Yoga Nidra in de boardroom en de ideeënpoort activatie

Is het idealistisch om open te staan voor alles wat er mogelijk is Reader?

De gave van ideeënpoort hexagram 11 (Peace / gate of Ideas) , is tegelijk heel erg yin-zijn als yang-doen. In de I Ching heet deze energie ‘Heaven on Earth’ en wordt afgebeeld door drie onderste volle yang lijnen als Aarde en drie bovenste onderbroken yin lijnen als Hemel.

De onderste lijnen gaan over het zelf doén en experimenteren om een sterke eigen fundering te leggen. De bovenste gaan om de innerlijke verlichting die je doorheen dit experiment mag ervaren.

Het is immers door niet klakkeloos te ‘geloven’ wat een bevinding, religie, guru of bepaalde ‘wetenschap’ je wil doen laten geloven maar om kritisch én open te blijven staan dat je de Hemel op Aarde kan bereiken. Je wil geen geloof volgen maar open staan om in alles je perspectief te laten veranderen in plaats van de waarheid te verduisteren om ‘jouw waarheid’ dé juiste te laten zijn. Want net dan ga je de waarheid verduisteren.

Als je ‘gelooft’ dat alles energie is, net als de kwantum fysica aantoont, vind ik het ook belangrijk dat je dit zélf gaat ervaren. Dàt is waar mijn begeleiding ook steeds rond draait. Om met jouw blauwdruk in de hand uit te breiden en vérder te komen vanuit jouw eigen natuurlijke creatieve energie.

Om échte verbinding te maken met de wereld en het universum vanuit het authentieke creatieve beeld dat je van jezelf de wereld instuurt. Om je eigen lat hoger en vooral meer idealistisch hoog te durven leggen vanuit een stevig fundament ónder die top.

Een berg beklimmen naar de hoogste top (en de innerlijke verlichting bereiken) gaat simpelweg niét als je jouw aardse leven niet kunt leven vanuit onvoorwaardelijke liefde én je jezelf niet de ruimte en tijd geeft om je te voeden met jouw idealen.

Het ideaal hier is niet letterlijk of persoonlijk te nemen, het is niet nóg iets dat je moet nastreven. Het is eerden iets dat ‘ontstaat’ in het spel of de ‘maya’ en waar je jouw ideaal als wortel gebruikt om jouw frequentie steeds hoger te liften. Tot je simpelweg op de juiste plaats bent op het juiste moment om vanuit jouw eigen energie vibratie te mogen geven én ontvangen wat jou blij maakt én impact geeft voor ‘Licht en Vrede’.

Vandaag mocht ik de heerlijkste SoulTalk podcast opnemen met Isabel Van De Weyenberg. Zij volgde de afgelopen 9 maanden het SoulMission traject om haar basis te verstevigen en haar mooie energie vanuit authentieke trots uit te dragen.

Naast haar titel als Technisch Projectleider bij FlandersMake en healthy snack maker (Crack-a-bit), is ze ook Yoga Nidra Innerlijke Rustbrenger om zo niet alleen de performantie maar ook de levenskwaliteit te verbeteren binnen bedrijven. En ja, je kan het ‘idealistisch’ noemen om een tool als Yoga Nidra te willen uitdragen in een bedrijf vol logisch denkende ingenieurs, de vrede & rust die ze met Isa-nidra de wereld in draagt, is zeer voldoening gevend en puur pionierswerk. Dat dit pad niet het gemakkelijkste pad is, is duidelijk maar als ze haar persoonlijke manifesting generator rolmodel energie in de hogere vibratie kan uitdragen, heeft ze daar wel letterlijk alles voor in huis. Welke weg ze bewandelde om haar harde, aardse ‘performante’ kant te combineren met haar spirituele hart, daar vertelt ze over in deze Soul-Fueled Leven aflevering (you tube / Spotify)

En mijn ideeënpoort 11, waar de zon deze week al vier dagen in staat is héél happy om bij te mogen dragen aan het ideaal om met Human Design ook de corporate wereld wat ‘bij te vijzen’ als het gaat om wellbeing.

Dat men met de kennis van Advanced Human Design & het upliften van je Energy Flow een rimpel effect kan creëren om ons energetisch welzijn op meerdere gebieden te upliften (zowel in het persoonlijke, relationele als professionele werkveld), daar wil ik anderen graag toe inspireren met de ideeën in de ‘a new era & energy flow met advanced Human Design’ afleveringen op mijn You Tube kanaal Kristin Juliette Soul to Soul.

Wil jij ook bijdragen aan een SoulFueled Leven doorheen jouw misse en zingeving, en kan je daar een klankbord & compagnon de route bij gebruiken, dan ben je welkom voor een SoulFueled inspiratie gesprek om te bespreken wat en hoe ik dit voor jou in 2024mogelijk zie via mijn jaarlijkse SoulMastery 1:1 begeleiding of de Phoenix Energy Circle (Human Design mastermind).
Ik hoop van harte dat 2024 ook joùw jaar mag zijn om de weg te nemen waar jouw hart volledig in zit.

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Energy, Wellbeing en Human Design expert help ik jou als (hoog gevoelige) multipotential groeien naar een leven met meer zingeving en (relatie)geluk, dit zowel als waarden gedreven ondernemer als binnen je team & gezins relaties.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


Don’t die with your music still in you
Don’t die with your purpose unfulfilled
Don’t die feeling as if your life has been wrong
Don’t let that happen to you
Wayne Dyer


Deze vind je misschien ook leuk