Onschuld en Universele Liefde: niet voor watjes!

Onschuld en Universele Liefde, dat is waar het deze week om draait Reader.
En voor je met draaiende ogen weg klikt, niémand hééft deze energie zomaar van zichzelf.

Ook niet als je een pasgeboren baby bent. Want zelfs dan draag je onbewust in je je cellulaire DNA al iets van de menselijke karma van schuld en schaamte mee.

Waar deze energie om draait is hoe diep je jouw lot kan aanvaarden zonder het persoonlijk te nemen. Vanaf dat we iets persoonlijk nemen, komen we in de afgescheidenheid. Het jij versus het ik. Terwijl de universele liefde van een andere dimensie is, die alles samen brengt. Met een open hart voor wat ademt en leeft, waarbij alles wat zich aandient ontvangen wordt om ons nog meer in die onvoorwaardelijke liefde te versterken.

In de Human Design blauwdruk maakt deze poort deel uit van een pad dat de Hero’s journey wordt genoemd. Deze energie maakt deel uit van een circuit dat bedoeld is om je te centreren in je hogere spirituele ZELF, en hierdoor jezelf en anderen te empoweren om jouw leven vol & menselijk te leven. Als een appel waar je voor de eerste keer in bijt, en waar je die gewaarwording nog helemaal onschuldig & onervaren mag gaan verkennen met je volledige lichaams bewutzijn en zintuigelijke waarneming.

De acceptatie van alles wat is, vormt de weg naar deze onvoorwaardelijke liefde. In plaats van te vernauwen en in te krimpen wanneer schokken en levensdrama’s zich aanbieden, zakken we net dieper in de aanvaarding van het leven. Het licht en het donker. De pijn en de vreugde van het leven. En dit misschien wel op het zelfde moment.

De hero’s journey is bedoeld om ons de liefde terug te herinneren. Om àlles op ons pad toe te staan, te accepteren en uiteindelijk te omarmen. Dit omarmen kan uiteindelijk enkel door dicht bij je lichaam te blijven, je te verdiepen in je adem en je adem te sturen naar de plaatsen waar je verkramping voelt. Fysiek – Emotioneel en Mentaal vrij.

Angst voor de dood en voor de beperking van het leven is ons grootste dilemma. Maar we hebben de confrontatie met de dood vaak nodig om voluit te kunnen leven. Om die universele liefde te voelen moeten we naar binnen keren, bewust ademen, ons ritme vertragen en zo bewustzijn in onze dagen brengen. Om zo het leven door de bril van het hart te kunnen zien en onze wondes te helen. Door jezelf in dienst te stellen van het hogere. Dat wat door jou als individu mag stromen om anderen te dienen. Want dàt is de enige vergoeding waar het hier in dit leven echt om gaat.

Vorige week had ik mijn transformational yoga teacher Mona Ahmad voor de podcast microfoon. Een vrouw die voor velen (inclusief mezelf) het pad naar transformatie geopend heeft, en daarvoor zelf heel wat ervaringen met de dood doorliep in het echte leven.
Ze is een 1/3 manifesting generator net als ik (testing the waters!), maar met een compleet open G-identiteit centrum, héél bijzonder (en ook wel logisch) voor een spiritueel teacher, zij vergroot immers de ziel & spirit van anderen, zonder haar eigen identiteit daarin te laten beïnvloeden. Als een spaceholder voor al wie zich geroepen voelt en als kanaal voor het hogere. Mét een stevig gedefinieerde wilskracht en leiding aangevende stem voor haar tribe. Luitster naar de podcast als je je door haar & haar verhaal wil laten inspireren.

Vandaag was ik dan terug zelf aan het woord om jullie de energie- update voor de komende 5 dagen te brengen mét voorbeelden uit het echte leven.

We hebben deze week het volledige kanaal van de initiatie gedefinieerd, door de verbinding van ons ego (de schokken in poort 51 / de noordelijke maanknoop) en de definiëring van poort 25 door de Zon. Dit is een sjamanistische energie die ons wil voortduwen om de eerste en de beste te zijn – Blijf dus dicht bij je adem om jezelf niet onnodig uit balans te laten brengen.

Zelf kreeg ik daar vandaag al een goede test in, want geen van de beide podcasts geraakten online. Een probleem bij het overzetten én weer terugzetten van mijn podcast leverancier Spotify. De helpdesk doet haar werk en nu is het dus al heel de namiddag geduld hebben… Even dacht ik het bijltje er voor vandaag bij neer te gooien, maar in plaats daarvan heb ik vertrouwen dat alles goed komt, wanneer het goed komt!

Hopenlijk kan het jou dan evenveel boeien als dat ik er plezier van heb gehad om te maken, laat het me gerust weten!

* { word-break: break-word; }

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Human Design & Energy Wellbeing expert empower ik (hoog gevoelige) multipotentials in hun natuurlijke energie & authenticiteit, dit zowel als waarden gedreven creatieve manager of ondernemer als binnen de team & gezins relaties. Via advanced Human Design, energetisch lichaamswerk & kunstzinnig systemisch bewustzijn laat ik mensen graag thuis komen bij zichzelf om voluit hun true colours te laten schijnen in de wereld.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


I see your true colors shining through
I see your true colors and that’s why I love you
Cindy Lauper


Deze vind je misschien ook leuk