Over een lelijk schilderij en de volle maan in boogschutter

Een lelijk schilderij, dat was ik het gaan vinden …

Ik had het zelf gemaakt en het gaf in die fase van mijn leven uiting aan mijn nood aan een meer creatief, kunstzinnig en bijzonder leven. De levensboom stond in het goud afgebeeld met een donkerrode achtergrond. Een gedicht over een appel en het leven was verwerkt in het schilderij.

Het gaf de cyclische aard van het leven weer en stond symbool voor mijn nieuwe zoektocht naar groei, kracht, balans en persoonlijke ontwikkeling na een langdurig sluimerende bore-out & stagnatie op heel wat vlakken in mijn leven.

Ondertussen heb ik een hele weg afgelegd en heeft een soort oude wijsheid zich vermengt met moed om liever een creatief dan een veilig leven te leiden. Ik bedoel dit niet ego gedreven en al zeker niet vanuit een hogere mentale intelligentie , maar wel vanuit de acceptatie van mijn diepe honger naar innerlijk weten, onderzoek naar de mens en het experimenteren met de levenskunst en de kosmologie op dagelijkse basis.

Doing things my way. Klink deze wens ook herkenbaar voor jou Reader?

Gisteren mocht het lelijke ‘middelmatige’ schilderij wég. Het dient me niet meer en het werd -een doorn in het oog dat verlangt naar minder opsmuk, meer eenvoud & lichtheid. Het rood en goud kreeg een nieuwe witte laag en mag nu geduldig wachten op creatief empowerment en stijl.

En in tussentijd mag het mij als volledig lege canvas inspireren dat élke dag een nieuwe dag is om de levenskunst te beoefenen vanuit mijn diepste kern, mijn sat nam, mijn innerlijke waarheid.

De energie die we momenteel ervaren doorheen poort 8 – Holding Together / Contibution helpt ons om te bewegen van de middenmoot (& een vergelijkende misschien zelfs copycat attitude) naar échte unieke stijl en inwendige kunstzinnige verfijning.

Aka de creatieve leider & kunstenaar – de trendsetter en beïnvloeder die zichzelf empowert heeft en nu door ongecensureerd zijn of haar eigen stem te laten horen (van wat uniek is) deze stem ook laat bijdragen aan het empowerment van anderen ten voordele van het team, van de gemeenschap van het collectief.

De Zon & de Aarde schuiven morgen vanuit deze yin-zijns energie van poort 8 & poort 14 door naar de vurige responsieve manifesting generator energie van het charisma kanaal 20-34 .

De tweeling energie van poort 20 (de contemplatie, het nu) tegenover de boogschutter energie van poort 34 (de power of the Great of de responding lifeforce) zullen ook de signatuur energie bepalen van de volle maan op woensdag 23/5 die op 15.55u op zijn volst aan de hemel zal staan.

Deze expansieve Volle Maan zal ons helpen om de betekenis van ons leven en the big picture beter te zien… en met je nieuwe ingrediënten van wijsheid aan de slag te gaan.

  • De tweelingen energie van poort 20 gaat in de contemplatie om pistes en ideeën mentaal te verkennen vanuit verschillende invalshoeken (dis is lucht energie).
  • De vurige ontdekkende boogschutter energie van poort 34 zet ons meer op het filosofische parcours, en helpt ons de betekenis van het leven te doorgronden door spiritueel en aards te reizen om een breder beeld te krijgen. Na de wat zwaardere levensvragen van de afgelopen weken & maanden laten we ons nu graag verrassen.
  • De Jupiter-Venus conjunctie in poort 8 (nog even in stier) laat ons contempleren over wat het laatste jaar heeft gebracht. Welke wijsheid heb je vergaard, wat vond er plaats achter de schermen, wie ben je aan het worden en wat zijn je creatieve noden om jezelf helemaal te empoweren als de volle meest (intern) verfijnde versie van jezelf?
Geef jezelf met deze energie zoveel mogelijk plaats voor wat er hierna mag komen. Affirmeer jezelf en je veiligheid. Het leven is een spel met jou als de grote ontdekkingsreiziger. Welk spel wil jij spelen?

De komende maanden stel ik mijn agenda terug wat meer open voor de losse online soulexperiment Human Design readings en de 1:1 live soulsabbatical dag én er is ook nog een plaatsje voor een individueel Self Mastery jaartraject – het paradepaardje om jouw geboorte energie op een holistische manier in alignement te brengen voor jouw volgende levenscyclus van 7 jaar. Als je weet dat 2026 een heel belangrijk kosmologische nieuwe tijdlijn brengt waarin de impact van astrologie & de universele energie op je individualiteit enorm zal stijgen, is het nu dus de moment om in jouw levenswijsheid (& expeirment) te investeren. Gun jezelf een gratis soulfueled gesprek als je deze piste wil verkennen.

@media only screen {* { word-break: break-word; }}
@media screen and (max-width: 384px) { .mail-message-content { width: 414px !important; } }

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Human Design & Energy Wellbeing expert empower ik (hoog gevoelige) multipotentials in hun natuurlijke energie & authenticiteit, dit zowel als waarden gedreven creatieve manager of ondernemer als binnen de team & gezins relaties. Via advanced Human Design, energetisch lichaamswerk & kunstzinnig systemisch bewustzijn laat ik mensen graag thuis komen bij zichzelf om voluit hun true colours te laten schijnen in de wereld.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


I see your true colors shining through
I see your true colors and that’s why I love you
Cindy Lauper


Deze vind je misschien ook leuk