SoulFuel Clarity Sessie

een gratis deep dive kennismaking / clarity coaching

Ontdek hoe het leven vanuit je energie blauwdruk je de brandstof geeft om jouw missie te leven vanuit overvloed, flow en fun.  Mijn mentorship  in zowel de interpersoonlijke als team coaching vraagt een zeer persoonlijke aanpak en een hoog vertrouwensgehalte. En ook de SoulBusiness CoCreate  Workshops en Energy Aligenement Retreats vormen zich naar maat van de creatief ondernemende mensen waar ik mee werk..

Ik kies ervoor in mijn trajecten  samen te werken met soulfluencers die vanuit hun persoonlijke leiderschap en verantwoordelijkheidsgevoel een werkelijk engagement neer zetten om mensgericht  te leven en/of ondernemen vanuit authenticiteit en hierdoor zelf ook sterk willen groeien. Vanuit dit engagement én de zelf-verantwoordelijkheid help ik jou het droomleven te leiden en de impact te bereiken die jij voor ogen hebt. Van binnenuit.
 
Naarmate je meer en meer de weg volgt om te leven vanuit  zingeving, krijg je  meer nood aan mature , gedragen en niet sturende energetische begeleiding. Zeker waar diepgaande transformatie gevraagd wordt om bepaalde uitdagingen aan te gaan die je verder duwen of een andere koers laten nemen. Om dan niet alleen jezelf recht te houden, maar ook nog verder te groeien heb je een persoonlijke aanpak nodig. Iemand die je door en door kent, met al je sterktes maar ook mogelijke valkuilen en trauma’s.
 
Iemand die aanvoelt als een trouwe metgezel die óók "de ballen" én een ideeënkanon heeft om jou zélf tot levensveranderende inzichten te laten komen.  Door het activeren van jouw eigen energie kan je nog nét dat tikkeltje meer transformeren, op fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal-relationeel én spiritueel vlak, en dit zowel op gebied van je carrière, je liefdesleven, fysieke gezondheid, connecties, familieleven, inkomen en zingeving.  

Wat? 

Gratis kennismaking waarbij ik tijdens een diepgaand soulfueled gesprek de mogelijkheden bespreek om meer moeiteloos te leven en/of ondernemen vanuit de klaarheid van  jouw unieke energie. Dit doe ik aan de hand van jouw human design energie blauwdruk.

Let op: it is geen reading (die is betalend) maar wel een voorproefje van de inzichten & de klaarheid die ik je kan aanreiken in een 1:1 samenwerking als jouw soul compagnon.

Mijn intentie met deze sessie is om je vrijblijvend te laten proeven wat Human Design voor je kan betekenen én te  voelen hoe onze energie zich met elkaar verbindt voor een 1:1 samenwerking (de SoulMission Journey of het mini SoulAlignement Retreat). Reken op een 30 à 45 minuten voor dit gesprek. Zoals met alles wat ik doe, kan dit best diep gaan.

Wil je graag een eerste kennismaking met jouw Human Design (incl opname & debrief) of  eenmeer advanced  lezing , dan verwijs ik je door naar de boekingspagina van de SoulExperiment Human Design Readings


Hoe & Waarom?

Om dit SoulFueled gesprek zo waardevol mogelijk te maken voor jou & mij en op voorhand in te schatten of de energetische uitwisseling een goede match is, stel ik je hier al enkele gerichte vragen en heb ik je geboortedatum en exact geboorte-uur nodig. Dit vind je op je geboorteattest &  kan je online aanvragen via het districtshuis.

Mijn contactgegevens

Telefoon: 0478 25 91 76

E-mail: info@kristinjuliette.be

Praktijkadres: Lusthovelaan 9, 2640 Mortsel

SoulFuel Gesprek: https://calendly.com/kristinjuliette/soulfuelsessie


Vul hier jouw gegevens in

om een SoulFuel strategie sessie aan te vragen

Vergeet niet... 

Om deze vragenlijst in te vullen en om je geboortedatum + uur te bezorgen voor het gesprek plaats vindt.
Het gesprek inboeken kan via https://calendly.com/kristinjuliette/soulfuelsessie