Onze zoektocht naar details

Ik zag door de bomen het bos niet meer lieve Reader!

Mijn hoofd zag de pijn, het spirituele ongenoegen, de behoefte en een oplossing om mijn energie & expertise meer efficiënt te besteden.
De pijn is vooral ons slachtofferschap. Aangevuld met het gevoel er niet bij te horen , de oppervlakkigheid van het niet écht gezien, gehoord of gevoeld te worden en het forceren van wat we zelf graag willen. Al deze collectieve en individuele pijn samen op een hoop, het is geen lachertje om in deze tijden een mens te zijn. En als zeker geen ondernemende mens, die zijn veiligheid verlaat omdat hij het anders wil. Wil gaan leven vanuit zijn missie. En de zaken dan uit angst en ongeduld toch gaat forceren in plaats van te wachten en pas te antwoorden als de vraag gevoeld wordt en volmondig een jàaaa ik wil wordt.

En dus zou ik de Phoenix Energy Cirkel in het leven roepen. Een ‘verbond van creatief ondernemende mensen’ die vanuit hun missie leven en ondernemen in plaats van ’toch maar gewoon te doen’ wat er van je verwacht wordt. En daar dan elke maand veilig een loonbriefje voor te ontvangen…. Nee, zij steken hun nek uit, die nieuwe ondernemers. En waarvoor? Vaak voor een habbekrats. Minder dan een leefloon. Want om mensen te helpen, daar mogen ze toch geen groot geld voor vragen. Alsof dat onethischer is dan nog meer cola of fanta aan onze kindjes te verkopen.

Als er dus één ‘categorie’ mensen is die er nood aan heeft om hun energie vibratie te upliften en de zaken moeitelozer te kunnen creëren & magnetiseren, dan zijn zij het wel. En laat Human Design dààr nu een heel mooie tool voor zijn àls je het ook echt kan léven in plaats van de theorie te leren en dan gewoon in je eigen weg te blijven staan.

Manifesting Generator gewijs stond er in no-time een aanbod op mijn website. Of beter een aaneenschakeling van tekstblokken waar ik mijn schrijverstalent op had los gelaten. Zonder enig overzicht, duidelijke doelgroepbepaling, programma of verdere details waar de lezer dan een jà of een née op kan voelen.

Wat ik miste was duidelijke focus en details. En daardoor voélde ik het zelf nog niet. De energie (goesting) was er wel, maar het voelde alsof mijn mind en buik niet op één lijn stonden.

En toen, deed ik een oproep om mij de juiste ‘detail’ vragen te stellen. Wist ik veel dat de energie van de Aarde ook net stond in het mentale aanvullen van een mening of opinie met de nodige details. En wat was ik blij met de schare aan ondernemers die bereid waren om mij de juiste vragen te stellen, waarop ik dan zou kunnen àntwoorden vanuit mijn strategie en autoriteit.

Door de mooie opkomst besloot ik een focusgroep zoom-call op te zetten, waar iedereen vrij zijn opinie en gedacht mocht verkondigen. Dat op zich was al een bijzonder experiment. Want verschillende mensen met verschillende energieën levert ook verschillende antwoorden op. . En uiteindelijk dus nóg meer vragen. En toch kon ik héél goed voelen wat de voor mij juiste vragen en antwoorden waren, waar mijn hart een sprongetje van maakte of waar mijn energie van weg zakte.
En zo kreeg ik één voor één de bomen terug te zien. In al hun diversiteit. En kreeg mijn Phoenix zijn wedergeboorte… hélemaal zijn naam waardig. Rising up from the ashes.

In mijn podcast opname van vandaag bespreek ik de Sleeping Phoenix Energy die in 2026 zal zorgen voor de grote transformatie van het support verlenende gemeenschapsdenken (de cross of planning) naar een puur individuele bekrachtiging. Het is tijd om een tipje van de sluier te lichten waar we naartoe bewegen met ons individuele emotionele kompas ipv een logisch ‘plan’ waar begrijpen & wederkerigheid de voeding gaven om te overleven.

Het is tijd om te ontwaken uit de massa hypnose en te groeien in onze individuele lifeforce!

Nog één week te gaan en het nieuwe Rave Mandala jaar gaat van start met de energie van de contractie. Maar eerst mogen we deze week de beperking nog duidelijker gaan zien van onze huidige realiteit en hoé we dat dan zouden kunnen gaan overstijgen. De beperking zien en accepteren is daarin de eerste stap naar een nieuwe droom, een nieuwe fantasie en een nieuwe ervaring.

En een nieuw Woord van het Jaar :-).

Are you ready?

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Energy, Wellbeing en Human Design expert help ik jou als (hoog gevoelige) multipotential groeien naar een leven met meer zingeving en (relatie)geluk, dit zowel als waarden gedreven ondernemer als binnen je team & gezins relaties.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


Don’t die with your music still in you
Don’t die with your purpose unfulfilled
Don’t die feeling as if your life has been wrong
Don’t let that happen to you
Wayne Dyer


Deze vind je misschien ook leuk