‘There is a crack in everything, that’s how the light gets in’ nieuwe maan energie

Dochter Uma besluit gisteren om me te helpen met de aperitief hapjes en dus kies ik in plaats van een podcast de classic rock playlist op Spotify. Led Zeppelin knalt door de speakers met een heel lange intro die zij linkt aan een reclame spot. Daar gaat mijn cool-factor als mama. Als ze minuten later terug afdruipt naar haar kamer, zet ik mijn eigen Sunday Cleaning Mood playlist op en voel mijn zenuwen onmiddellijk zakken bij de ‘Dance You pretty’ tonen van Chad Lawson.

Ik word terug gezogen naar mijn Kleine Tiki opleidingsjaren waar naast kunstzinnig systemisch werk ook lichaamswerk uitgebreid aan bod kwam. De eerste keer ongegeneerd in groep met mezelf dansen op de tonen van deze muziek, genieten was dat…

Ik ben altijd al een danser geweest. En als ik het mag geloven een goede ook! Alle ogen waren op mij gericht als ik de dansvloer innam. Ja, ik nam er mijn plaats ook echt wel in. En toch was er altijd nog een stemmetje dat danste opdat anderen mijn dansen mooi of cool zouden vinden. Aaah dat ongedefinieerde ego, dat zó hunkerde naar goedkeuring en graag gezien worden!

Ondertussen gaat de playlist over op Surrender van C.C.White. Ooh my God wat heb ik deze plaat grijs gedraaid toen mijn hart gebroken voelde omdat ik tot de constatatie was gekomen dat ik geen aansluiting meer voelde met de hubs na mijn spirituele ontwaking als boogschutter, waar hij, ja eigenlijk gewoon dezelfde constante aardse stier bleef…

De emotionele strijd die in mij woelde is gekalmeerd, met dank aan mijn verdere persoonlijke ontwikkeling en het bewustzijn over zijn/onze energie & Human Design, maar een zoeker zal ik altijd blijven. Met vijf planeten én mijn ascendant in boogschutter is dat ook niet zo verwonderlijk.

De twijfels die ik op mijn pad tegenkom omarm ik ondertussen ten volle. In mijn eigen coconnetje of op de yoga mat. Want ik weet dat door ze te voelen mijn spirituele ziel altijd weer een beetje meer groeit. Voorbij het slachtofferschap richting vrijheid.

Ook deze eclips-tijd met een nieuwe maan & zonne eclips, op maandag 8 april om 20.34u, zal voor heel wat mensen ontwakende schokken meebrengen. Met de Zon, de Maan, Chiron en de Noordelijke Maanknoop op exacte dezelfde plaats op 19’ 24’ in ram (Human Design poort 51) krijgen we een hele nieuwe healing cyclus en individuele ontwaking cadeau aangevuld met mooie individuele intuïtieve klaarheid van de Aarde en de Zuidnode in poort 57. Voeg in die mix ook nog een vertragende Mercurius retrograad en Venus toe in ram, met Mars in vissen als heerser die ook nog eens bíjna conjunct staat met Saturnus, en dan begrijp je waarom men al jàren spreekt over dit scharnierpunt.

Yin (het vrouwelijke zijn) en Yang (de mannelijke daadkracht) komen samen om jouw bestaansrecht te claimen. Jouw éigen motivaties en dromen te tonen en voelen onder al die aangeleerde afhankelijkheidspatronen.

Deze slowdown is immers bedoeld om ons inzichten te geven rond de delen in onszelf die we verbannen hebben door karmische gebeurtenissen en relaties. En van daaruit mag dan de daadkracht ontstaan om die delen terug bij elkaar te brengen en zo onze ziel & authentieke identiteit & zingeving terug heel te maken.

Het vraagt diep werk om jouw eigen schatkist binnenste buiten te keren en zo jezelf terug helemaal opnieuw te ontdekken. Maar iets drijft ons voort, alsof er geen terugweg meer mogelijk is.

Met respect en herinnering van de oude patriarchale en puur kapitalistische lessen is het tijd voor een nieuwe cyclus. Als een hergeboorte en een nieuw begin dat altijd uit schokken & het zien van de oude beperkingen ontkiemt.

We hebben de scheuren nodig om onze echte ziel te zien. of zoals Leonard Cohen het zo mooi omschrijft ‘There is a crack in everything, that’s how the light gets in’…

Over cracks,dromen, angsten en zoveel meer praat ik later op de dag in de SoulFueled Leven podcast, met deze keer een throwback en misschien ook wel een beetje een vooruitblik in mijn eigen ontwakingsproces.

Kan je wel wat extra support gebruiken tijdens deze energetisch overweldigende tijd, dan kan een Eclipse Transit reading extra klaarheid brengen. Voor kennis ondernemers, trainers of coaches die voelen dat ze willen cocreëren met de energie van het moment zal de ‘Kort & Krachtig’ Expertsessie een mooie aanvulling zijn voor het volgen van jouw eigen strategie en autoriteit. Meer info vind je onder mijn uitgebreide aanbod met SoulExperiment Readings & Consults.

Dan wens ik je nog een heel mooie inzichtrijke transformerende zonne-eclips toe, helemaal dicht bij jezelf.

@media only screen {* { word-break: break-word; }}
@media screen and (max-width: 384px) { .mail-message-content { width: 414px !important; } }

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Human Design & Energy Wellbeing expert empower ik (hoog gevoelige) multipotentials in hun natuurlijke energie & authenticiteit, dit zowel als waarden gedreven creatieve manager of ondernemer als binnen de team & gezins relaties. Via advanced Human Design, energetisch lichaamswerk & kunstzinnig systemisch bewustzijn laat ik mensen graag thuis komen bij zichzelf om voluit hun true colours te laten schijnen in de wereld.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


I see your true colors shining through
I see your true colors and that’s why I love you
Cindy Lauper


Deze vind je misschien ook leuk