Relaties & community als leerschool

We staan bovenaan de skipiste.

Ik kijk naar de steile bergwand onder me en voel mijn energie letterlijk krimpen van de angst.

Ik hàd terug nee kunnen zeggen…

Thuis blijven en genieten van de stilte en mijn eigen gezelschap terwijl het gezin op de latten staat.

Maar dan zou ik ook de verbinding met mijn gezin missen. Niet kunnen meepraten met hun verhalen…

Over de pistes die ze overwonnen hebben, maar ook over het lekkere eten, de mooiste berghut, de sauna wellness, de wiebelige liftcabine die de enorme hoogte naar de gletsjer overbrugt en zicht geeft op een pràchtig bergmeer in de diepte.

Ik hàd dus nee kunnen zeggen, maar dan had ik daar ook nee tegen gezegd.

En dus laat ik man en kinderen voor gaan om in een hoog tempo de piste af te sjeezen, om dan ook zelf mijn moed bij elkaar te rapen, mijn bovenlichaam naar voor te hellen en mijn latten zo in beweging te brengen..

De eerste rondes gaan heel haperend. De sneeuwkwaliteit is niet best, mijn sneeuwbotten knellen en mijn bovenbenen zijn niet meer zo getraind. Mijn bochten zijn breder en ik stop vaker maar vertrouw erop dat mijn gezin iets verder wel op me wacht.

Na enkele keren dezelfde route vind ik mijn vertrouwen. Ik kan dit. Heb het al zo vaak gedaan. En vooral ik hoef me niet te bewijzen. Voor niemand. Ook niet voor de man die skiet als de beste en de piste met gemak in één ruk zou afdalen. Ik geniet iets minder uitbundig op mijn manier.

Ik besef van hoever ik kom in het volgen én aangeven van mijn eigen noden. Ik forceer me niet en laat de invulling van mogelijke verwachtingen (die ik in mezelf versterk) achterwege.

Als de dochter me beneden aan de lift toelacht en zegt dat ze blij is dat ik erbij ben, smelt mijn moederhart.

En voor het eerst sinds hun puberjaren, ervaar ik in dit moment de volledige harmonie. Dat waar ik zo lang naar zocht, maar pas vond toen ik het los liet en mezelf beter ging begrijpen in de relationele context.

Ik ben overtuigd van wat we elkaar te brengen hebben. Waar ik mag leren van hén. Waarom de jongste me met haar judging energie provoceert, waar ik complementair ben met mijn man en waar ik hem in zijn ritme en autoriteit moet laten. Zonder mijn eigen noden en pleziertjes op te offeren…

Elke dag een sauna, en daarna afkoelen met blote voetjes in het gras kijkend naar de prachtige sneeuwtoppen voor ons. Lekker eten, een glaasje wijn en dankbaar napraten over de dag en vroeg naar onze kamer voor een spier massage & afsluitende energy flow meditatie. Het leven is echt zóoo schoon als ieder zijn noden kent en de belangrijkste tribal principes gerespecteerd worden!

Wil jij ook harmonie ervaren Reader? Die start bij jezelf én het doorgronden van jouw eigen relationele energie. Altijd welkom om hier door de bril van jouw/jullie Human Design blauwdruk naar te kijken. Je zal versteld staan!

Energie Update & SoulFueled Leven Podcast:
Van voorbije donderdag tot komende woensdag ervaren we met zijn allen de community energie waar een synthese wordt gemaakt van onze noden en behoeften gelinkt aan onze hogere principes. Dit brengt het potentieel om bewust tot een evenwichtig geheel te komen waar ieder in zijn eigen gevoeligheid kan gaan staan én empathie kan opbrengen voor de ander. De keerzijde is dat we gemakkelijker in de reactie kunnen gaan als onze eigen behoeftes & gevoeldigheden niet gerespecteerd worden. Of je volgt mijn principes of ik gooi je overboord… voor zover het ideale huwelijksbootje! Meer over deze energie in de SoulFueled Leven podcast van vandaag.

Nieuw Aanbod:

Ik ben een grote voorstander van individueel transformatie coaching op maat. Het SoulMission Mastery jaar traject is dan ook mijn signatuur aanbod voor mensen die doorgedreven persoonlijke energetische groei willen ervaren waardoor jij in het leven moeitelozer magnetiseert wat jij nodig hebt. Dit zowel binnen je relaties als in de professionele levenscontext.

Daarnaast voel ik de vraag om met een kleine groep op stap te gaan om dieper in de wereld van energie te duiken en hoe we daarin van elkaar kunnen leren, aangezien we toch allemaal anders gebouwd zijn. Het Phoenix Energie Expansie Retreat is hierin mijn eerste cocreatie. Human Design en Lichaamsenergetisch & Holistisch werk worden samen ingezet om de 9 energie centra van het mens-zijn beter te begrijpen én doorvoelen en om ons eigen energie veld ook spiritueel te vergroten.
Samen duiken we dieper in de oude wijsheid van deze 9 energie centra. We gaan de energie lagen eerst online onderzoeken en begrijpen doorheen online lesmodules om jouw energie dan tijdens een heerlijke driedaagse van 26-28/3 te gaan belichamen en ervaren met o.a. Kundalini Rebirthing, verbonden ademwerk, kunstzinnige bewustzijnsoefeningen en veel meer.

Ben jij klaar om vanuit jouw blauwdruk te gaan léven en te verbinden met mensen die dit ook doen?
Wil jij een van de eerste 6 gegadigden zijn? Dan ontvangen Sigrid Van Tassel en ik je graag!

🌱🧘‍♀️💚🧘🏻‍♀️🐍

Ik hoop jou binnenkort terug te ontmoeten en wens je een leven vol intentie, authenticiteit en dankbaarheid. Always remember to breathe…, smile & be grateful for the little things!

Sat nam / Namasté

Kristin Juliette
Your SoulFueled companion, moving beyond ourselves while having fun.

Als Energy, Wellbeing en Human Design expert help ik jou als (hoog gevoelige) multipotential groeien naar een leven met meer zingeving en (relatie)geluk, dit zowel als waarden gedreven ondernemer als binnen je team & gezins relaties.

https://www.kristinjuliette.be
https://www.instagram.com/kristinjuliettesoultosoul/

Spotify Soul-Fueled Leven Podcast


Don’t die with your music still in you
Don’t die with your purpose unfulfilled
Don’t die feeling as if your life has been wrong
Don’t let that happen to you
Wayne Dyer


Deze vind je misschien ook leuk