de volle maan in schorpioen werkt aan onbaatzuchtig geven en overvloedig leven vanuit het lied van jouw ziel

Het is tijd voor nog eens een onpopulaire opinie Reader!

Je hoeft niet meer te consumeren om gelukkig te zijn, en meer nog: het meer kunnen consumeren gaat je geen sikkepit helpen in je geluk vibratie.’

Niét die mooie wagen, niet die extra handtas en niet die nieuwste I phone zullen bijdragen aan jouw gevoel van en overvloed.
Heb jij ook het gevoel van vast te zitten in een te kleine ruimte met een te klein leven dan is het wellicht enkel jouw kleine geest waarin je moet investeren…

Morgen (24/4 om 1.48u) is het volle maan en of je je nu bewust bent van het luna-tic gehalte van de maan of niet, toch geeft dit tijdstip ons de energie om te voélen wat we los mogen laten.

Deze volle maan in schorpioen (met de Zon in stier /human design poort 27 Caring en de Maan & Aarde in schorpioen /poort 28 the Gameplayer) gaat over patronen loslaten die ons ‘doelloos’ en onvervuld houden en ons zowel als individuele mens als collectieve ‘species’ & mensdom uit onze creatiekracht hebben gehaald.

Met het werken & onszelf opbranden om steeds meer te kunnen consumeren en het verbrassen van onze mooie planeet als triest gevolg.

Deze volle maan met nog wat mooie extra planetaire aspecten om ons vuur aan te wakkeren, wil gaan uitvinden wat het volgende is, wat vernieuwend én duurzaam is. Hiervoor worden we in een zelf-ontdekkende visionaire optimistische blik op de wereld en ons individuele leven geduwd.

Waar houden we nog vast aan patronen uit angst voor vernieuwing, waar werden we van onze eigen levenszin en creatiekracht afgesneden? Waar werden we terug gefloten in ons volle unieke zijnspotentieel en waar hield dit onze eigen visies tegen?

Deze energie is niet enkel individueel maar ook gemeenschap gedreven. De uitdagingen van een nieuwe wereld creëren liggen in een nieuw menslievend ipv profijt gedreven geld systeem, een meer holistisch ipv puur mentaal gedreven onderwijs, nieuwe planeet besparende energie technologie, en met de politieke verkiezingen voor de deur een nieuwe manier van overzicht & beheer van onze gemeenschaps middelen!

Echter, de gemeenschap begint altijd bij het individu en rimpelt zo verder uit…

Hoe kan jij jezelf als visionair terug verbinden met jouw zielskracht? Hoe zing jij het lied van jouw ziel? En hoe maak jij je levenskeuzes op basis daarvan?

Diepere zelfontdekking is the name of the game om jezelf meer moeiteloos voor de volgende vernieuwingen te openen en op een duurzame manier te heruitvinden in plaats van in een spirituele inner-work overdrive te gaan.

Ga eerst eens goed voelen wie je bent, wat jou oplaadt en waar jij jouw kracht voelt stromen in plaats van leeg lopen.
Want het universum wil jou geven wat je wil, maar je moet wel zelf het thuisadres kennen!

Ik hoop van harte dat deze volle maansenergie ook voor jou een shift mag meebrengen in het werken om onze missie te verspreiden en zoveel mogelijk mensen met onze energie te voeden & aan te raken om op hun beurt vanuit hùn purpose te handelen.

💡 Meer leren over de energie van het moment in real life? Luister dan naar de SoulFueled Leven podcast van vandaag.

Wil jij jouw leven meer moeiteloos leiden vanuit een onbaatzuchtig streven naar dienen vanuit jouw hart, jouw missie en zingeving & dit vanuit jouw eigen energie blauwdruk, dan is het Self Mastery jaartraject misschien iets voor jou!

Ook heb ik terug enkele plaatsen geopend voor de meer toegankelijke SoulExperiment advanced readings én de live SoulSabbatical dag om met jouw Human Design blauwdruk te gaan experimenteren als bewustzijnstool in combinatie met jouw manier van (mensen helpen) helen & transformeren. Want waarom zou je traag & gestaag bewegen àls het ook snell & dieper kan (zegt de eeuwig en diep onderzoekende experimentele 1/3 manifesting generator 😉 )?

@media only screen {* { word-break: break-word; }}
@media screen and (max-width: 384px) { .mail-message-content { width: 414px !important; } }

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Human Design & Energy Wellbeing expert empower ik (hoog gevoelige) multipotentials in hun natuurlijke energie & authenticiteit, dit zowel als waarden gedreven creatieve manager of ondernemer als binnen de team & gezins relaties. Via advanced Human Design, energetisch lichaamswerk & kunstzinnig systemisch bewustzijn laat ik mensen graag thuis komen bij zichzelf om voluit hun true colours te laten schijnen in de wereld.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


I see your true colors shining through
I see your true colors and that’s why I love you
Cindy Lauper


Deze vind je misschien ook leuk