  • Met mijn zachte vrouwelijke (moeder) liefde en aanraking creëer ik een gevoel van veilige gedragenheid voor mijn SoulTribe. Iedereen is evenwaardig en het geheel is sterker dan alle delen apart. Ik zie mijn klanten als bondgenoten in het bouwen van een nieuwe zachtere wereld en zet mijn harmoniserende energie graag in om mensen te empoweren in zichzelf en loyaal met elkaar te verbinden.
  • Mensen beschrijven mijn energie vaak als vurig, creatief magisch, charmant en betoverend. Deze energie laat ik graag doorsijpelen in mijn gedrag, in hoe ik dingen aankleed, hoe ik me toon en hoe ik mensen aantrek. Ik weet vaak instinctief wat mensen nodig hebben (dienst/product) en hoe anderen ook de waarheid én meerwaarde ervan te laten zien (boodschap/positionering/strategie). Als jouw propositie mijn hart kan bekoren in wat het doet voor mensen ben ik de beste ambassadeur die je jou kan wensen én help ik jou met plezier de juiste mensen aan te trekken die nood hebben aan jouw gave en voorstelling.

Disclaimer:
Human Design is Hot (and so are yoù) , en net als bij alle populaire zaken springen de coaches en readers ineens als paddestoelen uit de grond.Omdat er veel informatie beschikbaar is, dénken veel mensen een Human Design blauwdruk te kunnen lezen en mensen hiermee te kunnen begeleiden. Voorzichtigheid is echter geboden, aangezien je zonder het vollédige kader die vrije informatie gemakkelijk verkeerd en gefragmenteerd kan gaan interpreteren, of je mentaal volledig te gaan herconditioneren om weer te gaan leven volgense een label....
Zoals bij alles vind ik een goed fundament super belangrijk bij het ondersteunen van mensen hun geloof, welzijn en ontwikkeling.
Na de Nine Center basis opleiding van Jes Fields heb ik dan ook geïnvesteerd in de Advanced Human Design Reader Training (16 maanden intensieve  opleiding inclusief heel wat testreadings en groepscoaching)  en werd ik door het gerenommeerde ART als alumni ook geacrediteerd via de Jes Fields' Advanced Reader Directory.  
.

Mijn SoulFueled Aanbod

Als veelzijdige creatieve, fijngevoelige en zelfbewuste zin-zoeker, die de ambitie heeft om echt van betekenis te zijn, heb je wellicht al een behoorlijk levenstraject achter de rug, en ben je op een punt gekomen dat je wil doen of doet waar je blij & geïnspireerd van wordt en daarmee ook bijdraagt in het welzijn van anderen.
 
Je ontwikkelde doorheen jouw traject een open & ontdekkende geest en hebt een gezonde openheid én kritische interesse in de holistische werkwijze , quantum fysica & esoterische wetenschap. 

Je bent overtuigd dat alles energie is en dat werken rond jouw energie het manifest worden van jouw beste leven zal versnellen. Je bent klaar om verantwoordelijkheid te nemen om de hoogste authentieke versie van jezelf te belichamen die dit kan ontvangen.  Je gaat momenteel door een belangrijke transitie in je leven op gebied van relaties en/of het in de wereld zetten van je zingeving/zielsmissie en bent op zoek naar tools die je meer helderheid & impact kunnen geven in jouw energie (in relatie met die van anderen).

In mijn holistische coachings werk ik op de 5 lagen van bewustzijn: het fysieke, mentale, emotionele , relationele en spirituele , en werk ik bovendien vanuit de 9 energie centra, gebaseerd op het (geëvolueerde) oude Brahmin chakra systeem.  Advanced Human Design,  eeuwenoud energetisch - & lichaamswerk en Jungiaans systemische bewustzijnwerk worden ingezet om jezelf op een diepere onbewuste laag te ontdekken, om volledig in alignment te komen  met de  energie van jouw droomleven.

Als Energetisch Zingevingsmentor & holistisch welzijnscoach ga ik graag samen met jou op pad om jouw licht écht in de wereld te laten schijnen vanuit je eigen unieke energie blauwdruk, zielsplan en authentiek leiderschap in betekenisvolle bewuste relaties & connectie met je omgeving.  

Zodat jij op jouw hoger bewuste tijdlijn kan stappen om vanuit overgave te stromen richting jouw droomleven, droomjob, droomomgeving, droomrelatie...  als het puzzelstukje dat jij bent in de puzzel van het grotere geheel.

Zonder masker, zonder verborgen agenda, zonder afwijzingsangst, zonder knàldrang en zonder verdoving of vlucht/wacht mechanismes. Klaar voor het Experiment dat het leven mag zijn: Zin-gevend, Aanwezig, Authentiek, Verbonden, Open-hartig en Energie-k.

SoulFueled Transformatie

Hier begeleid ik jou persoonlijk om aan de hand van jouw Human Design volgens jouw  energetische strategie en intuitieve autoriteit te gaan leven en in het verlengde daarvan vanuit persoonlijke zingeving ook relationeel te verbinden.
Via  een gepersonaliseerde aanpak en met een waaier aan holistische tools zoals kunstzinnig dynamisch coachen, energetisch lichaamswerk, sound, meditatie, bewust aanraken, verbonden ademen, EFT, rebirthing etc help ik jou terug  te brengen naar jouw oorspronkelijke, authentieke kern.  

RELOAD Energy Flow Alignment

Energy Flow is de noemer waaronder ik jou ofline help om via endocriene yoga en meridianen yoga, energetische massage en crystal sound healing jouw  energetische trilling al 9-centered wezen te verhogen om de het leven en het lichaam te manifesteren dat jou gezonder en gelukkiger maakt.
Deze activiteiten gaan door in de ReLoad Studio te Mortsel, waar ik ook samenwerk met  gelijkgestemde zielsondernemers (psychologe Kirsten de Haes en Mindfulness coach Sigrid van Tassel

SoulFueled Business

De SoulBusiness groepsworkshops & energie retreats zijn op maat gemaakt om met meer impact &  openhartige verbinding te leven en ondernemen volgens de spirituele wetten van succes van Deepak Chopra.
Ook organiseer ik CoCreatie cirkels (in opdracht en in eigen beheer), neem de energetische samenwerking van een team onder de loep, en neem je mee in een meer SoulFueled benadering om jouw business en missie te doen stralen in de wereld

"


Jij kwam in mijn leven op een moment dat ik niet langer als een schim wilde ronddolen, mezelf verdovend met van alles en nog wat. Ik had het besef dat het ànders kon en moest. Maar ik wist niet hoé en alles wat ik probeerde ontplofte in mijn gezicht. Jij hebt echt veel ontwaakt in mij.  Elke sessie was een cadeautje! Wat er geshift is en hoe ik dit verder in mijn leven ga integreren, besef en weet ik nog niet helemaal, maar ik sta nu wel volledig met open armen klaar om het te ontdekken, zonder angst en zonder me continu aan te passen aan wat ànderen van mij verwachten.... Ik trek de wereld in met een veel legere rugzak, om het rolmodel in mij te laten ontpoppen, en ik kan iedereen in eender welke levensfase, aanbevelen hetzelfde te doen!

Aline Fransen6/2 sacrale generator met split definitie

MEDITATIE

Meditatie is voor mij een belangrijke vorm om écht bij mezelf te komen. Er bestaan heel wat meditaties en meditatievormen. De ene is niet persé beter dan de andere, maar zelf vind ik mijn heil vooral in kundalini  & 9 centered geleide meditaties. Deze werken in op het endocriene zenuwstelsel en zijn gericht op een betere doorstroming van de aura energie en/of versterking van je frequentie. Omdat ze werken met verschillende elementen als vibrerend geluid, mantras, handhoudingen (mudras), armbewegingen en houdingen behoud ik mijn focus en krijgt de monkey mind minder ruimte om me uit mijn focus te halen.

gratis MEDITATIE

Trauma Release is nodig om jouw beperkende energie terug naar de energie van oorsprong als kind te brengen, daar waar de mogelijkheden nog als oneindig werden ervaren en plezier en liefde jouw geboorterecht was. De Ho'oponopono is een eeuwenoud native Hawaiïaans ritueel en gebed om jezelf en anderen systemisch te vergeven en zo terug naar de hoogste emotionele vibratie van liefde, vrijheid en geluk te brengen. Het verhogen van je vibratie is belangrijk in het energetisch manifesteren van wat jou plezier, voldoening, succes, impact en verrassing geeft .
Bij deze deel ik jullie graag mijn eigen oorspronkelijke - nederlandstalige versie.

Nature Kraftelier

Soul to Soul

Als creatieve ziel ben ik dol op stenen en andere natuurlijke materialen met een ziel. Een kunstige dromenvanger, kristal energizer, praatstok of meditatief maan schilderij maken geeft mij in mijn vrije tijd de energie & uitlaatklep die ik nodig heb om mzelf hélemaal terug op te laden. 

Deze ziels-geschenken deel ik met de wereld tijdens retreats of events. Wil je graag iets op maat laten maken voor een speciale rituele gelegenheid, een huwelijk, een mantra concert van ziel tot ziel..., staat het je vrij me daarvoor te contacteren. 

Boek je Gratis SoulFuel Sessie

Gratis SoulFuel kennismakingsessie:
Ontdek hoe het leven vanuit jouw energie blauwdruk je de brandstof geeft om jouw missie te leven vanuit overvloed, flow en fun.  Mijn trajecten vragen een zeer persoonlijke aanpak en een hoog vertrouwensgehalte. Tijdens een SoulFueled gesprek bespreken we de mogelijkheden die ik voor jou zie en voel ik in hoe onze energie zich tot elkaar verhoudt.