Onze strategie als leidraad: gemakkelijk in theorie, moelijker in de praktijk

Hawthorne.

Example link

Je strategie als leidraad

De eenvoudigste inzichten zijn vaak het moeilijkst te implementeren omdat je ze zo lang anders hebt aangeleerd en gedaan.

Als een oude versleten vest die je maar blijft aandoen in plaats van ze wég te gooien.
Je moet jezelf er met andere woorden vaak attent op maken en heel bewust op bevragen. Is wat ik zeg en doe in alignement met mijn nieuwe, meest échte ik.

Elk Human Design type heeft een eigen STRATEGIE om beslissingen te nemen en dat is dus niet op basis van het dénken maar wel op basis van het voelen. En dat voelen doe je dan met jouw autoriteit (daar zijn er 8 van).
Gebruik dit ipv de ‘zou ik’ uit je hoofd/ego in alles wat je uitdrukt of tot uitdrukking wil brengen.

GENERATOR: jezelf goed leren kennen en dan wachten op de vraag (je buik voelt de respons op wat je écht wil en duurzaam voldoening geeft om dagelijks aan te bouwen of niet).

MANIFESTING GENERATOR: visualiseren, informeren én wachten op de vraag (je buikgevoel antwoordt op wat je plezier, voldoening en afwisseling geeft in het moment).

PROJECTOR: je toont aan de wereld hoe jouw overzicht en inzicht bijdraagt aan succes en wacht op de ùitnodiging om te gidsen, af te toetsen met jouw autoriteit, jouw energie is kostbaar.

MANIFESTOR: je informeert en start zaken op volgens joúw vurige visie (you ain’t no pizza) en trekt je terug wanneer het vuurtje brandend is om terug op te laden voor nieuwe initiaties.

REFLECTOR: jouw openheid is als een oude sjamaan, je proeft, wikt en weegt over de mensheid en gaat anderen dan reflecteren en vaak ook verrassen over wat wel of niet goed loopt.Je bent een lunar being en wacht een maancyclus om alles geproefd te hebben.

Benieuwd hoe je dit toepast in je leven, werken en ondernemen, schrijf je dan in op de maanbrief voor meer kosmische wijsheid.


Deze vind je misschien ook leuk