Hoe jouw waarden kunnen zorgen voor energetische expansie en zelfvoorzienigheid (of voor corruptie en chaos).

Ik weet het nog goed Reader. Het was het moment waarin ik bij mijn yearly review, het woord harmonie opschreef als mijn grootste wens. Ik ervaarde toen behoorlijke dysfunctie in mijn gezin en het was ook het moment dat ik een groot vraagteken zette bij mijn vaste job in de jeugdzorg.

Een op het eerste zicht ideale deeltijdse job om naast mijn bijberoep als yoga teacher & shiatu therapeut naast zekerheid ook vervulling te vinden in een job in loondienst. Enkele maanden na het tekenen van mijn contract lag ik al in de clinch met de grote baas. Mijn waarden rond efficiënt werken en holistische gezondheid lagen iets anders dan die van hem en ik vond het héél moeilijk om dit voor mezelf te houden.

Het voelde alsof ik mezelf compromitteerde door mijn waarden niet te kunnen volgen & actief uit te dragen en ik blies de relatie daardoor ook onbewust op… En dat was zeker niet de eerste keer in mijn carrière…

Mijn Human Design gaf me daar weer een enorm inzicht. Mijn waarden zijn immers zeer fixed gedefinieerd door mijn onbewuste maan die in de milt poort 50 staat in lijn 6. Dat is de energie van waarden in het kader van ‘leiderschap’. In de positieve uiting geeft dit de energie om je waarden leiderschap met eer te kunnen behouden en toch harmonieuze relaties te behouden. In de meer uitdagende uiting (detriment) heb je echter een aangeboren schaduwzijde om in een machtspositie te vervreemden van de ander, deze te beledigen en dus wel de kracht van je eigen waarden te behouden maar dit ten koste van de harmonie in de relatie. En laat ik deze poort nu dus enkel in detriment gedefinieerd hebben!

In mijn gezin heeft iedereen deze poort gedefinieerd, allemaal in een andere smaakje (afhankelijk van de planetaire plaatsing, de lijn en de mogelijke uiting in exaltatie of detriment).

Wat me dit op de dag van vandaag leert is dat het vinden en bewaren van harmonie enkel een zaak is van mijn eigen innerlijke balans én de discipline om niet meer te reageren vanuit de schaduwkant. Elke ontploffing of ruzie als uiting van disbalans in de harmonie mag ik ontvangen als een cadeautje om daar waar deze ‘corrupt’ is, deze oude, aangeboren ancestrale patronen te vervangen door nieuwe mooie patronen. Door de innerlijke wijsheid in mezelf aan te spreken en in observatie modus te gaan laat ik me steeds minder verleiden tot een snelle reactie… en het resoneren met de lagere emotionele trilling van de ander.

Ook in mijn business zijn mijn waarden me heilig. Vrijheid, authenticiteit, creativiteit, veelzijdigheid en experimentatie zijn daarin erg belangrijk. Ook de liefde en wijsheid voor het lichaam als tempel en instrument uit mogen dragen is daarin cruciaal. Op die zaken wil ik bij opdrachten dan ook geen concessies meer maken.

Succes gaat in mijn business dan ook niet louter over geld verdienen maar wel om te kunnen leven uitsluitend volgens mijn waarden en mijn energie. Als je die twee met elkaar kan verbinden ben je bezig met vervulling, en met de expansie van jezelf. Door je dromen en ideale leven na te streven helemaal zoals jij bent. Door jezelf te zijn op een diepere laag.

En er is altijd meer inzicht mogelijk om nog meer jezelf te kunnen zijn. En nog meer vanuit jou eigen energie te manifesteren.

En jij mag in dit leven de stappen nemen om nog meer in jezelf te groeien, uit te breiden en daarmee ook de energie van je verlangens uit te breiden.

Hoe ik dat doe, daar kan je naar luisteren in de nieuwste podcast aflevering: Hoe jouw waarden kunnen zorgen voor energetische expansie en zelfvoorzienigheid.

Een pareltje voor zelfreflectie, al zeg ik het zelf!

Enjoy!

Nieuwsgierig naar manieren om met mij te werken?

Ik voel al een tijdje de call om met een beperkt groepje creatief ondernemende ‘soulbuddies’ op stap te gaan naar meer verdieping en bezieling in je leven, job/onderneming & relaties vanuit onze authentieke energie .

Het voordeel tegenover het individuele soulmission mentorship (dat zal evolueren naar een hoog energetisch jaar mentorship) is dat je niet alleen je eigen energie blauwdruk gaat onderzoeken, maar dat je jezelf ook veilig gedragen kan spiegelen aan de andere deelnemers, waardoor er nog beter gereflecteerd kan worden naar het eigen leven, naar je relaties etc… In mijn opleiding vond ik de focusgroep calls de leukste en wellicht ook de meest belichaamde.

Ben je bereid om op een diepere laag aan zelfreflectie te doen om jouw droomleven te manifesteren volgens jouw waarden en jouw energie, is dit echt iets voor jou!

De pagina en wachtlijst staat nog op de planning, maar maar stuur me gerust jouw vragen door bij interesse. Het aantal deelnemers zal beperkt zijn tot 6 mensen, en de focusgroep zal zich vermoedelijk ook heel snel vullen.

De boekingskalender voor losse readings wordt half november gesloten. De reading bundels (SoulPreneur Bundle of SoulExperiment Bundle) blijven wel nog bestaan .

Je voelt het, er zit een hele nieuwe wind aan te komen. Benieuwd of & hoe dit zich in jouw leven ook manifesteert!

Om jouw alignement en herprogrammatie te ondersteunen staan er nog enkele fijne live ReLoad evenementen op de planning:

  • Kundalini Yoga (& soundhealing) elke donderdag (in cocreatie & op inschrijving via WhatssApp groep olv Sigrid Van Tassel)
  • Energy Flow Full Moon Alignement op donderdag 26/10 (er is nog één plaatsje)
  • SoulPreneur CoCreatie Cirkel op vrijdag 3/11 & 1/12
  • Inner Light Mantra Cirkel met Mantra Amrita (Lotte Verbeeck) op 8/12

Je plaatsje reserveren kan via https://kristinjuliette.be/energyflowbodywork/

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Energy, Wellbeing en Human Design expert help ik jou als (hoog gevoelige) multipotential groeien naar een leven met meer zingeving en (relatie)geluk, dit zowel als waarden gedreven ondernemer als binnen je team & gezins relaties.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


Don’t die with your music still in you
Don’t die with your purpose unfulfilled
Don’t die feeling as if your life has been wrong
Don’t let that happen to you
Wayne Dyer


Deze vind je misschien ook leuk