SoulFuel Strategie Sessie

een gratis deep dive kennismaking

Ontdek hoe het leven vanuit je energie blauwdruk je de brandstof geeft om jouw missie te leven vanuit overvloed, flow en fun.  Mijn mentorship  in zowel de interpersoonlijke als team coaching vraagt een zeer persoonlijke aanpak en een hoog vertrouwensgehalte. En ook de SoulBusiness Workshops en Retreats vormen zich naar maat van de mensgerichte entrepreneurs waar ik mee wil werken.

Ik kies ervoor in mijn trajecten  samen te werken met changemakers die klaar zijn om een werkelijk engagement neer te zetten om mensgericht  te leven en/of ondernemen vanuit authenticiteit en hierdoor zelf ook sterk willen groeien. Vanuit dit engagement én de zelf-verantwoordelijkheid help ik jou het droomleven te leiden en de impact te bereiken die jij voor ogen hebt.
 
Naarmate je meer en meer de weg volgt om te leven vanuit  zingeving, krijg je  meer nood aan mature en gedragen energetische begeleiding. Zeker waar diepgaande transformatie gevraagd wordt om bepaalde uitdagingen aan te gaan die je verder duwen of een andere koers laten nemen. Om dan niet alleen jezelf recht te houden, maar ook nog verder te groeien heb je een persoonlijke aanpak nodig. Iemand die je door en door kent, met al je sterktes maar ook mogelijke valkuilen en trauma’s.
 
Iemand die aanvoelt als een trouwe metgezel die óók "de ballen heeft" om jou zélf tot confronterende inzichten te laten komen én je het energetische medicijn aan te reiken dat jou kan helpen transformeren, op fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal-relationeel én spiritueel vlak, en dit zowel op gebied van je carrière, je liefdesleven, fysieke gezondheid, connecties, familieleven, inkomen en zingeving.  

Wat? 

Tijdens een SoulFueled gesprek bespreken we de mogelijkheden die ik voor jou zie en voel ik in hoe onze energie zich met elkaar verbindt voor een langere samenwerking als jouw Soul Companion (via één van mijn 1:1 trajecten). Reken op een 45 minuten tot een uur voor dit gesprek. Zoals met alles wat ik doe, kan dit best diep gaan.

Wil je graag een eerste kennismaking met jouw Human Design of meer advanced  lezing , dan verwijs ik je door naar de boekingspagina van de SoulExperiment Human Design Readings


Hoe & Waarom?

Om dit SoulFueled gesprek zo waardevol mogelijk te maken voor jou & mij en op voorhand in te schatten of de energetische uitwisseling een goede match is, stel ik je hier al enkele gerichte vragen en heb ik je geboortedatum en exact geboorte-uur nodig. Dit vind je op je geboorteattest &  kan je online aanvragen via het districtshuis.

Mijn contactgegevens

Telefoon: 0478 25 91 76

E-mail: info@kristinjuliette.be

Praktijkadres: Lusthovelaan 9, 2610 Mortsel


Vul hier jouw gegevens in

om een SoulFuel strategie sessie aan te vragen

Vergeet niet... 

Om deze vragenlijst in te vullen en om je geboortedatum + uur te bezorgen voor het gesprek plaats vindt.
Ik contacteer jou via mail met mijn beschikbaarheid.