SoulExperiment Readings

Hej daar, jij!
Fijn dat je hier bent.
Ben je klaar om jezelf te her-ontdekken en de weg naar zingeving met minder moeite en meer impact te bewandelen?
Als de hoogste en meest authentieke versie van je Zelf?

Jouw Human Design Blauwdruk is als een energetisch contract dat je ziel maakte om  jouw missie hier te leven. Het geeft je vooral handvaten hoe je vanuit jouw energie & zingeving anderen mag ont-moeten en inspireren om samen te ontwaken in een nieuwe wereld, waarin we helemaal onszelf zijn en onze unieke bijdrage maken aan het geheel vanuit onze oorspronkelijke unieke gaven, krachten en levenslessen.
Als een uniek puzzelstukje van een groter geheel. 

Een SoulExperiment Advanced Human Design Reading geeft je een goed onderbouwde kennismaking met jouw blauwdruk om jouw unieke gaven te (h)erkennen en deze helemaal op jouw eigen manier te laten schijnen in de wereld. Op die manier ervaar je meer moeiteloze impact in plaats van te  trekken en te sleuren aan een vooropgesteld resultaat. Zonder masker, zonder verborgen agenda, zonder afwijzingsangst, zonder verdoving of vlucht- en wacht mechanismes.

Zodat jij jouw hoogste potentieel Zin-gevend, Aanwezig, Authentiek, Verbonden, Open-hartig en Energie-k kan gaan neerzetten.  

Disclaimer:
Human Design is Hot (and so are yoù) , en net als bij alle populaire zaken springen de coaches en readers  als paddestoelen uit de grond. Omdat er veel informatie beschikbaar is, dénken veel mensen een Human Design blauwdruk te kunnen lezen (en mensen hiermee te kunnen begeleiden). Voorzichtigheid is echter geboden, aangezien je zonder het vollédige kader die vrije informatie gemakkelijk verkeerd en gefragmenteerd kan gaan interpreteren, en je mentaal volledig te gaan herconditioneren om weer te gaan leven volgense een beperkend label....
Zoals bij alles vind ik een goed fundament super belangrijk bij het ondersteunen van mensen hun geloof, welzijn en ontwikkeling.
Na de Nine Center basis opleiding van Jes Fields heb ik dan ook geïnvesteerd in de Advanced Human Design Reader Training (16 maanden intensieve  opleiding inclusief heel wat testreadings en groepscoaching)  en werd ik door het gerenommeerde ART als alumni ook geacrediteerd via de Jes Fields' Advanced Reader Directory.  Als kers op de taart volg ik in maart-april-mei  2023 de Human Design in Color training van Allyson Forseth, dé expert in de nog diepere differentiatie (onder de lijn en kleur) van de vier transformaties (pijlen) in Advanced Human Design.

Wat Is die 'Human Design' nu eigenlijk?

Je kan er niet meer naast kijken. Human Design is Hót.
Maar wat ís het nu eigenllijk?
Human Design lijkt een beetje alsof het Enneagram, Insights & het DISC model, Myers Briggs & StrengthsFinder een baby hebben gemaakt.
 
Maar het gaat véél dieper naar je kern én er valt niets te bedotten met 'in het moment' antwoorden. Jouw blauwdruk is immers gebaseerd op de neutrino stroom aanwezig op het exacte moment van jouw geboorte. Want àlles is energie, ook jij als mens.

En jà, I know dat klink héél sci-fi maar don't knock it until you try it, want als kritische (spirituele én aardse)  onderzoeker pur sang, kan ik oprecht zeggen dat niets zich ooit zó accuraat voor mij bewezen heeft voor mij, mijn relaties en mijn klanten, en dit keer op keer op keer!

Human Design is ontdekt tijdens de jaren 80 door Ra Uru Hu en is een combinatie van De Joodse Kabbala, Astrologie, de Taoïstische I Tjing en de vedische Brahmin Chakraleer uitgebreid naar 9 ipv 7 energie centra na de ontdekking van de transformerende buitenplaneet Uranus..

Voor de mensen die eerder rationeel zijn (like me!), dit is eeuwenoude kosmische wijsheid in combinatie met pure kwantumfysica en energieleer weergegeven in een zeer ingenieus archetypisch logisch model.

Ben je benieuwd naar het bronverhaal hoe Human Design onze evolutie komt helpen, bekijk de video van Ra Uru Hu dan via deze link

De 9 centered blauwdruk die Human Design ons geeft helpt begrijpen hoe we in de meest optimale uitdrukking van onszelf de zaken meer vanzelf naar ons toe kunnen laten stromen. In combinatie met coaching is het ook zeer helpend om te ontdekken waar je zaken ontleerd hebt die voor jou natuurlijk voelden, om je aan te passen aan wat de wereld en anderen van je verwachtten. Onze conditionering van buitenaf dus. 

Door daar de beperkingen van te gaan herkennen stijgt je bewustzijn en kan je deze ook veel beter gaan overstijgen. Zodat je jouw lichaam 100% kan gebruiken als het prachtige voertuig dat je van a naar z kan helpen. We hebben immers allemaal veel meer kracht in onszelf dan we zelf denken. Maar op een of andere manier zijn we geprogrammmeerd om te 'vergeten wie we zijn' om zo in het maatpak van ons lichaam & onze beperkte mind te passen...

Human Design helpt je om de spirituele connectie die we allemaal diep in ons dragen te gronden in dit aardse bestaan en onszelf terug te verenigen met het hogere niveau. We zijn immers een ziel in een lichaam, en niet omgekeerd. Human Design helpt je  inzien hoe je van nature in interactie staat met de wereld en de manier waarop je de juiste beslissingen maakt. Eens je jouw Human Design kent, kan je niet meer terug. De waarheid over jezelf is zo herkenbaar dat je niet de eerste zou zijn die in tranen uitbarst.

Elk individu in onze huidige maatschappij is geconditioneerd én conditioneert anderen met zijn energie, en daar is op zich niets mis mee: we zijn allemaal verschillend en dat is maar goed ook!  Human Design (op de advanced manier toegepast) is  bedoeld om ons te kunnen differentiëren van anderen, en niet om ons weer in een ander hokje te laten passen!

We dragen echter ook een hoop beperkende conditionering mee over van generatie op generatie, in de vorm van bewuste en onbewuste geloofsystemen die ons beperken om onze authentieke kracht te gebruiken op een manier die écht bij ons past.. Hoe we handelen en hoe we ons gedragen is grotendeels bepaald door onze jeugd, onze opvoeding, leerkrachten, eerste werkgevers, collega's, , de media, onze vrienden en familie, enz…

Human design leert ons dat iedereen een unieke energie, strategie en natuurlijke intuïtieve autoriteit heeft en door die te gaan leven, ontdekken we wat wel en niet werkt voor ons, zonder onszelf daarbij op te branden of te vervelen.

Wanneer je leeft volgens jouw unieke energie blauwdruk zal het leven veel simpeler zijn, omdat je de juiste keuzes zal maken, de voor jou juiste geïnspireerde acties in plaats van re-acties zal nemen en je mettertijd ook meer rust zal vinden in je hoofd.

Mijn SoulExperiment hielp míj:


Door mijn persoonlijk experimenteren met Human Design ben ik me veel bewuster geworden van mezelf, van de zaken die ik écht wil maar onbewust zelf ook tegen hield.

Mijn open hoofd en mijn open hart (ego) dat te vaak spelletjes spelen of ik het wel waard ben, niet intelligent genoeg ben, niet genoeg “kennis heb” en tegelijkertijd uit afwijzingsangst de confrontatie uit de weg ga om dat te vragen wat ik emotioneel nodig heb om mij veilig en gedragen te voelen, en zo mijn volle potentieel in relatie met anderen te leven  (open emotioneel centrum).

Ik ben (zelf een KOPP Kind -van een Ouder met Psychische Problemen) mijn relaties met familie & gezin onder de loep gaan nemen in interactie met mijn eigen energie, gaf me heel veel inzichten rond mijn eigen 'innerlijke kind'. En ik ben veel meer gaan waarderen wat er is zonder mijn kritische “onderzoekende” geest te verloochenen. Ik weet dat ik op weg ben om de onderneming, de relaties en het leven van mijn dromen te leven, op de manier die goed voelt voor mijn creatieve, hoog gevoelige  onderzoekende ziel.

Human Design leert me elke dag meer om mijn conditionering op te merken en beter uitgelijnde beslissingen te nemen  en de druk-sandwich van mijn open wortel centrum (oh dat uitstelgedrag!) en open hoofd (al die afleiding!) aan te pakken op een manier die goed voelt. Ik sta ook helemaal anders in mijn verwachtingen naar relaties toe, omdat ik weet waar ik aanvulling nodig heb. Een (onder)zoeker zal ik altijd blijven maar ik voel me elke dag sterker, meer gedragen en veel minder verward en verloren gelopen als de 'imposter' voor mijn ontwaakte bestaan… Mijn innerlijk kompas weet de weg als ik erop durf vertrouwen!

Human Design helpt je:

 • De zaken zichtbaar te maken van waaruit jij echt intern  kan stralen, je USP, UCP, URP (unieke selling, coaching en relatie potentieel) in plaats van je waarde af te laten hangen van externe factoren en validering van buitenaf... 
 • Jouw wijsheid te onthullen, je zingeving duidelijk te voelen en deze om te zetten naar de mogelijkheden & modaliteiten voor jou om een rolmodel te zijn voor anderen. 
 • Licht te werpen op jouw diepste conditionering waar je uit alignement gaat en dus niet langer in overvloed  je volle potentieel leeft.
 • Een veld te creëren van volledige aanvaarding, dankbaarheid en overgave voor wie je bent alsook aan te geven waar je nog zaken los te laten hebt die jou in dit leven uit alignement houden. 

Advanced Human Design
Foundation Consults

Voor nieuwe klanten.

Ideaal al ls je al een eerste goede basis hebt van wat Human Design is en een reflectie op je eigen blauwdruk wenst met een advanced Human design expert.
Ik ontmoet  jou waar je bent in jouw experiment. 

1. Foundation Reading 1
 verdieping in centers, type, strategie, autoriteit en beknopt profiel 

2. Foundation Reading 2
verdieping in profiel, circuit,definitie, sterktes en uitdagingen
 
Is Human Design volledig nieuw voor je luister voor dit consult dan ook even naar deze Podcast aflevering

Investering : 75 min aan 227,-

Online sessie via Zoom
inclusief opname en blauwdruk

 • Wat betekent het voor jou specifiek om een Generator, Manifesting Generator, Projector, Reflector, of Manifestor te zijn? 
 • Hoe zet je jouw eigen autoriteit in om meer moeiteloos & intuïtief te beslissen vanuit jouw eigen authentieke zijn?
 • Jouw 9 energie centra, waar druk je jezelf consistent uit & waar neem je energie binnen van anderen?
 • Jouw HD persoonlijkheidstype, inclusief de onbewuste thema's die jouw gedrag beïnvloeden, gebaseerd op de 12 HD profielen.
 • Wat zijn jouw krachtbronnen? Waar zit de grootste conditionering? Waar ga jij naar op zoek ? Wat zijn jouw belangrijkste valkuilen?
 • In de Foundation Reading ontmoet ik je waar je bent in jouw experiment. Uiteraard kan niet al het bovenstaande in één reading aan bod komen.  
 • 80% van de depressies ontstaat tijdens de adolescentie , om deze reden bied ik  2 "Young Adult" readings per maand aan, aan een korting van 25%  (=170,- / 75 min)

  Deze kunnen gevolgd worden door de ouder of de adolescent (16-25jaar). 

Advanced Human Design Expert Readings

Hoe meer je weet over Human Design, hoe dieper we kunnen duiken in deze readings. Enkel beschikbaar na de Foundation Reading.

Incarnation Cross Reading

Als je klaar bent om echt in de details van jouw incarnatie kruis, met planetaire plaatsingen, sterktes & schaduwkanten te duiken. 

Transit Reading

Bepaalde momenten in je leven zijn echte scharnierpunten waarop je wel wat extra helderheid kan gebruiken in hoe de universele transit energie jou eigen Human Design ondersteunt om vooruitgang te maken.  Ik neem je graag mee in wat het effect van de transits is op jouw eigen blauwdruk .

 • Solar return (je verjaardag)
 • Saturnus returns ( 30 en 60 jaar)
 • Uranus oppositie ( 42 jaar)
 • Chiron return ( 50 jaar)

Soulpreneur Reading

Als je klaar bent om echt in de details van jou als ondernemer te duiken. Waar liggen jouw (meer vanzelfsprekende) teaching sterktes waarin klanten je gemakkelijk volgen? En waar liggen jouw grootste coaching opportuniteiten waar je zelf het meeste te leren en te deconditioneren had, waardoor je die ervaring nu kan inzetten om met een open blik als coach/therapeut ruimte te houden voor je klanten/cliënten.

Ook ideaal voor het uitwerken van je website copy & propositie om klaar te kunnen communiceren welke pijn jij oplost voor welke klant en welke strategie & werkwijze jou het meeste voldoening (en de juiste klanten) gaan brengen.


Investering : 90 min aan 277 ,-

Online sessie via Zoom
inclusief opname, chart en samenvattende schriftelijke debrief

Advanced Human Design
Connection Reading

Als twee individuen samen komen in een relatie ontstaat er zoiets als een gedeelde energie blauwdruk of connectie blauwdruk.

Deze sessie is vooral ontworpen voor koppels die hun relatie willen verdiepen of ouders die de energie van hun kind beter willen begrijpen.

Tijdens deze sessie ontdekken we hoe jullie individuele energie loopt en hoe jullie elkaar beïnvloeden.

Je hoeft nog geen voorkennis te hebben van Human Design om hier baat bij te hebben maar kennis over je eigen design(s) laat ons wel toe om dieper te gaan. 

In beide gevallen wordt het een mooie reis om je relatie potentieel in een nieuw licht te zien en daardoor mettertijd ook minder energie te verliezen in de relatie én elkaar te waarderen voor wie je in essentie bent.

Deze reading is een fantastische tool voor:

- 2 relatie partners
- professioneel partnerschap
- ouder-kind relatie
- relatie tussen 2 zussen/broers

Investering :
90 min aan 277,- 

Online sessie via Zoom
inclusief opname, connectie chart en schriftelijke debrief

 • In welke mate en in welke 'functie' ben jij gemaakt om in een team/gezin je natuurlijke plek te vinden?
 • In welke energetische rollen is de relatie
 • gelijkgestemd (harmonieus)
 • spiegelend (magnetisch)
 • uitdagend (compromitterend)
 • dominant (aanvullend)
 • Wat is de conditionering in een relatie, waar is er mogelijk sprake van energetische relatie-patronen zoals co-dependentie, afwijzingsangst...
 • 80% van de depressies ontstaat tijdens de adolescentie , om deze reden bied ik  1 "Young Adult" Reconnection reading per maand aan, aan een korting van 25%  (=250,- / 90 min)

  Deze kunnen gevolgd worden door de ouder of de adolescent  (16-25 jaar)  of beide