Geduld… daarvoor stond ik achterin de rij!

‘Geduld… daarvoor stond ik achterin de rij’, was mijn standaard uitdrukking om aan te geven dat alles bij mij snél moet gaan!
Ik ben er ook best niet trots op hoor. Mijn man noemt het soms smalend ‘een moeke doen’ want ik heb het van geen vreemden.

Als mijn lieve mams ons haar tijdschema wilde laten volgen, gingen mijn haren nochtans recht staan. Dit vrijheidskonijn reageerde daar heel slecht op.

Ik let er in het algemeen dan ook op, om niet in hetzelfde schaduwkantje te gaan staan. Mijn man en kinderen staan op wanneer ze dat zelf willen, op zondag schuiven we pas om 13u aan voor de brunch (na de scoutsvergadering van de oudste dochter) en gaan slapen doen we allemaal op ons eigen ritme…

Wachten om te krijgen of de ander te laten doen wat ik wil, dat heb ik ook echt moeten leren.

Dat ik een manifesting generator met single definition ben, is daar al één uitdaging in (we like to move quick en hebben geen ander nodig om beslissingen te maken voor onszelf), maar ook de energie van mijn ‘vaste ritme’ Jupiter poort 5, waar ook de Zon deze week in staat, stelt me hier soms op de proef.

Als sacrale onderdeel van het kanaal van het ritme staat deze energie voor ‘wachten’, voor je eigen gewoontes, je eigen rituelen hebben om de tijd in te delen. Mijn ochtend routine is daar een voorbeeld in, en ook voor het slapen gaan heb ik mijn vaste structuur nodig. Mensen met deze energie hebben hun eigen vaste ritme en routine in het leven en het kan dus behoorlijk oncomfortabel zijn om je hierin te moeten aanpassen. Klinkt dit ook bekend voor jou Reader?

In de schaduwkant kan je drammerig en ongeduldig zijn, maar door het leven en de ervaringen heen leer je net dat je met geduld en wachten op het juiste moment véél verder komt. Uiteindelijk kan je leren om in een zone van tijdloosheid te belanden, waarbij heel de omgeving rond jou ook veel zenvoller wordt.

Tijd is uiteindelijk maar een construct dat door de mens uitgevonden is…
Als we in onze ReLoad Studio samen met elkaar in een meditatie zitten, kan ik die energie ook ervaren en daar dan enorm van genieten…

Als programma partner staat de Aarde in de energie van ‘verandering (hexagram 35)’.

Echte vooruitgang kan je enkel ervaren door te wachten op de juiste tijd, door de juiste ervaring en door niet te snel in de emotionele reactie te stappen. “Life is always a matter of waiting fort he right moment to act”, aldus de wijze Paulo Coelho.

Voel je jezelf deze week extra uitgedaagd in je ongeduld (note to self), denk dan even aan deze energie, zet je in een mooie rechte houding, adem een paar keer diep in en nog dieper uit en beeld je in dat je een boom bent met wortels diep in de aarde en takken die reiken naar de lucht.

In de SoulFueled Leven podcast aflevering van deze week deel ik hoe ik in mijn coaching trajecten mag leren van mijn klanten en de juiste mensen hiervoor aantrek. Waar ik ook héél nederig en dankbaar voor ben!

In februari gaat de eerste Phoenix, Energy Circle van start Een unieke kennisdeling, mastermind en retreat week ineen om energetisch te groeien naar een volgend niveau door én een diepere verbinding met jezelf én een dieper begrip (en daardoor ook connectie) van elkaars energie. Werk je met en voor mensen is dit jouw call om nog echter en authentieker de beste energetische versie van jezelf te belichamen en een nog betere humane begeleider te zijn, met begrip en respect voor onze verschillen naast de eeuwige zoektocht naar hamonie en gelijkgestemdheid.

Deze vrijdag (8/12) genieten we samen van een heerlijke mantra zangcirkel in de ReLoad Studio te Mortsel.
Muziek en Zingen zijn echt de ideale manier om je keel vrij te maken van blokkades. Je voelt de energie volledig verticaal door je stromen en komt helemaal in alignement. In het zingen worden we begeleid door Lotte ‘Mantra-Amrita’ Verbeeck. Zij is naast zangeres en kundalini yoga teacher ook muziek – en stem therapeut waarvan de gezondheidsvoordelen super veelzijdig zijn. Ook als je geen zang ervaring hebt, ben je heel welkom en in goede handen in onze intieme kring!

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Energy, Wellbeing en Human Design expert help ik jou als (hoog gevoelige) multipotential groeien naar een leven met meer zingeving en (relatie)geluk, dit zowel als waarden gedreven ondernemer als binnen je team & gezins relaties.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


Don’t die with your music still in you
Don’t die with your purpose unfulfilled
Don’t die feeling as if your life has been wrong
Don’t let that happen to you
Wayne Dyer


Deze vind je misschien ook leuk