Een Volle Maan eclips als een heel nieuwe Startlijn…

Tonight is de night Reader, want al léék het de vorige dagen ook al volle maan, vanavond (eigenlijk nu op dit moment) is het pas de reall deal. Een volle maan en maansverduistering in weegschaal met de zon in maan en een zeer transformatieve Pluto in waterman die actief meekijkt en ons de moed geeft om voluit in onze onafhankelijke kracht te gaan staan om een nieuwe start te nemen. Out with the old & in with the new.

Vooral op gebied van partnerschappen en relaties (Venus is de ruler van deze volle maan) is het gedaan met té empatisch, te emotioneel afhankelijk en té reddend te zijn. We worden aangezet om meer verantwoordelijkheid op te nemen voor ons leven en daar hoort het herbekijken en beëindigen van relaties en het aangaan van nieuwe partnerschappen ook bij.

‘Karma is a bitch’ is een ietwat ongelukkige uitdrukking, want karma op de juiste manier geleefd is hélemaal geen bitch. Het is in tegendeel een natuurlijk proces waarbij je lichaam je onbewust brengt waar je moet zijn om jouw neigingen en patronen volledig aan bod te laten komen om jouw portie toegewezen karma te verwerken.

En de bewuste observeerder mag nu dan ook voelen dat je met bepaalde zaken klààr bent. Dat sommige delen van jou iets nodig hadden om te doorvoelen maar nu niet meer…

We identificeren ons zo vaak met ons verlangen vanuit een gevoel van afgescheidenheid dat we niet handelen vanuit innerlijke vervulling maar vanuit een eeuwige hunkering. Het is dit afgescheiden gevoel dat je extra karma geeft in de vorm van het verlangen om beter te worden door te doén om te kunnen zijn (en zo vervulling te vinden) in plaats van te bewegen van zijn naar doen naar hebben, wat een veel meer natuurlijke flow is.

Achter de schermen werkt Venus in Vissen op een diepere laag om karmische relaties uit te zuiveren en ons meer bewust te worden van ons hart , onze liefde en hoe we deze op een voedende manier inzetten om te dienen vanuit ons unieke zijn.

Deze maaneclips duwt ons met een liefdevolle shot onder je gat over de startlijn om ons met een klare intentie te richten naar onze toekomst en naar het type mensen dat goed is voor jou en jouw transformatie.

Het type mensen dat goed is voor jouw transformatie zijn niet altijd de ja-knikkers of de vele volgers op sociale media die zich als een lekker warm comfortabel badje naar jouw grillen voegen, maar misschien net de mensen waar je op een vredige manier opinies met kan uitwisselen, om zo jullie blik verder te openen zonder het eens te moeten zijn met elkaar.

In Human Design taal brengt deze volle maan eclips ons een zeer persoonlijke energie met heel wat groei & transformatie voor het individu en het collectief. Onze Opinies (in poort 17) en de energie van Correctie (poort 18) spelen hierbij een belangrijke rol, en dan vooral in hoe deze ons mogen helpen in het voeden/vinden van Bewuste relaties & partnerschappen met mensen die goéd voelen voor jou en die je in jouw onafhankelijkheid en transformatie ondersteunen.

Ik geniet zelf voluit van deze energie, in mijn eigen coconnetje (manlief is op ski-trip) op mijn geheel eigen-wijze manier van niét SMART leven, dan wél vanuit overgave aan mijn missie en het volgen en fine-tunen van mijn eigen energie. Self Mastery kan alleen maar geleefd worden van binnen naar buiten en enkel dààrin wil ik een thought leader zijn.

Wil jij ook leven vanuit meesterschap? Er is momenteel nog één plaatsje vrij om in te stappen in het 1:1 Soul Mastery jaartraject. Wil jij op een informele manier verbinden met een soultribe van gelijkgestemde bewuste zelfstandige ondernemers dan is een plaatsje in onze CoCreatie Cirkel op 5 april wellicht iets voor jou.

Ik wens jou nog een hele fijne inzichtrijke volle maan, en voor wie mijn stem in zijn oortjes wil is er ook nog de nieuwe SoulFueled Leven podcast aflevering Enjoy Listening!

* { word-break: break-word; }

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Human Design & Energy Wellbeing expert empower ik (hoog gevoelige) multipotentials in hun natuurlijke energie & authenticiteit, dit zowel als waarden gedreven creatieve manager of ondernemer als binnen de team & gezins relaties. Via advanced Human Design, energetisch lichaamswerk & kunstzinnig systemisch bewustzijn laat ik mensen graag thuis komen bij zichzelf om voluit hun true colours te laten schijnen in de wereld.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


I see your true colors shining through
I see your true colors and that’s why I love you
Cindy Lauper


Deze vind je misschien ook leuk