Volle maan in tweelingen en de pure bekken energie van de Manifesting Generator

Ooo yes, we are on FIRE Reader!

Sinds vorige week donderdag (my birth date) zitten we in de pure manifesting generator energie. Iedereen kon deze week dus best wel eens ervaren hoe het voelt alsof er peper in je gat zit wanneer je in respons van een urge iets écht wil, en dan wel nù. Of misschien kon je net ervaren hoe anderen hun energie misschien ook een beetje pittig was omwille van iets dat ze nù gedaan wilden krijgen (van zichzelf en van jou).

Wanneer de individuele sacrale poort energie van de POWER, zich verbindt met het NU, moeten de dingen in beweging komen. ‘Waar gedachten daden moeten worden’ is het design van dit kanaal, en eigenlijk is het woord ‘gedachten’ daar niet goed gekozen. Het is meer je lust, je goésting dat iets laat ontspruiten in het moment. In mijn Personal Power Birthday podcast aflevering omschrijf ik deze manifesting generator energie als een ejaculatie. Moeilijk controleerbaar en zeer onbewust, ook al werk je er misschien wel al even naar toe (zonder dat ‘het’ komt). Dit is pure bekken energie…

In real life ziet het er niet altijd zo ‘pretty’ uit. De eerste lijn van deze energie heet dan ook ‘the bully’, verwijzend naar het ondiscriminerende machtsvertoon dat de black panther als bijhorend archetype heeft wanneer hij zelfverzekerd, soepel en schijnbaar moeiteloos in bomen klimt of op een prooi jaagt.

Als ik mijn man na ons aperitiefje vraag om de tafel af te ruimen en de steak te bakken (zijn eten en zijn specialiteit), zegt hij wel ja maar staat toch niet onmiddellijk op. Waarna ik in een kramp schiet , de zaken zelf naar de keuken breng en de grillpan op het vuur zet. Ik wil graag eten en daarna nog wat verder werken aan de webpagina van mijn nieuwe Phoenix Energy Circle. Mijn onbewuste ‘kort lontje’ reactie is dan niet iets waar ik trots op ben, maar ik kan het (achteraf) gelukkig al wel plaatsen.

Ik werk zelden in het weekend, maar deze keer voel ik alles zo goed klaar zitten, dat het er gewoon uit moét (denk aan die ejaculatie, die laat zich ook moeilijke tegen houden hé). Of beter dat ik het er gewoon mag laten uitkomen. Uiteraard wéét ik sinds ik met mijn Human Design experimenteer dat ik met deze energie stappen oversla, en daar achteraf nog ga moeten op terug komen, maar wat nù klaar zit moet er nù ook uit. Dat is dus het effect van de rechtstreekse verbinding van deze Power met de keel, het manifestatiecentrum in het NU. Dat ik ook extra aandachtig moet zijn om me niet op teveel ‘goesting zaken’ tegelijk te willen richten, is daarin ook mega helpend (en in de praktijk soms nog steeds mega moeilijk)!

Dat deze energie ook een heel grote schaduwkant heeft, daar is onze wereld getuige van. Want alhoewel er dus heel veel sterkte en kracht zit in deze zelfzekere, zelf ontplooiende lifeforce energie, zorgt het er ook voor dat we zaken kunnen forceren en initiëren zonder te wachten en antwoorden op het leven…
Terwijl deze baarmoeder energie net niét gaat om die yang (mannelijke) doe-modus maar wel om de (vrouwelijke) yin zijnsenergie door de dingen zich te laten ontvouwen (manifest worden) zonder te weten waar het exact naar toe moet of zal gaan. De geïnspireerde actie dus van het resultaat los koppelen en boy is dat al een grote levensles geweest (waar ik ook meer over vertel in mijn birthday podcast)

Als je jezelf volledig kan openen vanuit je bekken, en jezelf verbindt met je levensadem, met een rechte en bestendige houding, dan hoéf je niets te forceren omdat je alles innerlijk al wéét. En dan krijg je de energie van een puur goddelijke wezen in beweging, zonder agenda levend vanuit pure JOY in een menselijk lichaam waardoorheen de kundalini stróómt.

Ook de Volle Maan die we deze ochtend mochten ervaren droeg haar steentje bij aan deze energie.

De Zon én Mars staan beide in deze Personal Power boogschutter energie en stuwen ons voort vanuit onze goesting. De maan en de aarde zorgen voor het tegengewicht van de tweelingen comtemplatie in het nù. Van het niet alles te moeten weten (er zijn altijd meerdere wegen naar Rome) , maar zich te laten ontvouwen in het nu, liefst zonder de non-self angst om iets te missen (FOMO).

Had jij dit weekend last van FOMO of kon je jezelf toestaan te zakken in die bekken energie? Ik hoor het graag in reaktie op deze mail!

De Energy Flow agenda van deze week veranderde naar aanleiding van een ’te volle agenda’:

De live Energy Flow Cirkel van 30/11 avond werd alsnog afgelast. De SoulPreneur CoCreatie Cirkel op vrijdag 1/12 gaat wél door en is wellicht de laatste van het jaar. Ben je een zijnsondernemer (to be), en ben je nog op zoek naar een gelijkgestemde tribe waar je op een toegankelijke manier kennis kan maken met het leven en werken vanuit jouw Human Design blauwdruk? Zet je dan snel nog op de gastenlijst zodat ik jou kan meenemen in mijn uitnodigingsmail.

Wil je al lang een losse human design reading, is het nu het moment om deze in te boeken. Binnen twee weken sluit ik mijn agenda (al dan niet definitief) om me op andere zaken te kunnen richten.

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Energy, Wellbeing en Human Design expert help ik jou als (hoog gevoelige) multipotential groeien naar een leven met meer zingeving en (relatie)geluk, dit zowel als waarden gedreven ondernemer als binnen je team & gezins relaties.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


Don’t die with your music still in you
Don’t die with your purpose unfulfilled
Don’t die feeling as if your life has been wrong
Don’t let that happen to you
Wayne Dyer


Deze vind je misschien ook leuk