ReLoad Studio, energy flow & healing

Love your Self, Love your Soul, Let go of the past and ReLoad the present

In de Reload Antwerp wellness studio & praktijkruimte te Mortsel leer je via individuele zelfzorg sessies én focus groep sessies op maat de energie & kracht in jezelf te herstellen en optimaliseren via yoga, relaxatie- en energie therapie.

Het menselijk lichaam heeft een ongekend natuurlijk zelfhelend vermogen dat we jammer genoeg in onze moderne (Westerse) maatschappij vaak ondermijnen onder tijdsdruk en de algemeen geaccepteerde farmaceutische invloed. We dragen de fakkel van een niet goed functionerend lichaam over aan de dokter et voilà, hij zal het voor ons wel oplossen. Terwijl, hallóoo is hier iemand thuis - wie woont er in dit lichaam?!

Met een aanbod in therapeutisch lichaamswerk willen we jou via privé focusgroep coaching in alle zachtheid en integriteit helpen om terug in contact te komen met het zelfhelend vermogen van de mens en zo de balans tussen lichaam en geest.
 
Deze holistisch therapeutische sessies, gaande van mindful yoga, yin yoga, ouder-kind yoga, kundalini rebirthing, EFT tapping, seiki & shiatsu, systemisch bewustzijn - & mantra cirkels, sound healing, ademtherapie, perfectionisme coaching etc vinden plaats in de energetisch opgeladen Reload Antwerp Praktijk - Studio, Lusthovelaan 9, 2640 Mortsel en worden gegeven door een SoulTribe van specialisten in hun vak om jou de handvaten te geven voor een fysiek, mentaal, emotioneel, relationeel en spiritueel welzijn. Welkom! 

De magie en de kracht van jouw leven zit in de relatie met jezelf... you cannot fill from an empty cup, en dus is een dagelijks rust- en oplaadpunt vinden voor je zenuwstelsel in deze drukke maatschappij cruciaal voor een goede energie doorstroming.  
RELOAD YOGA & RELAXATIE
Deze activiteiten zorgen op vaste, wederkerende basis voor het vrijmaken van blokkades op een energie activerende én ontspannende manier. We reguleren het zenuwstelsel en optimaliseren de energie stroom om de projecten te kunnen realiseren die jij de wereld te geven hebt.

 1. Kirsten De Haes introduceert als klinisch psycholoog 'mindful yoga' aan kinderen en ouders met autisme. Hiermee creëert ze ook een ontmoetingsplek voor ouders die een eigen weg moeten zoeken, naast of soms mijlenver van het geëffende pad. Haar ouder lessenreeksen in de ReLoad Studio gaan door op woensdag voormiddag van 10-11.15u en zijn te boeken op voorinschrijving.
 2. Sigrid van Tassel introduceert als trauma- geïnformeerd yogacoach de BackMitra tool in combinatie met Yin Yoga technieken & sound healing in kleinschalige zeer gepersonaliseerde focusgroepen. Volgens de Traditonele Chinese Geneeskunde is je ware leeftijd gekoppeld aan de conditie van je rug. Hoe soepeler je ruggengraat, hoe vitaler en jonger je je voelt. Wie wil dat nu niet? Helaas lijden veel westerlingen aan rug, schouder en nekklachten. Het goede nieuws: je kan hier iets aan doen! Vooral preventief! 
  Deze lessen gaan door op woensdag om 19.30u- 20.45u Voor meer informatie & reservatie check de
   Event pagina op de Sense of Bliss website 
RELOAD WORKSHOPS & LEZINGEN
In de vorm van creatie workshops, vrouwencirkels,  ervaringsgerichte lezingen en energie alignment sabbaticals geeft de ReLoad een bezield locatie en een platvorm om menzen tot een diepe verbondheid en cocreatie te brengen met zichzelf en gelijkgestemden.  Dit kan gaan van sensual healing lichaamswerk, familie opstellingen, transformerend  ademwerk, mantra cirkels, human design coaching, EFT cirkels, verbindende communicatie, open hart communicatie en perfectonisme cirkels etc...

De Reload Yoga Studio en ReLoad Kraftelier locatie bevindt zich in de Lusthovenlaan 9, 2640 te Mortsel, op 5 minuten van de tramterminus en het treinstation Oude God Mortsel.


 1. Relaxatie & Sound Healing door Kristin
  Ontspannende en energie activerende adem technieken, herstellende lighoudingen & op celniveau balancerende Crystal Sound Healing werken  in op het zenuwstelsel en zijn erg ondersteunend bij nier- en bijnieruitputting, intense stress situaties of burn-out.
  Deze sessies zijn privé te boeken voor groepen tot 6 personen.  
 2. Energy Flow Alignement Workshops door Kristin
  In kleine groepjes geniet je van diepe deconditionering in een afwisselende mix van kundalini yoga, mantras, meridiaanstrekkingen, zelf helende acupressuur massage, celestial communicatie, geleide meditatie, kunstzinnig dynamisch bewustzijnswerk enz...
  Momenteel zijn er even geen workshops gepland.
SOULpreneur COCREATIE CIRKEL VOOR coaches
Ondernemen na de paradigma shift van het waterman tijdperk gaat over een àndere definitie en vormgevig van succes. Als ieder zijn unieke puzzelstukje inneemt kunnen we met zijn allen veel meer gaan werken naar de spirituele wetten van succes (Deepak Chopra): 
 • de wet van pure potentialiteit
 • de wet van geven en ontvangen
 • de wet van oorzaak en effect
 • de wet van de minste weerstand
 • de wet van intentie en drive
 • de wet van onthechting en overgave
 • de wet van levenszin

Met Human Design kan je veel meer vanuit je eigen energie werken, én leer je op een energetische manier connectie zoeken met mensen die complementair zijn om mee in cocreatie te gaan. 
Human Design bestaat  niet om mensen in hokjes in te delen en van elkaar te onderscheiden. De bedoeling is net dat er harmonie mag ontstaan met respect en in ontzag voor elkaars verscheidenheid.

Wat de meerwaarde is van je persoonlijke Human Design elementen in je ondernemerschap: 
 • Energie Type : Hoe ieders energie werkt en welke impact dat heeft op andere mensen  
 • Strategie : Hoe je uitgelijnd & in flow door de wereld beweegt en wat alarmbellen zijn
 • Autoriteit : Ieders unieke navigatie systeem om de juiste intuiïtieve beslissingen op te baseren
 • Profiel : Hoe je jezelf (bewust) ziet en hoe anderen je (onbewust) waarnemen
 • Energetische Co-Creatie : Hoe en op welke gebieden aura’s samenwerken, complementair, harmonieus, dominant of compromiterend

Reload Aanbod Kristin Juliette

Energy Flow Alignement

Kristallen klankschalen hebben allemaal een verschillende trilling en bezitten de mogelijkheid om zich af te stemmen op jouw energiepunten (bvb buik, navel, hart, keel etc...) en deze te helen.

In combinatie met meridiaan massage, stress release breathing en conscious touch  gaat je zenuwstelsel & je lichaam tot op celniveau in volledige ontspanning
. Waardoor het zich openstelt voor energetische heling.

Elke crystal bowl vibreert op een andere frequentie en stemt zich af met jouw noden. Omdat de structuur van een kristal zo stabiel is en de onze net erg veranderlijk ontstaat een diep helend geluidseffect, daar waar jij het op energetisch vlak nodig hebt.

En al wat jij hoeft te doen is rusten...

Wist je dat:
 • Crystal bowls voor 99.9% bestaan uit pure quartz, hetzelfde materiaal dat ervoor zorgt dat onze computer, mobiele telefoon en andere elektronica perfect afgestemd zijn?
 • Het menselijk lichaam ook is opgebouwd in een kristallijn structuur en elke toon & vibratie van de kwarts kristal zich gaat afstemmen op een specifiek energie centrum in ons lichaam?
 •  Kwarts kristal hierdoor een helend wetenschappelijk effect heeft op onze organen, spieren, cellen en weefsel?
 • Om deze reden de crystal sound therapy ook de meest gevraagde therapie is in het bekende Redondo Beach Cancer Support center, omdat deze de pijn tenminste een uur weg neemt (zonder pijnmedicatie), het angst en stress niveau langdurig verlaagt en de concentratie terug verhoogt

SOULpreneur CoCreatie Cirkel voor coaches

We zetten tijdens deze maandelijkse cirkel ons hart wijd open en magnetiseren wat het is dat we nodig hebben, in plaats van op de oude manier te duwen en trekken om vooropgestelde resultaten te behalen.

In deze cirkel kunnen we ons hart als ondernemer luchten en geven we (gevraagd) advies. Er is geen vaste structuur en er ontstaat wat er mag ontstaan in cocreatie. Hierbij zijn Human Design & je individuele energie blauwdruk, de Spirituele Wetten van succes, en de Tej Steiner open hart facilitatie methode de ondersteunende elementen.:

 • Being Clear: wat is mijn levensmissie, hoe ondersteunt hoe ik dagelijks opdaag leven vanuit zingeving?
 • Being Present: Hoe stop ik mijn continue gedachtenstroom om tot stilte te komen
 • Being Real: Wat voel ik momenteel, en hoe vertaalt zich dat in mijn e-moties?
 • Being Connected: Ervaar ik op dit moment liefde en verbinding?
 • Being Heart-Directed: Volg ik dat ik echt wil & nodig heb of wat anderen van mij verwachten?

Naast de nood aan gelijkgestemde mensen met gelijkaardige uitdagingen, is het ook een heel mooi vooruitzicht om  energetisch matchende sparring partners / business buddy's te ontmoeten, want dat is naar mijn ervaring als solo ondernemer erg 'dragend'.

De invulling van de cirkel is elke keer anders en wordt mee vorm gegeven door de deelnemers in het veld en op het moment zelf.

Deze cirkels vinden plaats op elke laatste vrijdag van de maand (tenzij anders aangegeven) van 19.30u -22u en de cash bijdrage per avond is 35 euro.

Insert Image