Loslaten van controle om syncroniciteit te mogen ontvangen

Zaterdag stuurde ik mijn SoulFueled Leven podcast in de wereld met het thema ‘Controle’, of beter het loslaten ervan.

Ondertussen staat de zon reeds voor de derde dag onder de invloed van de energie van poort 21, de Jager, ook Manager genaamd.
Dit archetype staat helemaal in het puntje van het ego-hart centrum en wijst naar de keel.

Dit gaat over de power van het ego om, gemotiveerd door waar het hart vol van is, zijn wilskracht aan te wenden om de materiële resources voor zichzelf en zijn tribe te laten groeien door deze op een goede manier te managen & te controleren hoe deze worden verkregen en aangewend.

Heb je deze poort gedefinieerd dan reikt die vanuit jouw community-hart uit naar de keel, op zoek naar de stem, de uitdrukking en de actie van poort 45 – De verzamelaar of de Koning/Queen (CEO) die op de troon zit en de autoriteit & het overzicht heeft om de budgetten & resources te verdelen naar bvb de eerste minister van Onderwijs / Cultuur / Werkgelegenheid etc.

Samen vormen ze het unieke (en in één individu zeldzame) kanaal van het Geld. De Money Line.

Hoe deze kosmische energie op dit moment opdaagt voor jou hangt ervan af of jij een open of gedefinieerd ego-hart centrum hebt, en daarmee dus al dan niet een consistente toegang hebt om jouw wil & daadkracht aan te sturen. Het mijne is ongedefinieerd, en competitie of teveel concurrentie energie geeft mij een heel ongemakkelijk gevoel.

Maar ik heb poort 21 wel als mijn Chiron poort. Deze energie wordt niet meegenomen in Human Design en heeft dus geen invloed op mijn Energie Type of Energie Flow, maar het is dus wel iets dat me is meegegeven als ‘uitdaging’ of wonde om te helen.

Jahaaa, die Money Mindset heeft wel wat karma meegekregen in mijn geval.

Met een overgrootvader die van valsmunterij beticht werd en een papa die zijn goed draaiende zaak (en daarmee ook zijn mentale gezondheid) ten onder zag gaan nadat hij deze had overgedragen aan een nietsnut, was mijn eigen papa héél voorzichtig met waar de middelen voor werden aangewend, en groeide ik op met een schaarste mindset.

Gelukkig was er mijn mama met haar autoriteit van poort 45– die het overzicht hield op het familie budget en zo de macht had om mij wél de goede leren schoenen te geven die mijn moeilijke platvoeten nodig hadden in plaats van de plastieken brol van de Shoe-Confex in Boechout. Mijn papa krijgt by the way nog steeds ‘een zondag’ van mijn mama, die hij dan opspaart om aan zijn oogappels van kleinkinderen te geven 🙂 . Zo draagt zij van op haar moederlijke troon ook nog bij aan de energie van synergie in de tribe.

Met een echtgenoot met poort 45 en een dochter met poort 21 zie ik hoe de electromagnetische dynamiek verloopt in een relationele context, wat best uitdagend kan zijn, want als manager moet je dus wel de toestemming (vraag of uitnodiging) krijgen om zaken te mogen controleren. Een abrupte en niet consensuele overname van de macht en het uitoefenen van controle zonder hier de autoriteit voor te krijgen, loopt immers nooit goed af. Dus weet de dochter haar vader al heel haar leven goed in te pakken door hem alle liefde, knuffels en kusjes te geven die hij nodig heeft zodat hij haar blijft bedienen als zijn ‘prins(es)’.

Wil je graag leren hoe de controle loslaten mij hielp om mijn missie in de voor mij juist voelende richting te laten door-evolueren dan raad ik je aan om de podcast van deze week te luisteren.

Ik ben alleszins héél blij met de synchroniciteiten op mijn pad en het karma dat langzaam maar zeker uitgezuiverd geraakt door de controle (of achterdocht) op het materiële los te laten en de focus te leggen op mijn eigen energie huishouding. Want als die levenskracht zonder blokkade door kan stromen waar die heen wil, volgt de rest ook!

Wil jij ook graag de magie van het volgen van jouw energie ervaren en ben jij zelf ook ondernemer?
Dan nodig ik je graag uit op de 2-maandelijkse SoulPreneur CoCreatie Cirkel waar je kan verbinden met gelijkgestemde ondernemers om mét de kennis van jouw blauwdruk te sparren over de zaken waar je als mens en ondernemer tegenaan loopt.
Deze cirkel sessies (eentje op 5 april en eentje op 7 juni) vinden steeds plaats te Mortsel op de eerste vrijdag van 19.30 – 22.00u aan een zeer toegankelijke cash bijdrage. Wil jij er nog bij zijn, stuur me dan snel een persoonlijke berichtje, de plaatsjes lopen vol.

@media only screen {* { word-break: break-word; }}
@media screen and (max-width: 384px) { .mail-message-content { width: 414px !important; } }

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Human Design & Energy Wellbeing expert empower ik (hoog gevoelige) multipotentials in hun natuurlijke energie & authenticiteit, dit zowel als waarden gedreven creatieve manager of ondernemer als binnen de team & gezins relaties. Via advanced Human Design, energetisch lichaamswerk & kunstzinnig systemisch bewustzijn laat ik mensen graag thuis komen bij zichzelf om voluit hun true colours te laten schijnen in de wereld.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


I see your true colors shining through
I see your true colors and that’s why I love you
Cindy Lauper


Deze vind je misschien ook leuk