Geen FOMO, geen JOLO maar gewoon bewust ZIJN…

Hé, hé, we lijken weer even in rustiger waters te zitten… ik hoor het je al verzuchten Reader.

De eclips transits en de volle maan die daar op volgden zijn achter de rug en ook die mind- communicatie en gedachten gedreven Mercurius stopt zijn tegendraadse ‘retrograad’. We kunnen terug volle bak vooruit!

Maar … zoals altijd is er een maar. Waar we de laatste maand vooral mochten uitpakken wat niet voor ons werkt én we dus het gevoel kunnen krijgen dat we klaar staan om te gaan met de banaan, kunnen we tegelijkertijd nog steeds het gevoel hebben dat onze voeten in blinkende sportschoenen blijven kleven aan de startlijn.…

Weet in dit geval dat Mercurius nu stil staat aan de hemel op dezelfde plaats als de NoordNode, en dit in de energie van steenbok / poort 51 (de poort van de schokken). Het kan dus erg wijs zijn om nog even te wachten met acties die mogelijk ego gedreven zijn (de eerste en de beste zijn) en vooral voortkomen uit een noodzaak om jezelf te bewijzen.

Met de zon in de mentale bewustzijnsenergie van de poort van de rationalisering (poort 24) hebben we de energie om onze geest vanzelf (en steeds weer) over zaken heen te laten gaan die in ons leven nog een beetje een mysterie zijn.
Door deze spontane ‘force’ (een bewuste verwijzing naar mijn geliefde StarWars) op een creatieve manier zijn werk te laten doen, kunnen we meer begrip (rationalisering) krijgen over de patronen in ons leven. We krijgen meer mentaal bewustzijn door steeds weer geduldig over dezelfde ervaringen & herinneringen te gaan. Net zoals een steen in een rivier steeds meer gepolijst wordt door het water dat er vanzelf & spontaan over stroomt. Deze individuele energie kan je een soort innerlijke wijsheid brengen die je dan op jouw beurt zal delen met anderen.

Zoals altijd zit er natuurlijk ook een addertje onder het gras, want als we onze mind forceren om (niet spontaan) over zaken heen te gaan, belanden veel mensen in de angstige staat van onze geest. Omdat we bang zijn om de patronen bloot te leggen die ons de angst, schaamte en schuld laten voelen met betrekking tot minder rooskleurige fases of elemeneten in ons leven,( alsook de existentiële angst voor de dood) gaan we dit uit alle macht willen vermijden.

Dit vermijdende vluchtgedrag belandt maar al te vaak in verslavingen die ons afleiden van de onderliggende pijn, maar ook van het échte leven. Verslavende middelen als alcohol, drugs maar ook overmatig werken, gamen, en onze sociale media / GSM verslaging (!) zorgen ervoor dat we dan in een kunstmatige overleving terecht komen in plaats van écht, bewust en authentiek mee te drijven op de pulserende stroom van ons leven en ons daarbij ook kunnen en willen overgeven aan de stilte.

In de SoulFueled Leven podcast aflevering van deze week (‘hoe vervuld leven zonder FOMO’) meander ik zelf over de energie van vorige week en sta ik bewust stil bij wat deze me bracht en hoe mijn bewustzijn zich door de universele transits weer een stukje meer mocht verdiepen. Héérlijk vind ik het, dat podcast – journalen.

Benieuwd hoe de week voor jou verliep, wat je mee mocht nemen uit mijn weather-forecast & hoe jij mogelijks ook weer een stapje dichter bij jou kern kwam. Laat het me gerust weten, want jouw dichter bij je zielsgedreven missie brengen, daar doe ik het voor.
Hoe sterker en meer bewuster we als individu staan, hoe meer bondgenoten er zijn in het collectief upliften van onze gemeenschap en onze Aarde.

Ik wens je voor deze week heerlijk creatieve inventieve energie toe – en contempleer zelf ook eens over welke ‘gewoonte’ jij in jouw leven nog in stand houdt uit een gevoel van onmacht en een vermijding van het gevoel van ‘leegte’.

@media only screen {* { word-break: break-word; }}
@media screen and (max-width: 384px) { .mail-message-content { width: 414px !important; } }

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Human Design & Energy Wellbeing expert empower ik (hoog gevoelige) multipotentials in hun natuurlijke energie & authenticiteit, dit zowel als waarden gedreven creatieve manager of ondernemer als binnen de team & gezins relaties. Via advanced Human Design, energetisch lichaamswerk & kunstzinnig systemisch bewustzijn laat ik mensen graag thuis komen bij zichzelf om voluit hun true colours te laten schijnen in de wereld.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


I see your true colors shining through
I see your true colors and that’s why I love you
Cindy Lauper


Deze vind je misschien ook leuk