’t is the season voor kerstlichtjes-staren, chocomousse en liters tiramisu (maken)

Hoi lieve Reader,

Eerst en vooral wil ik jou bedanken.
Voor je support. Als lezer van mijn nieuwsbrief. Sinds kort of over de vele jaren heen. Want door jou te mogen inspireren help ook jij mij om in mijn missie te blijven geloven.

Het is mee dankzij jou dat ik dit jaar mijn missie voluit ben gaan uit dragen. Het vangnet van een ‘bijberoep’ of uitkering los heb gelaten om helemaal mijn eigen spel te mogen spelen. Vrolijk en vrank. Weg van het leiband tuigje dat ik als kind goed bedoeld om gesnoerd kreeg en later gewoon gedwee bleef dragen, ook als het niet meer goed voelde. Mijn spreekwoordelijke gouden kooi.
Ik sprong dus ,desondanks wat anderen een onrustige (of ongunstige?) tijd zouden noemen.

En uiteraard werd ik uitgedaagd om mijn beperkende gedachten & het aangeleerde tekort denken om te buigen en wat meer mee te gaan met de stroming.

Maar met Human Design als mijn persoonlijke én business fundament weet ik wel heel goed wat mijn triggers en uitdagingen zijn en elke keer als ik twijfel aan mijn levenswerk om mensen vanuit hun eigen unieke en authentieke energie te empoweren, vraag ik me af: wat heeft mijn missie nu nodig? En zo omzeil ik die open ego motor van me die, toch wel erg gevoelig is aan de mening of opinie van anderen en mijn open wortelcentrum dat soms héél moeilijk in gang schiet (aka eeuwig uitstelt) om zaken op te nemen die niet heel leuk maar wel nodig zijn voor mijn overleving als onderneming.

Ook leerde ik veel meer vertrouwen op mijn sterktes: mijn alfa-soulfluencer kanaal dat hààr weg te bewandelen heeft als een vrij prairie paard en daar onbewust anderen in mee neemt, mijn serendipiteit poort en mijn charisma als ik in het moment mag antwoorden op mijn buikgevoel.

Zo mocht ik met héérlijke klanten werken op korte en langere termijn projecten om hun zielsmissie te vinden en op de voor hen juiste manier uit te dragen. Ook mocht ik op mijn SoulFueled Leven podcast met 9 inspirerende mensen een super boeiende soultalk houden die binnen de drie dagen van mijn initiatief konden opgenomen worden (just what I like!). Ook werd ik zelf uitgenodigd op de héérlijkste podcasts volgend op mijn ontgroening bij mijn (podcast) mentor Peter Snauwaert in 2022 volgde nu ook de TimTom podcast, de A-Typish Ondernemen podcast, de Your Future is Now podcast (Greet Bunnens) en op de valreep zal ook Krachtvrouwen (Speling en Gefluister) nog aan het lijstje worden toegevoegd…

Ook in mijn eigen laagdrempelige live SoulPreneur Cocreatie Cirkel mocht Human Design de gelijkgestemde aanwezigen voeding geven om nog meer vanuit hun natuurlijke flow te zijns-ondernemen.

Kortom mensen inspireren om vanuit hun eigen energie flow te gaan leven en ondernemen, en zo meer duurzaam impact te maken I LOVE IT!

Zelf merkte ik dit jaar ook dat tijd door mijn handen glipt en dat, als ik dezelfde diepgang wil behouden toch efficiënter zal moeten gaan werken. Mijn soulfueled aanbod krijgt dus een ‘2024 upgrade.

  • De losse Human Design SoulExperiment readings kunnen enkel nog geboekt worden als bundel van drie (Coming Home of Soulpreneur Mastery) om zo toch ook de grootste impact te kunnen maken.Het 1:1 SoulMission 6 maanden traject wordt het SoulMastery jaartraject en zal voor maximum 11 personen beschikbaar zijn.
  • Daarnaast wil ik gedurende 6 maanden met een kleine groep experten in hun vak aan de slag om Human Design & Energy Flow lichaamswerk ook te laten doorstromen in hun mensgerichte werkveld zoals HR & Rekrutering, sensitief leiderschap, jongeren coaching, relatie-& communicatie ontwikkeling, team management, merkenpositionering en copywriting & business en life transformatie. Dit in de vorm van een practise & learn mastermind traject de Phoenix Circle . Hoe Human Design relevant kan zijn binnen jouw werkgebied daar vertel ik meer over in mijn nieuwe You Tube reeks ’t is the season for a new era & energy flow met advanced human design.
  • Op 1 januari zal ik het nieuwe – SoulFueled leven podcast – jaar vanuit deze intentie kickstarten door jou te inspireren met een podcast aflevering met Maggie Hilpish die Human Design in real life toepast in haar jobomschrijving als Business Development & HR Director bij de luxe vastgoedmakelaar Engel & Völkers in Minneapolis…

Maar voor nu — éérst even gewoon ZIJN. Naar de lichtjes in de kerstboom kijken, liters tiramisu en choco-mousse maken (mijn specialiteit op de familie feesten) en lekker wat yinnen om me te bezinnen.

PS Wist je trouwen dat het energetische nieuwjaar pas echt start op 21/1 – en dus niét volgens de gregoriaanse kalender op 1/1?
De periode waar we vanaf gisteren (midwinter of yule nacht op 21/12) gedurende 12 nachten ( 13 dagen) in zijn gegaan zijn de stille nachten… ook wel rooknachten of heilige nachten genaamd, die het verschil maken tussen de zonne- en maankalender. Ideaal om jezelf léég en ontvankelijk te maken. Om je los te maken van de achievement om in alignement te kunnen komen staan met je life’s work versus je busy work.

Een hele fijne, warme en zelfbewuste kerst- periode gewenst vanuit mijn met dankbaarheid overstromende hart (met een met veel liefde door de dochter ontworpen en zelf getekende kaart)!


Deze vind je misschien ook leuk