Aanbod

Soulfueled by Kristin Juliette

Jouw ziel kwam hier met het plan om een vervullend spectaculair Bewust leven te leiden, in volle verbinding met je hart en gelijkgestemde zielen rondom jou.  

Als zingevingscoördinator en holistisch mentor begeleid ik jou als veelzijdige, creatief ondernemende, zelfbewuste, fijngevoelige zinzoeker & changemaker tijdens een belangrijke transitie naar authentiek leven vanuit zingeving en met positieve impact op je relaties, carrière, levensinvulling, gezondheid, sociale leven, financiën etc ..)

Ik begeleid je om moeiteloos meer positieve impact te maken met jzielsmissie en meer openhartige verbinding te ervaren binnen je relatie(s).

Door meer inzicht te krijgen in onze eigen energie blauwdruk in interactie met anderen, ons 'Human Design' en het daaraan verbonden energietype, profiel, strategie, en intuïtieve autoriteit, krijgen we de tools aangereikt om onszelf de toestemming te geven om onze éigen autoriteit te claimen en de authentieke kracht aan te wenden die de wereld zo 'hart' nodig heeft.

Ik motiveer, coördineer en inspireer je graag in jouw ontwakingsproces en natuurlijke alfa leiderschap met alle liefde en ervaringsgerichte wijsheid die ik in me draag als de humane onderzoekende experimentele Manifesting Generator / Witte Magiër die ik ben 

Wie ben jij?

 • Ben jij een veelzijdige, creatieve, ondernemende fijngevoelige zinzoeker met een open & ontdekkende vrije spirit? Heb jij een brandende ambitie naar een nieuwe manier van leven die je volledig eigen-wijs op jouw manier wil uitdragen? Sta je open voor de holistische werkwijze en energie in de ruime kwantum energetische zin van het woord? Ben je bereid om het leven te zien & beleven als een experiment om de beste versie van jezelf te zijn en steeds op zoek te gaan naar diepe verbinding met alles en iedereen, óok als daar oude zaken & energie voor losgelaten moet worden of je jezelf daar hélemaal terug voor moet (uit)vinden?  Ben jij iemand met al een behoorlijk levenstraject achter de rug waardoor je op een punt gekomen bent dat je bewust wil leven vanuit je hart & je lichaam in plaats van je hoofd? Dat je authentiek wil delen waar je blij van wordt en wat je zingeving vergroot in relatie met anderen die jou écht zien?  Is persoonlijke ontwikkeling niet nieuw voor jou, kom je elke dag dichter bij wie je bent en voel je steeds beter waar je staat op jouw weg? Voel je dat je op een kantelpunt staat (vaak rond je 29, 42, 50 en 84) waar je volledig wil kiezen voor jezelf, jouw zingeving, jouw zielsplan om op een op een nieuwe manier vanuit het hart te verbinden met jezelf, de wereld en elkaar? Zonder masker, zonder verborgen agenda, zonder afwijzingsangst, zonder knàldrang en zonder verdoving of vlucht/wacht mechanismes. Klaar voor het Experiment dat het leven mag zijn: Zin-gevend, Aanwezig, Authentiek, Verbonden, Open-hartig en Energie-k.
 • Op dit punt gekomen wil je volop kunnen proeven van het buffet van ervaringen dat het leven biedt, waar, wanneer en met wie jij daar zin in hebt. Tegelijkertijd wil jij ook kunnen uitdragen wat je te bieden hebt vanuit jouw kern. Je wil graag leven vanuit overgave en vertrouwen op de flow van het leven zonder de brandende ambitie voor jezelf en je naasten te verloochenen. Je wil intuïtief kunnen beslissen volgens jouw unieke energie en persoonlijke stromende strategie zodat je voldoening, succes, vrede of verrassing kunt be-leven zonder te trekken en sleuren op de oude manier.

Wat is jouw pijn en uitdaging?

 • Het menselijk brein dénkt echter vooral vanuit oude overtuigingen.  Het heeft een voorkeur voor negatieve herinneringen en koppelt verstorende (vaak onbewuste) oude emoties die ons pijn doen aan re-acties en zo blijven we steeds in dezelfde oude cirkels draaien. We laten ons brein ons “veilig” houden door beperkingen en gaan het overvloed denken uit de weg. En zo staat we onbewust onze natuurlijke staat van "flow" en geluk in de weg door een oude programmatie  En staan we de oer-oude kwantum fysische spirituele wet van geven/ontvangen & overvloed zelf in de weg.

  Door de verafgoding van het brein zetten we dit te vaak aan het stuur van onze eigen beslissingen en ons eigen leven. Wanneer we ons bewust worden van onze conditonering  gaan we ook ook zien dat
  brein “programmatie” is gelukkig niet het enige wat ons voordrijft,   ! In de plaats van je gefrustreerd, bitter, boos of onzichtbaar te voelen, kan je ook aantrekken wat voldoening, succes, innerlijke vrede en erkenning geeft.

  Hiervoor is het nodig om ons brein, dat eigenlijk uit 3 breinen bestaat, dat te laten doen waarvoor het bestemd is, en ons lichaam het stuur te laten overnemen. Het reptielenbrein mag ons reflexmatige beschermen in de vorm van fight, flight, freeze, wanneer we écht in overlevingsgevaar zijn. Het limbische brein mag intuïtief reageren als signaal  om in beweging komen vanuit een doorvoelde en geobserveerde e-motie. De Neo-cortex (die pas véél later en eigenlijk te snel ontwikkeld is) mag vanuit een mentaal bewustzijn meedenken rond abstracte modellen en concepten die extern gericht zijn om de evolutie van anderen vooruit te helpen.

  En ons lichamelijke bewustzijn mag terug de rechtmatige bestuurder van ons leven worden. Oh mijn God, hoor ik je denken, hoe doe ik dàt als de stemmen in mijn hoofd zo luid zijn dat ik àmper kan voélen wat mijn lichaam me vertelt, laat staan daarnaar handelen!

Wat is jouw zelf-diagnose?

 • Ok, je beseft dat je op een onbewuste laag nog teveel leeft vanuit het hoofd en te weinig vanuit je authentieke zelf. Toch? Je kan best geloven dat alles energie is en je zelf de co-creator van je leven bent. Je bent wel vertrouwd met het concept manifesteren maar damn, die denkpatronen zitten diep waardoor je telkens weer tegen dezelfde obstakels loopt en mee wordt gesleurd in de dénk en doé cultuur van onze mannelijke maatschapij.  En het ego aan het stuur kruipt in plaats van relaxed in overgave  volledig authentiek bewust te leven en creëren in focus en flow.

  Je leeft, onderneemt en staat nog te vaak in relatie met elkaar vanuit een trauma respons met angst om ontmaskerd en afgewezen te worden. Je wéét dat je de stroom van overvloed onbewust tegen  houdt omdat je je niet volledig kan overgeven aan het vertrouwen dat dit vraagt. Je laat jezelf steeds weer overweldigen door reacties die al heel je leven vertrouwd voelen en een soort van troostprijs zijn. Hierdoor houd je jezelf klein,  maak je jezelf niet of onvoldoende  ‘kwetsbaar’ zichtbaar en neem je geen zelf- leiderschap maar stap je onbewust vaak nog in de rol van slachtoffer, aanklager of helper.

  In plaats van in wachtmodus te staan en steeds rondjes te draaien op hetzelfde punt, wil je jezelf toestaan om Bewust en Authentiek te leven vanuit jouw heldere intentie en een gevoel van liefde en overvloed/dankbaarheid voor wat je mag ontvangen. Zodat je daar nog meer van zal aantrekken. 
 • Hoe geef jij jezelf de instrumenten en de toestemming om deze overvloed te magnetiseren? 
  Je wéét dus dat jouw energie dat aantrekt wat je uitstuurt en dat in  alignment komen met je pure zelf, de knop zal doen omdraaien door niet langer het slachtoffer te zijn van je kindertijd, je werkgever, je gezondheid, je gezin, je klanten, je werkgever enz. En daarvoor moet je de zaken terug in eigen handen, of beter gezegd eigen hart nemen.

  Wanneer je terug gaat naar de pure authentieke versie van jezelf bepaal je immers zélf wie je wil zijn in dit leven. Je manifesteert niet iets, maar je wordt de persoon die iets manifest laat worden in de wereld. En dàt is het grote verschil met al die grow rich quick manifestatie praatjes. Het goud zit niet in de bestemming of het resultaat maar wel in de weg ernaar toe, en de persoon die je wordt doorheen al die ervaringen, of die nu positief of negatief zijn.


  Bovendien zijn alle problemen en blokkades in je leven ontstaan in contact & je relatie met anderen, en het is door terug naar je eigen bron te gaan, dat je de energie van jouw Hogere Zelf terug aan het stuur zet.  

  Het mooie is dat jouw eigen bron en die eigen energie voor iedereen uniek is, er loopt maar één jij op deze wereld en er is maar één puzzelstukje net als jij.  En je volledig afstemmen op jouw eigen puzzelstukje zal ervoor zorgen dat je aantrekt wat jij nodig hebt om te kunnen schijnen in het geheel. En dat puzzelstukje dat jij bent, de kracht en de lessen die jij hebt meegekregen, die help ik jou lezen en invoelen aan de hand van jouw volledig unieke blauwdruk. 

 • Als SoulFuel Mentor breng ik jou dus bij je eigen magnetische ontwerp, zodat jij volledig in je unieke kracht & gave kan gaan wonen. 
  Je kan die blauwdruk zien als een kwantum fysisch contract dat je ziel bij je ontwerp en bij je geboorte  maakte met het universum. Dat contract geeft je de handvaten wie je hier komt zijn, wat en hoe je hier komt leren en teachen en hoe je met anderen in relatie staat vanuit jouw eigen natuurlijke strategie en autoriteit.  Door het bewust en authentiek delen van jouw energie & zingeving mag je anderen ontmoeten en inspireren om samen te ontwaken in een nieuwe wereld, waarin we helemaal onszelf zijn en ons licht laten schijnen voor anderen.

  Het kennen van en het leren leven vanuit jouw Human Design blauwdruk in interactie met de universele energie en de energie van anderen, zal je helpen om jezelf veel sneller bij te sturen en terug in alignement te komen. Weg van je trauma responses, je schaduwkanten en de verhalen (je dénken vanuit tekort) die je jezelf vertelt, en terug in de richting van je zingeving en natuurlijke magnetische kracht.


  Jouw intenties rond je missie en rond je relaties zullen zo veel gemakkelijker manifest worden in de wereld, en je zal het gewenste resultaat, succes, harmonie en meer verbinding in jouw leven en alles wat je onderneemt ervaren.Vanuit verbinding met je eigen blauwdruk kom je niet alleen thuis in jezelf , maar kom je ook in authentieke verbinding met gelijkgestemde zielen die de beste versie van jou aanmoedigen en valt de oer-angst om alleen te zijn weg.

  Hoe kan/wil je met mij werken?

  De SoulExperiment Readings zijn een mooie start om een eerste diepere laag van zelfbewustzijn aan te boren. Tijdens deze online sessie(s) duiken we in jouw (foundation - advanced - of relationeel) potentieel.

  Wil je graag dieper duiken in jouw conditionering dan kan je met mij werken als jouw holistische zingevingsmentor of relatiementor. Tijdens het SoulMission traject en het 
  SoulConnection traject werken we op de 5 bewustzijns lagen :fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel. We gebruiken jouw eigen energie blauwdruk als startpunt om jezelf te herprogrammeren naar de authentieke hoogste versie van jezelf die dat manifesteert wat je nodig hebt in jouw droomleven.  Je ontwikkelt een diep bewustzijn in wie je echt / authentiek bent en hoe jouw energie uniek is aan jou, en in relatie staat met anderen (en wat je daarin nodig hebt).
  Je krijgt een waaier van holistische tools aangereikt als The Work, de Emotionele Vibratieladder, NVC, EFT, Adem & Lichaamswerk, Sound Healing, Yoga, Meditatie, Kunstzinnig Dynamisch Coachen (en zoveel meer)  zodat je zelf kan voelen hoe jij de weg vrij maakt om met de juiste hulpmiddelen in handen, volledig te gaan ontwaken in je authentieke kracht, wijsheid en enorme potentieel.  Zo kan jij volledig uitgelijnd leven vanuit je meest impactvolle missie met openhartige ondersteunende relaties als kers op de taart. 


  Ben je een teamleider, HR manager, of coach/therapeut dan kan ik jou helpen om via het SoulBusiness aanbod Human Design te introduceren als bevordering van de persoonlijke ontwikkeling én te implementeren in de relaties in je bedrijf en zo zelf de vruchten te plukken in jouw mensgerichte coachings en team management. 

  Disclaimer:
  Human Design is Hot (and so are yoù) , en net als bij alle populaire zaken springen de coaches en readers ineens als paddestoelen uit de grond.Omdat er veel informatie beschikbaar is, dénken veel mensen een Human Design blauwdruk te kunnen lezen en mensen hiermee te kunnen begeleiden. Voorzichtigheid is echter geboden, aangezien je zonder het vollédige kader die vrije informatie gemakkelijk verkeerd en gefragmenteerd kan gaan interpreteren, of je mentaal volledig te gaan herconditioneren om weer te gaan leven volgense een label....
  Zoals bij alles vind ik een goed fundament super belangrijk bij het ondersteunen van mensen hun geloof, welzijn en ontwikkeling.
  Na de Nine Center basis opleiding van Jes Fields heb ik dan ook geïnvesteerd in de Advanced Human Design Reader Training (16 maanden intensieve  opleiding inclusief heel wat testreadings en groepscoaching)  en werd ik door het gerenommeerde ART als alumni ook geacrediteerd via de Jes Fields'
  Advanced Reader Directory.  

Wat drijft mij om jouw mentor te zijn?

 • De wetenschap dat er spiritueel meer mogelijk is dan wat men ons graag doet geloven, was van jongsaf in mij aanwezig. Uren kon ik naar dat kerststalletje kijken, waarbij ik voélde dat onze vorm hier tijdelijk was. Maar onze creatiekracht daarom niet minder belangrijk. Mijn papa, die ik aanbad toonde me door zijn langdurige levensdepressie, hoe het voelt als je het leven leidt dat anderen van je verwachten, als je niet jouw plaats in dit leven claimt. De momenten dat ik hem terug écht gelukkig zag, zat hij achter zijn schildersezel, las hij een van zijn encyclopedie reeksen, dook hij in het verder onderzoeken van de Naeyaert stamboom of schreef hij kaligrafische teksten & gedichten. De medicatie hield hem destijds misschien wel bij ons maar zijn creatieve krachten brachten zijn ziel terug tot leven. 

  Toen ik op mijn 41e in een zelfde onvervuld 'spirituele burn-out' straatje belandde, en van de ene in de andere niet voldoening gevende job of nieuwe relatiefase belandde, kwam kundalini yoga op mijn pad. De yoga van het bewustziijn. Later schreef ik me in bij de kleine Tiki, een bewustzijnschool voor creatieve & persoonlijke ontwikkeling. Meer en meer kwam ik thuis bij mijn creatiekrachtf,  leerde luisteren naar de échte stem in mezelf, ging mezelf verdiepen in de lichamelijke & universele energie van chakras, meridianen, kristallen, sould healing, astrologie etc en zocht  de verbinding met gelijkgestemden en begon vanuit mijn kern inspîratie te delen. 

  Toen na jaren interesse & verdieping in zelf-ontwikkeling  en bewustzijn ook de  astro-psychologie & Advanced Human Design op mijn pad kwam leek de cirkel rond. Human Design is immers de wetenschap van het aura, of hoe men met alles in verbinding staat vanuit jouw unieke energetische lichamelijke vorm (het chakrasysteem). Wederom voelde dit als thuiskomen. Alsof er me een onderzoeksvorm was aangereikt om als witte magiër uit de Maya Tzolkin traditie de boodschappen van het universum verder uit te dragen en mensen terug bij hun natuurlijke energie brengen.

Wie ben ik?

 • Ik ben Kristin. Mijn tweede naam Juliette, is de naam van mijn West-Vlaamse mémé, mijn grote voorbeeld in hoe je limonade maakt van de citroenen die het leven je geeft. Ik mocht mama worden van 2 wijze jong volwassen dochters en surrogaat mama van 2 heerlijk zachte poezels. Met mijn man en kinderen woon ik in een gerenoveerde loft in centrum Antwerpen. De vakanties brachten ons al erg vaak naar Italië, maar eigenlijk is Spanje mijn eerste liefde, en ik spreek een behoorlijk mondje Spaans door een verdergezette studie in Salamanca.  In mijn vrije tijd hou ik ervan helemaal bij mijn pure zelf te komen via yoga, muziek, schilderen en creatief bezig zijn met de Soul to Soul dromenvangers & edelsteen juwelen , praatstokken & mandala stenen en mijn maanvrouw schilderijen als resultaat. Mijn grote passie is om veelzijdige, creatieve, passionele vrouwen te bekrachtingen in hun gaves om hun natuurlijk licht te laten schijnen vanuit hun Sat Nam.

  Sat Nam betekent: ‘Truth is my identity’ – Het is de mantra waarmee we intunen bij Kundalini Yoga en betekent: waarheid is mijn naam.
  Daarmee wordt bedoeld; leef vanuit je eigen waarheid, je eigen creatiekracht. Vergeet al die opgelegde verwachtingen en leef naar de waarden en normen die voor jou van binnenuit belangrijk zijn. 
  Als we ons allemaal vanuit deze energie met elkaar kunnen verbinden worden we wakker in authentieke verbinding met de wereld en alles &  iedereen rondom ons. 

  Wat ik voor jou kan betekenen als SoulFuel Mentor vanuit mijn eigen Human Design energie blauwdruk lees je hier.


"soulfueled living is when you use your creative power to serve the greater calling that your soul came here for"

Jouw Human Design SoulExperiment Reading

Ik initieer je graag naar verandering door verhelderende inzichten in jouw unieke Human Design blauwdruk.

Deze readings zijn een eerste grote stap naar diepere zelfkennis voor een Bewust Leven volgens jouw unieke strategie, energietype, modalaiteiten en intuïtieve autoriteit. 

Jouw SoulMastery & SoulConnection Journey

Gedurende deze individuele duurzame trajecten loop ik als Human Design & zingevings mentor naast je in jouw transitie naar:

- Bewust Leven/Ondernemen vanuit je energetische blauwdruk (SoulMastery)
- Energetisch verbinden in je relatie (SoulConnection)
met jouw/jullie unieke energetische blauwdruk als ijkpunt. 

SoulFueled (Business) Retreats & Workshops

Met de verschillende SoulFueled Sabbaticals, Workshops & Retreats begeleid ik je graag via een holistische mix van energie helende tools om jouw trilling te verhogen en zo met meer impact in  openhartige verbinding te leven en ondernemen volgens de spirituele wetten van succes..

Boek een Gratis SoulFuel Sessie

Gratis SoulFuel kennismakingsessie:
Ontdek hoe het leven vanuit jouw energie blauwdruk je de brandstof geeft om jouw missie te leven vanuit overvloed, flow en fun.  Dit traject vraagt een zeer persoonlijke aanpak en een hoog vertrouwensgehalte. Tijdens een SoulFueled gesprek bespreken we de mogelijkheden die ik voor jou zie en voel ik in hoe onze energie zich tot elkaar verhoudt.