Nieuwe maan in de shape-shifting energie van vissen

Gisteren om 10.00u hadden we een mooie spirituele nieuwe maan op 20° van Vissen die ons dichter bij ons verlangen brengt en wat ons écht voedt in het bredere beeld van ons spirituele pad in plaats van wat alleen maar oppervlakkig of korte termijn gericht is.

Nieuwe maan is het moment waarop de Zon en de Maan naast elkaar aan de hemel staan en dezelfde energie belichamen. Vanuit ons oogpunt hier op Aarde kan de Zon de Maan niet verlichten en is het ’s nachts volledig donker. En die duisternis is dan weer het perfecte moment om een nieuw zaadje te planten, aan het begin van een nieuwe maancyclus. Om jouw intentie te doorvoelen en deze actief uit te sturen. Plaatste jij jouw intentie al Reader?

Er zijn steeds twee manieren om zaken tot uitdrukking te brengen in de wereld:

  • Je kan vertrekken vanuit je pijn, welke je wil overstijgen. De pijn moet dan groot genoeg zijn om echt verantwoordelijkheid te gaan nemen over jouw heling.
  • Maar je kan ook vertrekken vanuit het verlangen en je onbegrensde dromen maar dan vanuit het gevoel dat deze je geven. Het gevoel dat je ergens bij hebt moet dan ook weer groot en zuiver genoeg zijn, en zeker niet contradictorisch.

Met de Maan en Zon in Vissen zitten we in een vloeiend en veranderlijk teken dat zichzelf moet kunnen toestaan om te voélen én te veranderen naargelang dat gevoel. Misschien heeft men de ene keer een heel extroverte sociale nood om te verbinden met anderen, en ben je op een ander moment net zo introvert dat élke sociale interactie er al een te veel is.

De shape-shifting energie om jezelf toe te staan om te dromen en mee te gaan op jouw gevoel is redelijk radicaal. Het is geen ‘maybe baby’. Om bij dat gevoel te komen is het belangrijk om jezelf de ruimte en de stilte te geven om te luisteren naar jouw soulsong, het lied van jouw ziel dat luidkeels wil meezingen

  • Wat wil jij creëren?
  • Wat vraag jij je diep van binnen af of het mogelijk is?
  • Waar word jij toe geroepen?
  • Hoe zou dit jou doen groeien?

Om deze mooie spirituele maan te ondersteunen heb ik niet één maar twee podcasts voor je klaar staan…

De eerste nam ik vrijdag spontaan op ter ere van de vrouwelijke goddelijkheid in onszelf (en ja dit geldt ook voor de mannen) en de tweede gaat iets dieper in op de praktijk van je dromen realiseren aan de hand van jouw intentie.

Geniet van deze mooie spirituele energie – ook als we vanaf woensdag misschien wat meer crisis of conflict in onszelf waarnemen tijdens de energie van de Cross of Eden. We zijn hier om te leren en onze energie te verspreiden. En om de verantwoordelijkheid te nemen over ons droomleven en om ons stukje Eden hier op Aarde te creëren. Hiervoor is verandering onvermijdelijk. Ook als dit betekent dat je even de aansluiting met anderen verliest. Remember het gaat niet om ergen ‘in te passen’ om er bij te horen maar wel om volledig meesterschap te nemen over joùw energie, joùw Self, jouw Sat Nam & innerlijke wijsheid, om van daaruit open en eerlijk te verbinden.

Laat me gerust weten wat deze speciale ‘Super’ nieuwe maan met je doet . Vissen is het laatste teken van de dierenriem én het is de laatste maan cyclus voor we in eclips seizoen gaan, maar daarover een volgende keer meer!

* { word-break: break-word; }

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Human Design & Energy Wellbeing expert empower ik (hoog gevoelige) multipotentials in hun natuurlijke energie & authenticiteit, dit zowel als waarden gedreven creatieve manager of ondernemer als binnen de team & gezins relaties. Via advanced Human Design, energetisch lichaamswerk & kunstzinnig systemisch bewustzijn laat ik mensen graag thuis komen bij zichzelf om voluit hun true colours te laten schijnen in de wereld.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


I see your true colors shining through
I see your true colors and that’s why I love you
Cindy Lauper


Deze vind je misschien ook leuk