Spirit is in the houssssse…

Yes, my spirit is back!
Hij hing een beetje laag in de bomen de afgelopen weken, met heel wat besluiteloosheid op business vlak als gevolg en dat resulteerde in een big ass verkoudheid, eentje die me dit weekend deed installeren in mezelf.

Effi pas op de plaats speedy gonzalez Kris en LOS laten wat niet meer dient! Practise what you preach niwoar?!

Vanwaar die down dan kwam I don’t know, én wat nog meer is, ik hoéf het allemaal niet te verklaren of verklaard te hebben – ik omarm mijn 55 gamechanger en de pieken en de dalen zijn net wie ik ben. En een goeie babbel (en systemische familie opstelling 😉 )met mijn spirit provoking mateke Annick Mahieu, een beetje drummen op zijn sjamaans of een goed doorvoelende energie set (kriya) kan soms alles zijn wat ik nodig heb om mij erdoor te trekken.

En natuurlijk ook creatief bezig zijn. Want deze energie is de energie van muzikanten, dichters, acteurs, schilders en artiesten, die vooral in hun lage moodswings hun beste werk maken.

En dus, lieve Reader laat ik je deze keer voor de energie update alleen met de SoulFueled Leven podcast aflevering waar ik raakbaar en met veel liefde spreek over mijn onbewuste Aarde energie & purpose: het vinden van Spirit en Overvloed – met als grootste afleider de zoektocht naar externe validatie – en dat met mijn open ego-hartje (pruillipje).

Ik stuur alle open -hart centers deze week dan ook heel veel liefde toe – en aan mijn fellow ‘sleeping phoenix’ mensen die de emotionele ups & de downs in hun systeem meer afwisselen dan andere mensen (zij met Aarde + zon in gate 55 & 59) wil ik graag zeggen: you’ve got this! Voel vooral zelf welke provocatie jij nodig hebt of wil gebruiken om jouw gevoelsnoden te omarmen: zing, dans, schrijf, schilder, praat en luister écht naar elkaar, en ook die seksuele (voortplantings) noden mogen uitgeleefd worden – op een gezonde en zelf-beminnende manier that is!

Wil je graag leren werken met jouw energie & energy flow dan is het Phoenix Energie Expansie Retreat van 26-28 maart met voor tijdens en na een deep dive in de 9 energie centers joùw call. De online modules zullen klaar staan vanaf 16/3 met een kennis waarde waar ik zelf 4500 euro voor betaalde (9 center mentorship) – en de 6 deelnemende visionairs krijgen deze waarde én een energie retreat (mét haute cuisine van top- gezondkok Ludo Slaets) aan een zéér interessante PILOT investering, met als wederdienst hun 100% eerlijke & integere feedback). Wil je graag meer info? Sigrid en ik hosten volgende week (waarschijnlijk donderdag 29/2 van 12.30-13.30u) een live webinar voor wie meer wil weten over de Phoenix Energie. Stuur me gewoon een reply als je op de lijst van genodigden wil staan en dan bezorg ik jou de webinar gegevens. Easy does it!

Er komen binnenkort ook twee plaatsen vrij voor mijn herziene 1:1 SouLMission Mastery holistisch mentorship ( jaartraject) waar ik nu de gesprekken voor open zet: trekt het al een tijd aan jou om thuis te komen in de beste meest authentieke versie van jezelf en via een holistisch leven meer moeiteloos gelukkig te zijn: boek dan alvast een soulfueled gesprek voor een zeer persoonlijke kennismaking- 2 vrije plaatsen is niét veel.

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Energy, Wellbeing en Human Design expert help ik jou als (hoog gevoelige) multipotential groeien naar een leven met meer zingeving en (relatie)geluk, dit zowel als waarden gedreven ondernemer als binnen je team & gezins relaties.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


Don’t die with your music still in you
Don’t die with your purpose unfulfilled
Don’t die feeling as if your life has been wrong
Don’t let that happen to you
Wayne Dyer


Deze vind je misschien ook leuk