Nieuwe maan in schorpioen & de energie van cyclische creatie

Yesss, het is nieuwe Maan! Het lijkt wel alsof ik na het eclips seizoen zit te ‘wachten’ op iets om zich te tonen. Me de ‘doorbraak’ te geven waar ik, na de idee om een groepstraject op te zetten voor creatief ondernemende visionairs, op zit te wachten…

De Phoenix portal die spirit seekers samen brengt die een diepere vorm van creatief leiderschap wensen te koppelen aan meer moeiteloos levensgeluk, materieel én spiritueel succes, borrelde & borrelde en veranderde op geregeld tijdstip van gewenste vorm & gedaante. Ik werd er zelf met momenten behoorlijk zot van.

Er zit heel wat klaar in mij en toch stroomde de vorm (of misschien wel de vormen) er nog niet klaar en duidelijk uit om het in de wereld manifest te laten worden. Klink dit ook herkenbaar voor jou Reader?

Dan heb ik goed nieuws, want daar komt deze nieuwe maan ons bij helpen. De Zon en de Maan staan samen met Mars in schorpioen klaar om de nieuwe informatie die zich in ons mocht ontvouwen (halleluyah voor het voorbije eclips seizoen) te laten herschikken. Spontaan en niet geforceerd, en vanuit de diepte van ons innerlijk (niet)weten that is!

Onze ritmische natuur is een mysterie en het is in de pauze dat de zaken van binnenuit verlicht kunnen worden.

Dat we kunnen voelen waar ons hart volledig bij is, waar je ziel graag aan wil werken, waar je voelt dat je vanuit je authentieke Zelf in de expansie mag gaan… (hoe gekker hoe beter!) Maar ook wat we voelen te (moéten of mogen) doen om aanvaard en geliefd te worden, om veilig te zijn, of om op het einde van de dag, de week of de maand jezelf met iets te mogen belonen…

Wat doe je met andere woorden uit interne of uit externe motivatie? Uit expansie of bescherming?
En waar wil je zelf meer van?

De oppositie met onze Uranus in stier helpt ons dan weer om duidelijk te maken waar we naar verlangen op het fysieke en aardse vlak.

Deze dynamiek helpt ons zien en accepteren waar we vandaan komen. Hoe we veranderd zijn. Hoe onze keuzes nu anders en wijzer mogen zijn, zonder onze oude keuzes die we maakten vanuit onze oudere controle gestuurde Zelf te gaan veroordelen.

Het is het bewust zijn van en de dankbaarheid voor ons proces dat zorgt dat er plaats komt om de nieuwe visies zich te laten vormen. En daarin ook absoluut ruimte latend voor het mysterie van de cyclische schorpioen energie van geboorte, leven, sterfte en hergeboorte.

De schoonheid zit in het niét weten wat, wanneer en hoe de dingen zich zullen ontvouwen. Dat is het leven.

Een ‘note to self’ is dus om die energie haar werk te laten doen. De intentie duidelijk en dienstbaar neer te zetten , met een zàchte focus (gemixt met nog wat ‘breinmist’) zonder de zaken te pushen. Remember hoe meer/groter de veranderingen zijn die in jou hebben plaats gevonden hoe trager het proces van de integratie. En snel, snel iets willen lanceren vanuit de nood aan controle (van je leven, je relatie, je inkomsten), leidt alleen maar tot paniek-creatie. En die is zelden duurzaam!

In de podcast van vandaag , ga ik dieper in op het thema van de cyclische creatie processen en de grote creatie energie shift die er zit aan te komen in het jaar 2027.

Het Soul-Fueled aanbod is langzaam aan het shiften met die nieuwe versie van mezelf. Individuele readings zullen vanaf half december enkel nog verkrijgbaar zijn in bundel vorm. De reden hiervoor is dat mijn woord echt wel ‘mastery’ is, en met één losse reading zelf het gevoel heb te weinig op practisch niveau te kunnen verdiepen. Mensen die reeds een reading bij me afnamen, weten dat ik ook altijd meer geef dan aangegeven en het word tijd dat ook ik hygiënischer met mijn tijd en energie omga, en zo geef ik mijn open wortelcentrum dus wat meer begrenzing. Practising what I teach.

Ook mijn individuele 6-maanden SoulMission Empowerment traject breidt zich uit naar een jaartraject, omdat ik er naar verlang om de verdieping in onze unieke energie blauwdruk, ook echt diep te kunnen belichamen. Ook al ontvang ik de client-love van mijn soultribe tot in het diepste van mijn open hartcentrum, zelf voel ik dat er nog heel wat laagjes zijn, die met meer tijd en ruimte nog verder losgetrild kunnen worden.

De ReLoad Studio heeft nog enkele mooie verbindende pauze momenten in petto. Schrijf je nu in op de gastenlijst als je zeker wil zijn van een plaatsje.

  • Donderdag 30/11 (19.30u – 22.00u) vieren we de afnemende maan in kreeft met een mooie Energy Flow cirkel.
  • Vrijdag 1/12 is er de laatste SoulPreneur CoCreatie cirkel van het jaar.
  • Vrijdag 8/12 hebben Sigrid, Kirsten en ik een mooie cocreatie met Lotte Verbeeck aka Mantra Amrita in de vorm van een Inner Light Mantra Cirkel. Ideaal om in dit donkere seizoen ons hart te openen en te verbinden met elkaar door het zingen en beluisteren van de upliftende hoog vibrerende mantras die Lotte voor ons in petto heeft.

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Energy, Wellbeing en Human Design expert help ik jou als (hoog gevoelige) multipotential groeien naar een leven met meer zingeving en (relatie)geluk, dit zowel als waarden gedreven ondernemer als binnen je team & gezins relaties.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


Don’t die with your music still in you
Don’t die with your purpose unfulfilled
Don’t die feeling as if your life has been wrong
Don’t let that happen to you
Wayne Dyer


Deze vind je misschien ook leuk