SoulExperiment Human Design Readings & Consults 

Fotografie By Nouchka

Hej daar, jij, mooie ziel, 
Fijn dat je hier bent.
Ben je klaar om thuis te komen bij jezelf en de weg naar zingeving met minder moeite en meer impact te bewandelen?
Als de meest authentieke, ongefilterde versie van je Zelf?

Onze Human Design Blauwdruk is als een energetisch contract dat je ziel maakte om  jouw missie hier te leven. Het geeft ons vooral handvaten hoe we vanuit onze energie & zingeving anderen mogen ont-moeten en inspireren om helemaal onszelf te zijn en onze unieke bijdrage te maken aan het geheel vanuit onze oorspronkelijke  aangeboren soul talenten en wijsheden.
Als een uniek puzzelstukje van een groter geheel. 

De Human Design readings & consults geven je een goed onderbouwde kennismaking met jouw blauwdruk om jouw unieke gaven te (h)erkennen en deze helemaal op jouw eigen manier te laten schijnen in de wereld. Op die manier ervaar je meer moeiteloze impact in plaats van te  trekken en te sleuren aan een vooropgesteld resultaat.

Uiteraard is kennis zonder de toepassing ervan weinig waard en hebben we vaak nog heel wat te ont-leren (men rekent 7 jaar). Hiervoor kan je ook bij mij terecht via het Self Mastery jaar traject wat bestaat uit next level Human Design kennis & Transformational Healing.

Zodat jij jouw hoogste potentieel Zin-gevend, Aanwezig, Authentiek, Verbonden, Open-hartig en Energie-k kan gaan neerzetten.  
*Door vooral met reading bundels te werken, garandeer ik de diepte & kwaliteit
die werken met Human Design je geeft in het bouwen aan jouw authentieke persoonlijke macht.

Disclaimer:
Human Design is Hot (and so are yoù) , en net als bij alle populaire zaken springen de coaches en readers  als paddestoelen uit de grond. Omdat er veel informatie beschikbaar is, dénken veel mensen een Human Design blauwdruk te kunnen lezen (en mensen hiermee te kunnen begeleiden). Voorzichtigheid is echter geboden, aangezien je zonder het vollédige kader die vrije informatie gemakkelijk verkeerd en gefragmenteerd kan gaan interpreteren, en je mentaal volledig kan gaan herconditioneren om weer te gaan leven volgens een beperkend label....
Zoals bij alles vind ik een goed fundament super belangrijk bij het ondersteunen van mensen hun geloof, welzijn en ontwikkeling.
Na de Nine Center basis opleiding van Jes Fields heb ik dan ook geïnvesteerd in de Advanced Human Design Reader Training (16 maanden intensieve  opleiding inclusief heel wat testreadings en groepscoaching)  en werd ik door het gerenommeerde ART als alumni ook geacrediteerd via de Jes Fields' Advanced Reader Directory.  

Als kers op de taart volgde ik de Human Design in Color training van de geweldige Allyson Forseth, dé expert in de nog diepere differentiatie (onder de lijn en kleur) van de vier transformaties (pijlen) in Advanced Human Design. Hiermee kan ik me verdiepen in welke voedings(wijze), omgeving, perspectief en motivatie ideaal zijn om  jouw transformatie proces lichamelijk en mentaal op de beste manier te ondersteunen.

Wat Is die 'Human Design' nu eigenlijk?

Je kan er niet meer naast kijken. Human Design is Hót.
Maar wat ís het nu eigenllijk?
Human Design lijkt een beetje alsof het Enneagram, Insights & het DISC model, Myers Briggs & StrengthsFinder een baby hebben gemaakt.
 
Maar het gaat véél dieper naar je kern én er valt niets te bedotten met 'in het moment' antwoorden. Jouw blauwdruk is immers gebaseerd op de neutrino stroom aanwezig op het exacte moment van jouw geboorte. Want àlles is energie, ook jij als mens.

En jà, I know dat klink héél sci-fi maar don't knock it until you try it, want als kritische (spirituele én aardse)  onderzoeker pur sang, kan ik oprecht zeggen dat niets zich ooit zó accuraat voor mij bewezen heeft voor mij, mijn relaties en mijn klanten, en dit keer op keer op keer!

Human Design is ontdekt tijdens de jaren 80 door Ra Uru Hu en is een combinatie van De Joodse Kabbala, Astrologie, de Taoïstische I Tjing en de vedische Brahmin Chakraleer uitgebreid naar 9 ipv 7 energie centra na de ontdekking van de transformerende buitenplaneet Uranus..

Voor de mensen die eerder rationeel zijn (like me!), dit is eeuwenoude kosmische wijsheid in combinatie met pure kwantumfysica en energieleer weergegeven in een zeer ingenieus archetypisch logisch model.

Ben je benieuwd naar het bronverhaal hoe Human Design onze evolutie komt helpen, bekijk de video van Ra Uru Hu dan via deze link

De 9 centered blauwdruk die Human Design ons geeft helpt begrijpen hoe we in de meest optimale uitdrukking van onszelf de zaken meer vanzelf naar ons toe kunnen laten stromen. In combinatie met coaching is het ook zeer helpend om te ontdekken waar je zaken ontleerd hebt die voor jou natuurlijk voelden, om je aan te passen aan wat de wereld en anderen van je verwachtten. Onze conditionering van buitenaf dus. 

Door daar de beperkingen van te gaan herkennen stijgt je bewustzijn en kan je deze ook veel beter gaan overstijgen. Zodat je jouw lichaam 100% kan gebruiken als het prachtige voertuig dat je van a naar z kan helpen. We hebben immers allemaal veel meer kracht in onszelf dan we zelf denken. Maar op een of andere manier zijn we geprogrammmeerd om te 'vergeten wie we zijn' om zo in het maatpak van ons lichaam & onze beperkte mind te passen...

Human Design helpt je om de spirituele connectie die we allemaal diep in ons dragen te gronden in dit aardse bestaan en onszelf terug te verenigen met het hogere niveau. We zijn immers een ziel in een lichaam, en niet omgekeerd. Human Design helpt je  inzien hoe je van nature in interactie staat met de wereld en de manier waarop je de juiste beslissingen maakt. Eens je jouw Human Design kent, kan je niet meer terug. De waarheid over jezelf is zo herkenbaar dat je niet de eerste zou zijn die in tranen uitbarst.

Elk individu in onze huidige maatschappij is geconditioneerd én conditioneert anderen met zijn energie, en daar is op zich niets mis mee: we zijn allemaal verschillend en dat is maar goed ook!  Human Design (op de advanced manier toegepast) is  bedoeld om ons te kunnen differentiëren van anderen, en niet om ons weer in een ander hokje te laten passen!

We dragen echter ook een hoop beperkende conditionering mee over van generatie op generatie, in de vorm van bewuste en onbewuste geloofsystemen die ons beperken om onze authentieke kracht te gebruiken op een manier die écht bij ons past.. Hoe we handelen en hoe we ons gedragen is grotendeels bepaald door onze jeugd, onze opvoeding, leerkrachten, eerste werkgevers, collega's, , de media, onze vrienden en familie, enz…

Human design leert ons dat iedereen een unieke energie, strategie en natuurlijke intuïtieve autoriteit heeft en door die te gaan leven, ontdekken we wat wel en niet werkt voor ons, zonder onszelf daarbij op te branden of te vervelen.

Wanneer je leeft volgens jouw unieke energie blauwdruk zal het leven veel simpeler zijn, omdat je de juiste keuzes zal maken, de voor jou juiste geïnspireerde acties in plaats van re-acties zal nemen en je mettertijd ook meer rust zal vinden in je hoofd.

Mijn SoulExperiment hielp míj:


Door mijn persoonlijk experimenteren met Human Design ben ik me veel bewuster geworden van mezelf, van de zaken die ik écht wil maar onbewust zelf ook tegen hield. Dit niet alleen in mijn missie en zingeving maar ook in mijn relatie(s).

Mijn open hoofd en mijn open hart (ego) dat te vaak spelletjes spelen of ik het wel waard ben, niet intelligent genoeg ben, niet genoeg “kennis heb” en tegelijkertijd uit afwijzingsangst de confrontatie uit de weg gaat om te bevragen wat ik emotioneel nodig heb om mij veilig en gedragen te voelen, en zo mijn volle potentieel in relatie met anderen te leven  (open emotioneel centrum).

Ik ben (zelf een KOPP Kind -van een Ouder met Psychische Problemen) mijn relaties met familie & gezin onder de loep gaan nemen in interactie met mijn eigen energie, gaf me heel veel inzichten rond mijn eigen 'innerlijke kind'. En ik ben veel meer gaan waarderen wat er is zonder mijn kritische “onderzoekende” geest te verloochenen. Ik weet dat ik op weg ben om de onderneming, de relaties en het leven van mijn dromen te leven, op de manier die goed voelt voor mijn creatieve, hoog gevoelige  onderzoekende ziel.

Human Design kwam op mijn pad als ik al een hele tijd op weg was in de wereld van energie, persoonlijke groei en zelfbewustzijn. 
Als kundalini yoga teacher was ik reeds vertrouwd met de chakras (energie centra) en de invloed van ons zenuwstelsel en endocriene hormoonstelsel op onze energie. Als Shiatsu therapeut wist ik de merdianen en accupressuurpunten te bespelen & was ik vertrouwd met de traditionele Chinese Geneeskunde & de 5 elementen om energie vrij te maken en terug te laten stromen, met crystal sound healing als toetje om mensen helemaal uit te lijnen. En mijn opleiding als kunstzinnig dynamisch coach gaf me dan weer inzichten in de  trauma patronen die we van oudsher met ons mee dragen.

Waar het lichaam enkel kan ontvangen en waarnemen is het de geest die interpreteert. Het lichaam oordeelt met ander woorden niet of iets positieve of negatieve energie is, het neemt alleen maar waar en slaat een biljoen keer meer op dan je geest. 
Human Design leerde me dus om elke dag weer via mijn geest mijn goede of slechte conditionering op te merken en beter uitgelijnde beslissingen te nemen die kloppen voor mij, ook als ze niet logisch te verklaren zijn.  
Het helpt enorm om taal te kunnen geven aan jouw individualiteit en de plaatsen waar je je afgescheiden of tekort gekomen voelt.

 Ik sta ook helemaal anders in mijn verwachtingen naar relaties toe, omdat ik weet waar ik aanvulling nodig heb. Een (onder)zoeker zal ik altijd blijven maar ik voel me elke dag sterker, meer gedragen en veel minder verward en verloren gelopen als de 'imposter' voor mijn ontwaakte bestaan… Mijn innerlijk kompas weet de weg als ik erop durf vertrouwen!

Human Design helpt je:

 • De zaken zichtbaar te maken van waaruit jij echt intern  kan stralen, je USP, UCP, URP (unieke selling, coaching en relatie potentieel) in plaats van je waarde af te laten hangen van externe factoren en validering van buitenaf... Human Design ziet je échte natuurlijke kracht en boost je zelfvertrouwen op een authentieke manier!
 • Jouw wijsheid te onthullen, je zingeving duidelijk te voelen en deze om te zetten naar de mogelijkheden & modaliteiten voor jou om jouw weg op jouw manier te bewandelen en anderen daar mee te inspireren (walking your talk). 
 • Licht te werpen op jouw diepste conditionering waar je uit alignement gaat en dus nieti vanuit natuurlijke overvloed  je volle potentieel leeft.
 • Een veld te creëren van volledige aanvaarding, dankbaarheid en overgave voor wie je bent alsook aan te geven waar je nog zaken los te laten hebt die jou uit alignement houden om jouw Hogere drang tot groei en expansie in dit leven te kunnen belichamen.

Belangrijke Mededeling:
Mijn agenda voor de losse SoulExperiment Readings geeft prioriteit aan een bundel van 3 readings. Op die manier wil ik jou de impact en de diepte garanderen die er ligt in werken met Human Design en de integratie ervan in jouw leven. Heb je al een stevige basis in Human Design en wil je hier graag een uitbreiding op, dan kan hier een uitzondering op gemaakt worden. Belangrijk is om dit bij de boeking duidelijk te specifiëren.

Wil je Human Design toegepast gaan gebruiken in jouw leiderschapsfunctie of eigen onderneming, raad ik je absoluut aan om te investeren in een upgrade van deze readings via het Self Mastery jaartraject


Aanbod Soul Experiment Advanced HD Readings & Consults

Human Design individuele Bundle READINGS 'Coming Home'  (online)

Ideaal al ls je al een eerste goede basis hebt van wat Human Design is en een reflectie op je eigen blauwdruk wenst met een advanced Human design expert.

De Coming Home Bundle bestaat uit 3 aparte readings van 90- 120 min. Ik ontmoet  jou waar je bent in jouw experiment. 

1. Foundation 9 Center MasterClass 1 (120')

Uitgebreide verdieping in de 9 energie centers als basis van jouw energie circuit.
(aparte waarde 377 euro)

2. Foundation Reading (90')

Verdieping in type, profiel, energie flow (definitie), strategie en autoriteit.
(aparte waarde 277 euro)

3. Incarnation Cross Reading (120')

Next level reading waar we echt in de details van jouw belangrijkste energie kanalen en je incarnatie kruis  duiken om jouw zielsmissie uit te dragen in de wereld.  Inclusief verduidelijking van de sterktes & schaduwkanten (gene keys) ervan. Een goede voorkennis is hiervoor ideaal.
(aparte waarde 377 euro)

Online sessies via Zoom
inclusief opname, geavanceerde blauwdruk en executive summary

Investering Coming Home Bundle
=  977 euro  (1+2+3 met 5% korting)

(er wordt voorrang gegeven aan de bundel boekingen om voldoende fundering en diepte te kunnen garanderen.)

Is Human Design volledig nieuw voor je luister voor je consult dan al even naar deze Podcast aflevering

 • Wat betekent het voor jou specifiek om een Generator, Manifesting Generator, Projector, Reflector, of Manifestor te zijn? 
 • Hoe zet je jouw eigen autoriteit in om meer moeiteloos & intuïtief te beslissen vanuit jouw eigen authentieke zijn?
 • Jouw 9 energie centra, waar druk je jezelf consistent uit & waar neem je energie binnen van anderen?
 • Jouw HD persoonlijkheidstype, inclusief de onbewuste thema's die jouw gedrag beïnvloeden, gebaseerd op de 12 HD profielen.Wat zijn jouw krachtbronnen? 
 • Waar zit de grootste conditionering? Waar ga jij naar op zoek ? Wat zijn jouw belangrijkste valkuilen?
 • Met welke energie draag jij je dharma en levensmissie uit in de wereld? Hoe kan je deze nog meer belichamen via  het bewustzijn van de sterktes  en uitdagingen van je incarnatie?
 • In de Foundation Readings ontmoet ik je waar je bent in jouw experiment. We bouwen langzaam op van waar jij nu staat.

Human Design Connection reading Family of Team  (online)

Als twee individuen samen komen in een relatie ontstaat er zoiets als een gedeelde energie blauwdruk of connectie blauwdruk.

Deze sessie(s) zijn vooral ontworpen voor koppels die hun relatie willen verdiepen of ouders die de energie van hun kind beter willen begrijpen.

Tijdens deze ontdekkingstocht leren we hoe jullie individuele energie loopt en hoe jullie elkaar beïnvloeden.

Je hoeft nog geen voorkennis te hebben van Human Design om hier baat bij te hebben maar kennis over je eigen design(s) laat ons wel toe om dieper te gaan. 

In beide gevallen wordt het een mooie reis om je relatie potentieel in een nieuw licht te zien en daardoor mettertijd ook minder energie te verliezen in de relatie én elkaar te waarderen voor wie je in essentie bent en hoe je elkaar aanvult.

Deze readings zijn een fantastische tool voor:

- 2 relatie partners
- professioneel partnerschap
- ouder-kind relatie
- relatie tussen 2 zussen/broers

Online sessie via Zoom
inclusief opname, en connectie chart 

Investering Relatie Reading :
120 min aan 397,- (2 personen)

Family reading: per extra persoon (+2) reken ik 197 ,

Investering algemene Team Sessie (masterclass):
 (live/online) 180 min à 497 euro 

 • In welke mate en in welke 'functie' ben jij gemaakt om in een team/gezin je natuurlijke plek te vinden?
 • In welke energetische rollen is de relatie
 • gelijkgestemd (harmonieus)
 • spiegelend (magnetisch)
 • uitdagend (compromitterend)
 • dominant (aanvullend)
 • Wat is de conditionering in een relatie, waar is er mogelijk sprake van energetische relatie-patronen zoals co-dependentie, afwijzingsangst...

Human Design Expert specials (online)

Aan te raden als extentie, indien reeds een goede basis van Advanced Human Design

1. Four Transformations Variables Analyse

De 4 transformaties (pijlen) geven je een goede richting in wat de meest ideale voorwaarden en omstandigheden zijn om jouw geest te voeden. Dit gaat over (de omstandigheden van) voeding , omgeving, perspectief en manier van conceptualiseren.  
"Next Level"
Investering : 120 min aan 397 ,-

2. Transit Readings

Bepaalde momenten in je leven zijn echte scharnierpunten waarop je wel wat extra helderheid kan gebruiken in hoe de universele transit energie jou eigen Human Design ondersteunt om vooruitgang te maken.  Ik neem je graag mee in wat het effect van de transits is op jouw eigen blauwdruk .

 • Solar return (je verjaardag)
 • Saturnus returns ( 30 en 60 jaar)
 • Uranus oppositie ( 42 jaar)
 • Chiron return ( 50 jaar)
 • Eclipse reading

Online sessie via Zoom
inclusief opname, chart en blauwdruk 

Investering : 120 min aan 397 ,-

80% van angststoornissen en depressies ontstaat tijdens de adolescentie en ook bijnieruitputting is de nieuwe ziekte van onze jongeren , om deze reden bied ik  voor "Young Adult" readings  een korting van 15% Deze kunnen gevolgd worden door de ouder of de adolescent om beter te begrijpen waar men mee worstelt of welke richting men in het leven wil nemen (16-25jaar). Neem contact met me op als ook de investering nog te veel voor je is.

3. 'Kort en Krachtig' Expert Sessie 


Als trainer, coach, consultant of kennis ondernemer is het belangrijk dat je jouw eigen energie op een zo optimaal mogelijke authentieke manier gebruikt om de voor jou juiste stappen te nemen op het juiste moment en met de juiste mensen.
Soms loopt dat wel eens mis en loop je vast, biedt een nieuwe cyclus of samenwerking zich aan en loopt een nieuw begin gewoon moeilijk.
In deze sessies help ik je je meer inzichten krijgen in jouw eigen strategie en autoriteit, type, profiel, energie centra etc in functie van een concrete vraag...  Loop je vast of heb je gewoon meer energetische klaarheid of een extra blik/energie nodig dan ben ik hier voor jou. Kort & Krachtig.

 • 'Kort & Krachtig' -  1  sessie van 70-90 minuten , mét één specifieke vraagstelling aan 277 euro.
 • Concrete vragen kunnen zijn: 
 • Waar liggen jouw (meer vanzelfsprekende) teaching sterktes waarin klanten je gemakkelijk volgen?
 • Ben jij gemaakt voor teaching in groep of 1:1 coaching? 
 • Waar liggen jouw grootste leer en coaching opportuniteiten?
 • Wat heb je zelf nog te ontleren, voor je het anderen gaat voorleven?
 • Waar kan jij best ruimte houden zonder je klanten/cliënten te herconditioneren?
 • Wie is jouw energetisch doelpubliek?
 • Met welke woorden trek jij de met jouw matchende klanten aan?
 • Waarom loop jij vast (in hetzelfde) cirkeltje?

Investering : 277 euro excl BTW

Online sessie via Zoom , inclusief opnameWat mensen zeggen....

"

De relatie (connection) reading was mindblowing, dingen die je al voelt worden bevestigd waardoor je beseft waar bepaalde zaken vandaan komen. Dit gaf me zoveel inzichten in onze nieuwe familie dynamieken waardoor ik meer rust kan ervaren in de triggers en reacties van anderen. Het geeft me ook veel meer zelfbewustzijn in mijn relaties waardoor de verbinding met mezelf beter kan stromen. 
De manier waarop Kristin alles uitlegt is heel helder. Ook al was het veel informatie in een reading van 3 uur over 4 mensen, toch kon Kristin het overzicht bewaren.  Door de metaforen die ze gebruikt wordt het ook visueel voor me en kon ik het allemaal goed begrijpen.
Fantastische en heel leerzame ervaring !


Tom Bracke co-host  van de awardwinning TimTom podcast over persoonlijke groei


LIVE - soul sabbatical dag (real life) -
Enkel beschikbaar op aanvraag &  na een advanced Reading

Wil je live aan de slag gaan met jouw Human Design 'kennis'  en een pauze / retreat inlassen om in een oase van rust, met Human Design als jouw kompas, de zaken te integreren op fysiek, mentaal en emotioneel niveau, dan is de Mini Soul Alignement Retreat op jouw lijf geschreven.

"

Ik kan de soul sabbatical dag aanraden aan iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, meer vanuit flow wil leven en ondernemen én eens een echt duurzaam me-time-dagje wil.

Kristin gaf me een heel warme ontvangst en ik voelde mij super welkom. Ze leeft human design waardoor het absoluut niet enkel bij de theorie blijft...
Zelfs bij onze gezellige lunch kon ik van elk woord wel iets leren over mezelf.

De afwisseling tussen kennis opdoen, reflectiemomenten en het energetisch werk zorgde ervoor dat ik na deze mooie verwendag helemaal in balans terug naar huis ging. Door deze dag volg ik nu een vervolgopleiding teamcoach, helemaal in lijn met de klaarheid en inspiratie die ik die dag kreeg om me te specialiseren als ‘change agent’ in organisaties. Dit dagje is voor mij dus echt wel levensveranderend geweest.

Vanessa de Clercq- organisatie coach & trainer


"

Ik ben nog steeds onder de indruk van de soul sabbatical.

Ik kreeg echt het ene na het andere inzicht door, en zag tijdens de celestial communicatie meditatie echt volledig hoe mijn toekomst & nieuwe carrière richting er uit moest zien. 
Hell ik kreeg er zelfs de inspiratie voor de hoes van een nieuwe album door.

Ik heb al veel ervaren, maar voor mij was dit toch echt wel een van de meest inzichtrijke dagen, op een heel chill manier. Het deed me zelfs even terug denken aan mijn ayahuasca ervaring, maar dan zonder de bij-effecten.

Anoniem-  Tec DJ & sound scaperONLINE - SOUL STRATEGY TRACK (7 x soul strategy shots)- momenteel niet beschikbaar

Je werkt aan een concreet project (persoonlijk of professioneel) maar vindt de focus én flow maar niet om de juiste geïnspireerde stappen te zetten vanuit je intuïtie. De energie lijkt vast te zitten en je verlangt naar een sparring partner die je kan helpen om meer helderheid te krijgen én de stappen te zetten die nodig zijn om jouw droom te realiseren. Laat je empoweren in real life door jouwe Advanced Human Design blauwdruk, en de overbrugging van jouw logisch brein met het emotionele geloof en intuïtief aanvoelen. Ik engageer me hierbij als jouw sparring en accountability partner doorheen belichaamde verdieping van je eigen natuurlijke energie.
Meer informatie.