de expansieve druk om iets nieuws te starten

Wanneer ik mezelf ergens in het openbaar neerzet met pen en papier of doek en penseel krijg ik bijna altijd verhalen toegespeeld die me inspireren in goede of slecht zin. Tja, mijn lichamelijke Zuidnode stuurt mij dan ook letterlijk naar een omgeving waar ik kan luisteren om de verhalen der mensheid in me op te nemen als een recorder. Mijn dierbare ‘confidante energie’ van poort 13.

Zo zat ik zaterdag voormiddag met mijn journal onbewust te luisteren naar een drietal jong volwassenen. Ze nipten van hun kwaliteitswijntje (het waren duidelijk kenners) en bespraken hun kersverse job, het bijhorend loon, hun outfits (en de besteding eraan) en welke horeca etablissementen fancy genoeg waren om een bezoekje te brengen. Het was duidelijk dat ze torenhoge verwachtingen hadden van het leven maar dat die ambitie toch vooral ingevuld moest worden door snelle promoties te maken en veel geld te verdienen.

En jà, daar had ik een oordeel op. Tot ik op mezelf reflecteerde als twintiger en besefte dat ook ik tot mijn 30e om de twee jaar van job switchte in een sector die mij geen bal interesseerde om onze hypothecaire lening sneller af te betalen.

Dat ik op een bepaald moment mijn weekends niet door geraakte zonder een paar stevige huilbuien, zegt genoeg en het collectieve ontslag dat mij samen met nog één andere collega in ons team trof, kon eigenlijk niet beter vallen. In deze stressvolle omgeving had ik ook al een miskraam gehad en nu had ik dus echt tijd voor een nieuw begin. Een jaar later, de dag voor ik 31 werd hield ik mijn prachtige eerstgeborene in mijn armen en kon gewoon niet gelukkiger zijn. Zonder job maar omringd door zóveel liefde én het bewustzijn dat ik niet meer terug ging naar de ICT sector, hoéveel ik daar ook kon verdienen!

Een gelijkaardig scenario voltrok zich nog een paar keer in mijn leven. Ik moest altijd eerst in het rood staan op mentaal, emotioneel of fysiek vlak voor ik dan uiteindelijk uit het raam werd geduwd.

Als je klaar bent met een ervaring moet je kunnen loslaten om verder te kunnen groeien Reader.

Daar gaat de energie van deze week ook over. Deze week staat immers in het teken van het groeien van onvolwassenheid van je ziel naar Super Overvloed en dat is zelden enkel materieel. Het kan soms behoorlijk vermoeiend zijn, dat steeds maar weer loslaten en groeien naar iets nieuws maar hoe meer je de zaken zich gradueel laat ontvouwen, en jouw spirit holistisch mag ‘rijpen’ hoe duurzamer je groei en je overvloed zal zijn.

En dit gaat niet over slechts één fase of één leven maar over verschillende levenscycli heen.

Op die manier kan ik wat me in mijn corporate carrière telkens weer ‘overkwam’ beter in perspectief plaatsen. Want met mijn onbewuste 3-lijn word ik letterlijk door het raam geduwd àls ik niet zelf spring wanneer de tijd rijp is. Zo besef ik steeds beter dat niets je overkomt als een slachtoffer maar het gewoon je karma is dat klaar is voor een volgende stap. Ook als jij dat met je hoofd nog niet beseft. Ik had de weg die ik gelopen heb ook nodig om pas op mijn vijftigste volledig zelfstandig te worden, zónder vangnet van een ‘bijberoep’ of uitkering.

Om die expansie naar volwassenheid voluit te kunnen pakken moeten we echter kunnen vertragen, zodat je in slow motion je intuïtie kan gaan voelen en op een evenwichtige wijze beslissingen neemt die je doen groeien naar échte super overvloed, in plaats van die van de oppervlakkige, vluchtige naar buiten gerichte soort.

Overvloed gaat immers over het vergroten van je bewustzijn, de liefde en je eigen unieke creativiteit of Sat Nam. En dan ben je niet meer gericht op die abundance maar stroomt die zelf naar je toe. Fysiek (materieel), emotioneel, mentaal, relationeel én spiritueel.

Ik ervaarde het zelf nog eens wanneer ik vorige week eerst zelf nog eens een Energy Flow Alignement sessie weggaf en daarna een heerlijke privé Sense of Bliss sessie mocht ontvangen van mijn cocreator Siggi. Energie uitwisseling gaat over ontbaatzuchtig geven én ontvangen en ja dan mag die financiële overvloed er óók zijn. Niet als een streefdoel maar wel als een bijproduct van het liefde geven.

Ben jij klaar om los te laten en dan cyclisch van binnen naar buiten een nieuw begin te laten ontstaan Reader?

Hoe je deze zomer met mij kan werken?

Terwijl ik aan mijn boek met werktitel ‘Rising’ werk heb ik een korting van 5% op al mijn SoulExperiment Readings & Consults. En wie weet fungeer jij als changemaker wel als inspiratie voor mijn boek (mét vermelding)!

Mijn handjes jeuken terug om mensen echt diép aan te raken. Mijn diagnostische energy flow sessies zaten sinds de pandemie enkel nog in mijn aanbod via mijn Self Mastery traject & de soul sabbatical dag , maar kunnen tijdens de zomer tijdelijk terug los geboekt worden op donderdag en vrijdag. Heb je zin in een op cel niveau ontspannende massage & crystal sound healing (enzoveel meer) waar er niet op de klok wordt gekeken om je buiten te werken? Boek jezelf deze zomer dan een staycation cadeautje van de Energy Flow Alignement experience van 1.5 tot 2 uur (te Mortsel)!

@media only screen { .email * { word-break: break-word; } }
@media screen and (max-width: 384px) { .mail-message-content { width: 414px !important; } }

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your Cosmic SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Human Design & Energy Wellbeing expert empower ik (hoog gevoelige) multipotentials in hun natuurlijke energie & authenticiteit, dit zowel als waarden gedreven creatieve manager of ondernemer als binnen de team & gezins relaties. Via advanced Human Design, energetisch lichaamswerk & kunstzinnig systemisch bewustzijn laat ik mensen graag thuis komen bij zichzelf om voluit hun true colours te laten schijnen in de wereld.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


I see your true colors shining through
I see your true colors and that’s why I love you
Cindy Lauper


Deze vind je misschien ook leuk