De ’trickster’ energie of het gevoel nooit genoeg te hebben…

Arrogant.
Dat ene woord.
Legde zoveel bloot.
Van wat ik nog niet zag…

Buiten regent het pijpestelen. Maar ik zit lekker warm en droog bij Severine voor de open stoof waar de heerlijk ruikende soep staat op te warmen. Ik boekte voor mij & mijn ‘lekker in je vel’ vriendinnen een opstellingsdagje. Mijn lieve soulsister Siggi stond al tussen de paarden, maar ook ik wil klaarheid in een steeds terug kerend patroon in mijn onderneming.

‘Waarom mag jij niet ontvangen?’ vraagt Severine na het luisteren naar mijn ancestrale verhaal op een arrogante manier. Waarna ze ook benoemt dat ze dat bewust op zo een arrogantte toon vraagt.

Ik schiet onmiddellijk in mijn hoofd. Mijn verdedigingsmechanisme als het gaat om mijn emoties met een open emotioneel centrum.
En het ‘kritische krisje’ kaatst dat ook zo terug. ‘Je stelt een vraag aan mijn hoofd’!
Severine lacht me bemoedigend toe…

‘Omdat het niet veilig is’, antwoord ik fluisterend.

En ik voél in al mijn vezels wat dit antwoord met me doet. Alsof er iets open breekt in mij. Een shift die ik nodig had om voluit in mijn kracht te staan als ondernemer…

De valse bescheidenheid opzij te schuiven. De juiste complimenten te laten binnen komen maar ook mijn vólle mentorship op te nemen.
Ook als ik weerstand voel bij de klant, toch de pijnstukken durf te laten aankijken…
Ook als ik hierdoor mijn pleasing rol wil opnemen om niet arrogant te worden gevonden. Of mijn prijzen betaalbaar (lees te goedkoop voor de energie die ik er zelf in investeer en de magische shifts die het brengt ) wil houden om álle mensen te kunnen helpen.

Zodat ík niet verbannen of bedrogen uitkom.
Zoals het mijn overgrootvader en mijn pépé zaliger wel overkwam.

Waardoor ik natuurlijk óók dié mensen aantrek.
Die het niet ‘kunnen betalen’ en met wie ik vanuit mijn open hartcentrum graag een dealtje wil doen (don’t we all Reader? ), maar waarvan ík mijn rekeningen en mijn gedroomde leven zelf niet kan betalen. Waardoor mijn coaching praktijk ook niet duurzaam zou blijven én de prophecy zichzelf zou herhalen. En waardoor ik de klant ook echt niet zou empoweren met mijn ‘gratis helpen’, en hij/zij mij ook niet, omdat je altijd krijgt wat je betaalt, en de energie dus niet zuiver zou voelen.

“Waar je (een deal) neemt moet iemand anders ook altijd inleveren.”

So no more.
Ik geef royaal én ik mag royaal ontvangen.

Voor mijn luisterend oor als jouw soul confidante, voor mijn diepte onderzoek naar joúw energie sterktes én blokkades en voor al mijn kennis en ervaring rond de optimalisatie van je fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele energie doorstroming.
It is all about the energy! En mijn gràtis podcast, sociale media content en nieuwsbrief waar ik mijn hart en ziel in steek, hebben op zich al zoveel meerwaarde dat ik hier ook al royaal geef, zónder hier iets voor te moeten ontvangen. Voor ieder wat wils!

And so it is.

🎙 Deze week is de energie van de ‘egoïst , de trickster, de verkoper of hypnotiseur’ universeel sterk voelbaar. En daarmee ook de oude ancestrale angst patronen om nooit genoeg te hebben. ‘De taming power of de great’ éen van de belangrijkste Money Mindset poorten…. Dus praat ik in de SoulFueled Leven Podcast van deze week over deze energie en de inzichten die ik mocht ontvangen.

In onze cultuur van tekort denken is dit een must-listen als je meer wil leren over je money mindset. Enjoy 🎧 !

Met dank aan Severine Bollaerts en Annick Mahieu om de systemische blinde vlekken in mijn ondernemerschap en mijn ouderschap zichtbaar en vooral voelbaar te maken. 💝🙏

SoulFueled Aanbod Overzicht voor 2024:

  • SoulMastery 1:1 jaartraject: voor empowerde multipotentials die hun aardse en spirituele kant meer met elkaar willen verbinden om volledig vanuit hun kern te leven (en ondernemen) in de meest liefdevolle authentieke versie van zichzelf (max 11 plaatsen/jaar).
  • Phoenix Energy Circle half-jaarlijkse groepscontainer inclusief 5 daagse retreat: voor in totaal 7 mensen-mensen (nog 6 plaatsen beschikbaar) die vanuit de kennis van de 9 energie centra hun eigen energie stroom willen optimaliseren en met deze kennis ook een rimpel-effect willen creëren in hun eigen werkveld.
  • De SoulExperiment ‘Coming Home’, ‘SoulPreneur en ‘Connection Reading bundels om dieper inzicht te krijgen in de theoretische kennis van jouw Human Design blauwdruk (& in relatie tot je partner / kind / familie etc.)

Heb je nog vragen of eigen ideeën voor samenwerking? Via mijn mailbox beantwoord ik ze graag!

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Energy, Wellbeing en Human Design expert help ik jou als (hoog gevoelige) multipotential groeien naar een leven met meer zingeving en (relatie)geluk, dit zowel als waarden gedreven ondernemer als binnen je team & gezins relaties.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


Don’t die with your music still in you
Don’t die with your purpose unfulfilled
Don’t die feeling as if your life has been wrong
Don’t let that happen to you
Wayne Dyer


Deze vind je misschien ook leuk