Happy ‘Human Design’ New Start & full moon!

De acceptatie van de beperking, is de eerste stap om ze te overstijgen Reader aldus hexagram 60, de beperking die het archetype van de magiër in zich draagt. Deze week shift Pluto (de planeet van transformatie, van leven en dood) van steenbok naar waterman. In de Human Design rave mandala beweegt hij van de 4e lijn in poort 60 naar de 5e lijn. En zo komen we in de transformatie energie van het individueel leiderschap, waar we ons verlangen naar expansie (het waterman tijdperk) de oude hiërarchische beperkingen (het vissen tijdperk) kunnen laten vernietigen, door nieuwe gedragspatronen te ontwikkelen, eigen acties te nemen en nieuw leiderschapspotentieel te tonen.
Deze transformatie kan aan de top echter ook heel wat verwarring creëren waar men zich gevangen laat houden door de beperkingen van onze mind.

Verandering kan pas plaats vinden als en wanneer je er klaar voor bent om de verantwoordelijkheid voor jouw leven niet langer meer te laten afhangen van de externe omstandigheden.

Ook de volle maan van deze week (25/1 om 18.53u) staat in het teken van leiderschap (poort 31 – in leeuw) al is het dan wel een leiderschap van mensen die anderen tonen hoe ze toekomstige doelen kunnen bereiken in plaats van zelf te ‘leiden’.
Men moet zich dus uitgenodigd voelen om een bepaalde visie over te dragen en zo hun invloed uit te oefenen, simpel door de Rol van het Zelf te laten spreken in de zin van ‘we moeten deze kant uit’. Men moet dus kunnen wachten op de juiste timing om impact te kunnen maken.

De zon staat deze week op de START positie van het nieuwe jaar. Elk nieuw proces start met het einde van een vorig proces en bouwt een nieuwe code op het vorige. Hexagram 41 gaat over de reductie of de contractie. Mensen met deze poort in hun Human Design blauwdruk zullen steeds gedreven worden om een nieuw gevoel te ervaren. Deze energie heeft als doel om collectief gedeeld te worden. Alles moet eerst geprobeerd worden om te kunnen weten welk dieper verlangen er eigenlijk onder zit.

Men droomt en fantaseert van een nieuwe liefde, een nieuwe functie, een nieuwe woonomgeving etc om dan onderweg te merken dat het perfecte leven, de perfecte job, de perfecte partner, het dromen van geld, macht en verlichting niets meer is dan een soort streven dat ons blijft vervolgen en opjagen.

Onze mind houdt ons steeds weer een nieuwe wortel voor, en zo lang we denken de uitkomst van onze avonturen ver vooruit te kunnen plannen, maken we ons klaar voor alweer een ontgoocheling, die leidt tot verdriet, depressie etc.

Wat een vergiftigd geschenk om deze energie in je chart te hebben denk je misschien (het is mijn maan en noordelijke maanknoop)! En dat leek het mij in het begin inderdaad ook.

De ervaringen die ik moest hebben om dan te voelen dat ze ‘het’ toch niet waren, kan ik niet op twee handen tellen. Mijn grootste talent om te fantaseren maakt mij in de schaduwzijde ervan een dromerig type met een sterk hyperactief kantje (altijd op zoek naar een nieuwe ervaring om te voélen), maar tegelijkertijd is het een enorme gave om de fantasie te kunnen gebruiken als brandstof , met de capaciteit voor groot leiderschap om een betere wereld te creëren, de fantasie te overstijgen en uit te breken voor een hele nieuwe orgasmische ervaring. Een ervaring die meer duurzaam en holistisch is waarbij je de hogere energie zoekt achter elke wens voor een nieuwe ervaring en jouw frequentie daarmee ook mee verhoogt.

En die ervaring brengt ons dan gewoon weer naar het begin. Met een nieuw geleefd verhaal om te vertellen en door te geven.

En is het leven niet net daar voor bedoeld? Om verhalen te vertellen en zo de wijsheid over te dragen van generatie op generatie? Wetende dat elk nieuw verhaal ook weer een einde heeft?

Het leven is een experiment dat voorwaarts geleefd moet worden en pas achteraf begrepen zal zijn.

Met dank aan Soren Kierkegaard voor mijn levensspreuk … naast die van Forest Gump: “Life is ike a box of chocolates, you never know what you’re gonna get!” Hoog Sensitief en Hoog Sensatie zoeker in één. A blessing in disguise…

Met de Phoenix Energy Circle, inclusief de Phoenix Expansie driedaagse ga ik een verbond aan met zeven andere ‘initators’ die hun dagelijkse ervaringen willen bundelen tot levenswijsheid en hun energie willen upliften om in een cocreatieve ervaring te leiden naar nieuwe levenservaringen. Als een resultaat ervan zal het nog duidelijker worden wie men is, hoe men in interactie staat met de wereld en wat men verkiest en hoe men de kennis van het universum en het upliften van je energie kan aanwenden om dit levensexperiment volledig aan te gaan en door hen te laten stromen in plaats van zaken te forceren of in weerstand te gaan of onbewuste signalen uit te sturen waardoor je manifestatie de andere kant uitgaat
Zo is het mijn intentie om samen mee de toon aan te geven in het nieuwe Phoenix tijdperk.

In de SoulFueled Leven podcast van vandaag duik ik dieper in de contractie energie van mijn maan & noordelijke maanknoop poort 41 in mijn eigen leven.

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Energy, Wellbeing en Human Design expert help ik jou als (hoog gevoelige) multipotential groeien naar een leven met meer zingeving en (relatie)geluk, dit zowel als waarden gedreven ondernemer als binnen je team & gezins relaties.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


Don’t die with your music still in you
Don’t die with your purpose unfulfilled
Don’t die feeling as if your life has been wrong
Don’t let that happen to you
Wayne Dyer


Deze vind je misschien ook leuk