Kom spiritueel genieten tijdens de
Live SoulSabbatical dag en krijg meer klaarheid omtrent jouw energie & zielsmissie.

Fotografie by Nouchka

Hej daar, jij.
Fijn dat je hier bent.
Ben je klaar om jezelf te her-ontdekken en de weg van je zielsmissie met meer impact & zingeving en minder moeite te bewandelen?
Gewóón door helemaal Uniek en Authentiek je Zelf te zijn, los van de conditionering van buitenaf?

Jouw Human Design Blauwdruk is als een energetisch contract dat je ziel maakte om  jouw missie hier te leven. Het geeft je een heel persoonlijke subjectieve context om je te steunen met handvaten om jou te empoweren om jouw gaven met de wereld te delen. Als jij jouw dharma reeds gevonden hebt, maar een manier zoekt om op unieke & authentieke wijze jouw passie en jouw expertise te delen met de mensen die jou nódig hebben, dan ben je hier helemaal aan het juiste adres. 

Op deze spirituele verwendag duiken we in de diepte in jouw Advanced Human Design : je energie type, je profielen / modaliteiten, je energie doorstroming / definitie (single, split, triple of quadruple split) en mogelijke uitdagingen die je hierbij kan ervaren. Ook je incarnatiekruis wordt meer in detail doorvoeld.

Voor Coaches, mentors en kennisondernemers met  een persoonlijk merk
waarbij  hun persoonlijkheid hun belangrijlkste marketinginstrument is, bekijken we jouw energetisch matchende doelgroep(en), magische (copy) woorden en teaching/coaching kwaliteiten, alsook je USP (unique Serving Points).

Je krijgt met andere woorden heel wat unieke puzzelstukjes van jouw grotere  energetische geheel.
Zodat jij jouw hoogste potentieel Zin-gevend, Aanwezig, Authentiek, Verbonden, Open-hartig en Energie-k kan gaan neerzetten.  

Disclaimer:
Human Design is Hot (and so are yoù) , en net als bij alle populaire zaken springen de coaches en readers  als paddestoelen uit de grond. Omdat er veel informatie beschikbaar is, dénken veel mensen een Human Design blauwdruk te kunnen lezen (en mensen hiermee te kunnen begeleiden). Voorzichtigheid is echter geboden, aangezien je zonder het vollédige kader die vrije informatie gemakkelijk verkeerd en gefragmenteerd kan gaan interpreteren, je jezelf terug in een box  kan laten herconditioneren om weer te gaan leven volgense een beperkend label....


Zoals bij alles vind ik een goed fundament super belangrijk bij het ondersteunen van mensen hun geloof, welzijn en ontwikkeling.
Na de Nine Center basis opleiding van Jes Fields  heb ik dan ook geïnvesteerd in de Advanced Human Design Reader Training met Jes Fields en Téo Montaya (16 maanden intensieve  opleiding inclusief heel wat testreadings en groepscoaching)  en werd ik door het gerenommeerde ART als alumni ook geacrediteerd via de Jes Fields' Advanced Reader Directory.  


Als kers op de taart volgde ik de Human Design in Color training van de geweldige Allyson Forseth, dé expert in de nog diepere differentiatie (onder de lijn en kleur) van de vier transformaties (pijlen) in Advanced Human Design. Hiermee kan ik me verdiepen in welke voedings(wijze), omgeving, perspectief en motivatie ideaal zijn om  jouw transformatie proces lichamelijk en mentaal op de beste manier te ondersteunen.

Wat Is die 'Human Design' nu eigenlijk?

Je kan er niet meer naast kijken. Human Design is Hót.
Maar wat ís het nu eigenllijk?
Human Design lijkt een beetje alsof het Enneagram, Insights & het DISC model, Myers Briggs & StrengthsFinder een baby hebben gemaakt.
 
Maar het gaat véél dieper naar je kern én er valt niets te bedotten met 'in het moment' antwoorden. Jouw blauwdruk is immers gebaseerd op de neutrino stroom aanwezig op het exacte moment van jouw geboorte. Want àlles is energie, ook jij als mens.

En jà, I know dat klink héél sci-fi maar don't knock it until you try it, want als kritische (spirituele én aardse)  onderzoeker pur sang, kan ik oprecht zeggen dat niets zich ooit zó accuraat voor mij bewezen heeft , in mijn persoonlijke relaties en mijn werk met klanten, en dit keer op keer op keer!

Human Design is ontdekt tijdens de jaren 80 door Ra Uru Hu en is een combinatie van De Joodse Kabbala, Astrologie, de Taoïstische I Ching en de vedische Brahmin Chakraleer uitgebreid naar 9 ipv 7 energie centra na de ontdekking van de transformerende buitenplaneet Uranus.

Voor de mensen die eerder rationeel zijn (like me!), dit is eeuwenoude kosmische wijsheid in combinatie met pure kwantumfysica en energieleer weergegeven in een zeer ingenieus archetypisch logisch model.

Ben je benieuwd naar het bronverhaal hoe Human Design onze evolutie komt helpen, bekijk de video van Ra Uru Hu dan via deze link

Wat kan 'Human Design' voor jou betekenen?

De 9 centered blauwdruk die Human Design ons geeft helpt begrijpen hoe we in de meest optimale uitdrukking van onszelf de zaken meer vanzelf naar ons toe laten komen. In combinatie met (zelf) coaching is het ook zeer helpend om te ontdekken waar je zaken ontleerd hebt die voor jou natuurlijk voelden, om je aan te passen aan wat de wereld en anderen van je verwachtten. Onze conditionering van buitenaf dus. 

In het aangaan & verdiepen van ons relationeel potentieel leert Human Design ons dat iedereen een unieke energie, strategie en natuurlijke intuïtieve autoriteit heeft.  Door die te gaan leven, alsook de differentiatie te zien ten opzichte van de ander, ontdekken we wat wel en niet werkt voor ons en voor de ander zonder als aanklager, slachtoffer of helper te moeten optreden.

Wanneer je leeft volgens jouw unieke energie blauwdruk zal het leven meer vanzelf gaan stromen, omdat je steeds betere keuzes gaat maken, de voor jou juiste geïnspireerde acties zal nemen, in plaats van te reageren vanuit de verhalen in je hoofd / ego.

Human Design in mijn leven hielp míj:


Door mijn persoonlijk experimenteren met Human Design ben ik me veel bewuster geworden van mezelf, van de zaken die ik écht wil maar onbewust zelf ook tegen hield.

Mijn open hoofd en mijn open hart (ego) verspreiden graag mind virussen die me naar buiten doen kijken om te voelen wat ik waard ben, en leiden me af met twijfels en vragen die niet belangrijk voor me zijn.  Mijn open ajna mind laat me graag verzanden in concepten en ideeën die niet voor mij bedoeld zijn.

Ook emotioneel ben ik  met mijn open emotioneel centrum veel bewuster gaan doorvoelen wat mijn humeur is en hoe ik vaak zelf de confrontatie met mijn eigen noden uit de weg ga om dat te vragen wat ik emotioneel nodig heb om mij veilig en verbonden te voelen.

En waar ik vroeger steeds aan mezelf en mijn missie twijfelde, hebben de vragen plaats gemaakt voor een soort overgave en determinatie. Zonder dat ik die eeuwige rondjes blijf draaien op het kruispunt van mijn mooiste leven.

Human Design leert me elke dag meer om mijn conditionering op te merken en beter uitgelijnde beslissingen te nemen en de druk-sandwich van mijn open wortel centrum (oh dat uitstelgedrag!) en open hoofd (al die afleiding!) aan te pakken op een manier die goed voelt voor míj. Ik ben mijn eigen sjamaan, guru en mentor in één. Mijn gedefinieerde identiteitscentrum wéét de weg (al mag ik wel hulp vragen in de uitvoering ervan).

Ik sta ook helemaal anders in mijn verwachtingen naar relaties toe, omdat ik weet waar ik aanvulling nodig heb. Een (onder)zoeker zal ik altijd blijven maar ik volg steeds beter mijn strategie en autoriteit en voel intuïtief wanneer ik op de juiste plek bij de jusite mensen ben.
Mijn innerlijk kompas zorgt dat het beter stroomt dan ooit als ik erop durf vertrouwen!

Human Design helpt je:

 • De zaken zichtbaar te maken van waaruit jij intern kan stralen, je USP, UCP, URP (unieke selling, coaching en relatie potentieel) in plaats van je waarde af te laten hangen van externe factoren en validering van buitenaf... Human Design ziet je échte natuurlijke kracht en boost je zelfvertrouwen op een authentieke manier!
 • Jouw wijsheid te onthullen, je zingeving duidelijk te voelen en deze om te zetten naar de mogelijkheden & modaliteiten voor jou om uniek en authentiek jouw weg op jouw manier te bewandelen en anderen daar mee te inspireren (walking your talk). 
 • Licht te werpen op jouw diepste conditionering waar je uit alignement gaat en dus niet vanuit natuurlijke overvloed  je volle potentieel leeft.
 • Een veld te creëren van volledige aanvaarding, dankbaarheid en overgave voor wie je bent alsook aan te geven waar je nog zaken los te laten hebt die jou uit alignement houden om jouw Hogere drang tot groei en expansie in dit leven te kunnen belichamen.

LIVE - SoulSabbatical dag in de ReLoad praktijk

Wil jij als creatieve & waardegedreven ondernemende ziel graag een shortcut nemen?
Wil je jouw Human Design graag live verkennen en een pauze / retreat inlassen om in die oase van rust de zaken klaarder te zien , dan is de Mini Soul Alignement Retreat op jouw lijf geschreven. 

Deze Soul Retreat helpt jou om vanuit stilte, reflectie en uitlijning jouw bestemming te magnetiseren en verdere stappen uit te klaren .  

 • Je empowert jezelf in real life door de diepere kennisneming  & belichamingvan jouw Advanced Human Design blauwdruk. 
 • Je integreert het gevoél van de informatie die je  met jouw logisch brein mocht ontvangen ook emotioneel met  kunstzinnig systemische oefeningen, lichaamswerk & energie alignement.
 • Je lijnt jezelf en jouw energie lichamelijk uit via somatisch Energy Flow Alignment wat integraal deel uitmaakt van deze bijzondere dag . Afhankelijk van de noden kan dit zijn :
  - kundalini lichaamswerk & conscious touch
  - akashic records guidance
  - celestial communicatie meditatie 
  - prayanama breathing
  - shiatsu massage
  - crystal bowls soundhealing
  - mantra / soul drumming
  - creatief bewustzijnswerk

Ik creëer voor jou een veilige ruimte, een oase van rust waar jij jezelf mag zijn, jezelf mag her-ontdekken als wie je echt bent waardoor je jezelf nog beter mag afstemmen op jouw weg, jouw journey, jouw energie.

Dit 1:1 'rustpunt' geeft je een  belichaamde verdieping in jouw Human Design blauwdruk die je niet snel zal vergeten!

Een basis voorkennis van jouw Human Design is welkom maar ik ontmoet je waar je bent in jouw experiment. Hiervoor hebben we voorafgaand aan de sessie reeds een online intake gesprek.

Praktisch:

 1. een SoulFueled intakegesprek via Zoom (reeds adhv jouw geboorte-data)
 2. een livedag rond de details van jouw Human Design én Soul Alignement
  (alles wordt goed voorbereid )
 3. beschikbaarheid via WhatsApp gedurende een maand

De locatie van deze SoulSabbatical dag gaat door in de prive praktijkruimte van de ReLoad Studio, Lusthovelaan 9, 2640 Mortsel.Deze locatie is vlot bereikbaar met openbaar vervoer (tram/bus/trein op max 10 min). Op de middag verwennen we onszelf met een gezonde lunch. 

Jouw investering voor deze effciënte 'spirituele genieten' & inner work verwendag is 777 euro voor 6 u (10.30 - 16.30u). Beschikbaarheid is beperkt. Contacteer me voor meer info via een SoulFueled gesprek

Wat mag je bovenop deze experience nog ontvangen:

 • Een print van je vollédige blauwdruk , inclusief de voor jou belangrijkste transit data.
 • Een opname van de intake sessie. 
 • Een energetisch geschenkje.
 • Een 'executive summary' debrief met jouw energetische sterktes en belangrijkste valkuilen.

"

Ik kan de soul sabbatical dag aanraden aan iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, meer vanuit flow wil leven en ondernemen én eens een echt duurzaam me-time-dagje wil.

Kristin gaf me een heel warme ontvangst en ik voelde mij super welkom. Ze leeft human design waardoor het absoluut niet enkel bij de theorie blijft...
Zelfs bij onze gezellige lunch kon ik van elk woord wel iets leren over mezelf.

De afwisseling tussen kennis opdoen, reflectiemomenten en het energetisch werk zorgde ervoor dat ik na deze mooie verwendag helemaal in balans terug naar huis ging. Door deze dag volg ik nu een vervolgopleiding teamcoach, helemaal in lijn met de klaarheid en inspiratie die ik die dag kreeg om me te specialiseren als ‘change agent’ in organisaties. Dit dagje is voor mij dus echt wel levensveranderend geweest.

Vanessa de Clercq- organisatie coach & trainer